Szedlacsek Ágnes
Szedlacsek Ágnes

Építész · Lakberendező · Belsőépítész

2
Megbízás

26 nappal ezelőtt volt itt.

Miskolc és 90 km-es körzetében kiszállok.

Szedlacsek Ágnes

Építész · Lakberendező · Belsőépítész

Családi házak és többlakásos lakóépületek építészeti tervezésében, belsőépítészeti kialakításában és berendezési tervek készítésében több éves gyakorlattal rendelkezem.
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Alkalmatlan
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

Új házba szeretnék modern, fiatalos dizájnt kialakítani, de nem tudom, lakberendezőt vagy belsőépítészt kell inkább keressek? Mi a különbség a két szakember között?

Az én válaszom:

„Kedves Kinga! A belsőépítész feladata a belső terek célnak megfelelő kialakítása, a térelválasztó falak helyzetének meghatározása, szükség esetén áthelyezése (esetenként szerkezeti falakon új nyílás kialakítása - statikus szakember bevonásával). Ide tartozik az új nyílászárók, az álmennyezetek tervezése, és a konyha és a vizes helyiségek berendezésének pontos tervezése és sokszor a világítás megtervezése is. A lakberendező javaslatot ad a helyiségek funkcionális berendezésére, burkolatának (falak, padló, mennyezet ...) anyagára és színére a bútorokra, a textilekre és egyéb dekorációs elemekre. Nagy az átfedés a két szakterület között, mindig a feladat dönti el, hogy kit érdemes/kit kell bevonni a munkába. Igény esetén mindkét tervdokumentációnak része lehet a konkrét anyagok és tárgyak (akár a mennyiségek) meghatározása is, vagy a beszerzési források megadása is. Remélem, segítettem. Üdvözlettel: Szedlacsek Ágnes ”

0

2024. 02. 14.

Szakmáim

Építész 2 megbízás Lakberendező 0 megbízás Belsőépítész 0 megbízás