Fogadok munkát
Simon János
Simon János

Gipszkarton szerelés · Melegburkoló, parkettázás · Szobafestő, tapétázó

10
Megbízás

1 nappal ezelőtt volt itt.

Monostorpályi és 200 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 13510

Jószaki

Simon János

Gipszkarton szerelés · Melegburkoló, parkettázás · Szobafestő, tapétázó

Sziasztók Simon János vagyok Szoba festő mázoló tapétázó és gipszkarton szerelő. Munkámra igényes precíz és pontos szeretem tartani a határidőt. Forduljanak hozzám bizalommal álok rendelkezésre üdv János
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Simon János személyében egy rendkívül korrekt, alapos, jószándékú és precíz mestert ismerhettem meg. Csaknem két hónapon át dolgozott a házunk teljes felújításán belső és külső festéstől a burkoláson, gipszkartonozáson át a kerítésig mindenen. Számos menetközben felmerülő műszaki problémát ő maga jelzett nekem és azokat mindig hatékonyan meg is oldotta. Apróbb javításokat is ugyanolyan lelkiismeretesen elvégzett, mint a nagyobb munkákat. Az általa adott költségkalkulációhoz mindig becsülettel tartotta magát, forintra annyit fizettem neki mindenért, ahogy azt hónapokkal korábban felmérte. A nyersanyagokat sokszor saját maga szerezte be helyettem és szállította a saját autóján. Felesége és fia is nagyon sokat segítettek. Családunk nagyon hálás, hogy ilyen szép és gyors munkát végzett. Mindenkinek jó szívvel tudjuk őt és a munkáját ajánlani!
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönjük!!
Zsófi
Első körben a referenciái miatt hívtam fel, mert hasonlót szerettünk volna (stukkó, egyszínű fal, amely még vakolt állapotban, néhol gipszkarton volt), majd szimpatikus volt telefonban és személyesen is mikor felmérte a munkát. Korrektül levezette az árat, amiért vállalja, illetve a szükséges anyagok árát is megadta. Rövid határidőn belül tudott jönni, én kértem sürgősen a munkavégzést, hogy tudjon jönni a következő mester. A munkáját odaadással végezte, segített ötletelni olyan résznél, ahol megoldást kellett találnunk. Vigyázott a berendezésre, maga után rendet, tisztaságot hagyott. A munkájával teljesen meg vagyunk elégedve, nyugodt szívvel ajánljuk, illetve ha alkalom adódik, bátran hívjuk majd vissza.
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönjük!!!
Kelemen Gergely
Gyors, pontos, alapos és rugalmas a munkavégzése során
Szaki válasza:
Köszönöm szépen!
Molnár Ilona
A megbeszélt időben pontosan dolgozott. Munkatársával együtt pontosan, precizen dolgoztak. Az előre nem látható, munkaközben jelentkező kisebb problémákat rutinosan megoldották. Segített az anyag beszerzésben is.
Móni
Mindent kedveltem!! A vendégek kedvében járt el!! Kiváló zenész!
Szaki válasza:
Köszönöm szépen örülök hogy megfeleltem önöknek!!!
Molnár Ilona
Minden rendben volt.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen!!!
Bözse
Korrekt, megbízható, jószándékú, segítőkész szakember. Pontos felmérés után, korrekt árajánlatát elfogadva a megbeszélt időpontban érkezett. Egy 400-nm-es ház falfestését, ablakok, ajtó festését a megbeszélt időpont előtt teljestette. Közben kissebb javtásokat is elvégzett. Tisztán, mindenre vigyázva dolgozott. Nagyon sok mindenhez értő, segtőkész ember. Ritka ilyen szakembert találni, csak ajánlani tudom mindenkinek. A munka végén az árban melyben megegyeztünk, nem változtatott. Amit elvállalt, azt folyamatosan végezte. Köszönöm szépen a szép, preciz, tiszta munkát.
Szaki válasza:
köszönöm szépen a bizalmat!!!
Ricsi
Gyors
Balázs
Precíz, igényes, megbízható, tisztességes, korrekt, rugalmas, segítőkész, jóindulatú szakember. Körülbelül így tudnám leírni. Nagyon szép munkát végzett, korrekt áron. Csak ajánlani tudom másnak is, nehéz hasonlót találni. Ajánlatkérést hamar, gyors felmérés, majd pontosan számolt, korrekt árajánlat követett, melyet el is fogadtunk. A munka a megbeszélt időben és módon zajlott pontosan úgy, ahogy azt megbeszéltük. Nem volt csúszás, vagy többletköltség. Pontosan akkorra készült el a helység, és azért az árért, melyet előre megbeszéltünk. Még egy kis plusz duguláselhárítás is belefért. A következő helységek felújítására is őt kérjük fel. Köszönjük János!
Balázs
A munkája igényes, gyors, ő maga rugalmas, korrekt, a határidőt tartja, a munka akkorra készül el és abban a formában, amikorra azt előzetesen megbeszéltük.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

Hello, az impregnált gipszkarton az a kék színű tábla, amit a fürdőkbe ajánlanak, vagy valami teljesen másról van szó? Milyen helyeken alkalmazzák az impregnált gipszkartont? Kell az nekem, ha a tetőtérbe akarok egy wc-t kialakítani?

Az én válaszom:

„Üdvözlöm. A zöld gipszkarton az csak vízgátló kiválóan véd a víz és pára ellen! A kék az tűz és vízgátló ami szintén teljesen jó csak sokkal nehezebb!!”

0

2024. 01. 12.

Szakmáim

Gipszkarton szerelés 4 megbízás Melegburkoló, parkettázás 4 megbízás Szobafestő, tapétázó 2 megbízás