FOGADOK MUNKÁT
Simó Ferenc Gábor
Simó Ferenc Gábor
12
Megbízás

50 perccel ezelőtt volt itt.

Szikszó és 95 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 73164

Simó Ferenc Gábor

21 éves egeszségügyi tapasztalattal rendelkezem. Mindent elkövetek hogy a gondozottam/gondozottjaim a lehető legmagasabb színvonalú ellátást kapják. Keressen bizalommal ha hozzátartozójának a legmegfelelőbb ellátást szeretné otthonában. Akár 24 órás felügyeletet is tudunk vállalni megbeszélés alapján. Szolgáltatásaink: Infúziós kezelés ( szakorvosi javaslat alapján ) Gyógyszerelés Hiegénés szükségletek kielégítése ( fürdetés,borotválás,tisztázás,férfi hajvágás) Betegfelügyelet ( Igény szerint 24-órában is ) Sebkötözés Inzulinterápia betanítása Otthoni injekciózás beadása/betanítása Betegszállítás,betegkísérés Rendezvények Egészségügyi biztosítása
Mutass többet

Értékeléseim

Adrienn
Rendkívül kedves, pontos, gyors,( 3 óra múlva el is jött), korrekt felvilágosítást ad! Nagyon ritka a mai világban! Köszönettel tartozom neki!!!Csak ajánlani tudom! Keressék bátran!
Izsépy Judit
Végtelenül hálás vagyok Nekik!!!🙏 Megbízható, gyors, segítőkész és ami nem utolsó emberségből jeles!!! Bárcsak mindenhol ilyen emberek dolgoznának az Egészségügyben!!!
Ajánlatkérő
Maximálisan meg voltam elégedve. Korrekt, segítőkész. Csak ajánlani tudom.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen.
Ajánlatkérő
Nem jelent meg a megbeszélt időben, nem szólt, hogy ne számítsunk rá és letette a telefont, mikor felhívtam
Szaki válasza:
Első alkalommal amikor meg volt beszélve,nem adta meg a pontos információkat,hova kell menni.Majd 6 nap múlva felhívott.Nem megbízható ügyfél.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Házi betegápolás 12 megbízás