Fogadok munkát
Szabó Róbert
Szabó Róbert

Ács

16
Megbízás

1 nappal ezelőtt volt itt.

Túrkeve és 205 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 71265

Jószaki

Szabó Róbert

Ács

Szabó Róbert vagyok ács-állványozó, huszonkét éves szakmai múlttal! Vállalok új tetőszerkezetek építését és régi tetők, szerkezeti felújítását, héjazat cseréjét! Valamint tetőterek beépítését, gipszkartonozást és mindennemű ács munkát, garanciával! Referencia munkáimat megtekintheted a feltöltött fotók között.
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Nincs vélemény
Ajánlatkérő
Minden megegyezés szerint ment
Ajánlatkérő
Szaktudás, tettrekészség
Adrián
Nagyon kommunikatív, nagyon pontos és precíz! Tökéletes munkát végeztek !! Biztos ha lesz meg munka őt fogom keresni!!! 100% ig ajánlom !!
Zoltán Szilágyi
Gyorsan reagált a megbízásra, és hamar be is fejezte a munkát. Precízen dolgozik és rugalmas.Igényes a munkájára. A jó munkát viszont meg is kell fizetni, kicsit többet kért mint amit gondoltam. De egyáltalán nem bánom. Legközelebbi alkalommal is valószínű őt keresem fel.
Szív Bajnok
Csak ajánlani tudom! Rendes egyenes ember, aki élvezi a munkáját és időben teljesíti azt. Olyan tudással rendelkezik amivel csak azok akik tényleg szeretik ezt a szakmát. Nagyon köszöm ezúton is a munkáját!
Ajánlatkérő
Megbízását becsülettel maradék nélkül elvégzi, a szakmája legjavát adja, jó ötletek tárházát vonultatja fel. Az útólsó szögig becsületes munkát végez. Ilyen mester emberből van nagyon kevés. Szellemi adottságai a kétkezű munkájában kamatoztatja. Sok pozitívum mellet kiemelném, hogy nem fogyaszt alkoholt, ami nem hátrány.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Ács 16 megbízás