Fogadok munkát
Szabó István
Szabó István

Kőműves · Generálkivitelezés

42
Megbízás

9 órával ezelőtt volt itt.

Budapest - XX. kerület és 50 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 24754

Minősített jószaki Jószaki

Szabó István

Kőműves · Generálkivitelezés

Szabó István vagyok, 62 éves. Több mint 36 éves tapasztalattal rendelkezem, 20 évig vállalkozóként, magánmegrendelőknél, valamint nagyobb vállalatoknál dolgoztam. Sok referenciával rendelkezem. Kiszállási díj nincs!!!! Visszont üzemanyag díjat felszámolunk melyet az elnyert munkadíjból levonódik és jóváírjuk önöktől. Nyugdíjasoknak kedvezmény. Hívjanak bizalommal.
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Minden az előzetesen megbeszéltek szerint zajlott, a munkát a megbeszélt napon kezdték és időben fejezték be.
Adrienn
Még nem tudok nyilatkozni Árajánlat alapján ő a legmekfelelőbb.
Ajánlatkérő
Rugalmasság, korrektség, de fontos, hogy előre megegyezzünk a részletekben is.
Ajánlatkérő
Egy folyamatban lévő felújítás közben köddé vált a kőművesünk. István kihúzott minket a bajból. Rögtön jött és megcsinálta amit kellett. Szépen és gyorsan dolgoztak.
Ajánlatkérő
Fürdőszoba átalakítása volt a feladat. A munka nagyon lassan és nagyon gyenge minőségben készült el, a vizesek után szinte mindent javítani kellett, bontással (kádtöltő, kézmosó, padlóösszefolyó). Az utolsó napon, amikor rájöttek, hogy nem tudják felhelyezni a kádtöltő csaptelepet, kalapáccsal kezdték szétverni a csempét, közben eltörtek egy vízcsövet is, és nem tudták helyrehozni a hibát, gyorsszervíz után kezdtek telefonálni. Ekkor kértük meg a csapatot, hogy távozzanak, és ne jöjjenek vissza többet. Az okozott károk kijavítása jelenleg is folyamatban van. A jószándékot nem vonom kétségbe, de nem tudom őket ajánlani.
Törölt felhasználó
Korrekt munka, időben és gyors vállalással dolgozik. Kisebb munkát is alaposan és felelősen vállalt el! Telefonon jelezte ha esetleg forgalom miatt 10 percet késik! Csendben, felkészülten és precízen dolgozott, a kisujjában van a szakma. Udvarias, tiszta munkát ad ki a kezéből! Összetakarított maga után! Mindenkinek ajánlom aki tisztességes mestert keres!
Ajánlatkérő
Írásbeli szerződést kötöttünk. Előleg kifizetése után azonnal megkezdte a munkát. Kiválló tiszta munkát végzett.Nagyon jó árakkal dolgozik.Számlaképes,becsületes,gyors,pontos,tisztán dolgozik.Csak ajánlani tudom. (köszönöm a munkát.) Hibát nem tapasztaltam.
Ajánlatkérő
Pontosan jött, társakkal, így gyorsan és jól elvégezték a munkát, annak ellenére, hogy csak a munka kezdetekor tudtam megmutatni, hogy mi a feladat. Bontáskor vigyáztak a parkettára, figyelembe vették a kéréseinket, a sittet is elvitték. Szerintem kicsit drága volt, de nincs összehasonlítási alapom, nem kértem be több ajánlatot, mert sürgős volt a munka.
Ajánlatkérő
Klasszikus kőműves, jól dolgozik
Kuti Lászlóné
Személyes kapcsolat, pontos megbízható munka, pontos megjelenés
Ajánlatkérő
Gyors, pontos
Ajánlatkérő
.
Ajánlatkérő
megbízható, szépen dolgoztak, de sok helyen festékes lett a járda, pár dolog -párkány javítás- lemaradt... minden munkafolyamatot írásba kell rögzíteni
Ajánlatkérő
Precíz,rugalmas. Mindig elmondta milyen fázisban járnak mi következik.
Ajánlatkérő
Pontos, precíz munkát végzett
Ajánlatkérő
megbízható
Adrián
Megbízható, lelkiismeretes szakember
Ajánlatkérő
.
Erzsi
Nem ő volt a legjobb ajánlatot tevő
Zsuzsa
Nagyon igényes munkát végzett.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

Aki benne van a szakma finomságaiban, meg tudná nekem mondani, mi a különbség a Jupol bio mészfesték és a Héra mészfesték között? Mert árban a duplája kábé, de vajon minőségben is sokkal jobb a Jupol? Vagy jobban fed vagy könnyebb vele dolgozni, vagy "bióbb"? Vagy mitől ennyivel drágább?

Az én válaszom:

„Nekünk a Héra gold teljesen megfelelö.Könnyü vele dolgozni és jól fed!”

0

2023. 06. 24.

Tisztasági festést tervezek a tavasszal. Héra falfestéket vagy Duluxot vásároljak? Melyikkel könnyebb dolgozni? Még nincs szakim, és olyat vennék, amit ti javasoltok!

Az én válaszom:

„Mi, általában a Héha goldot használjuk! Én ezt ajánlom!Persze az aládolgozás, és a fal " minösége is " nagyon számit.”

0

2023. 04. 11.

Szakmáim

Kőműves 38 megbízás Generálkivitelezés 4 megbízás