Sárközi Norbert
Sárközi Norbert

Villanyszerelő

11
Megbízás

1 évvel ezelőtt volt itt.

Velence és 40 km-es körzetében kiszállok.

Minősített jószaki

Sárközi Norbert

Villanyszerelő

Villanyszerelés Velencei tó környékén, Székesfehérváron, és 30km körzetében. Teljeskörű villanyszerelés, új építésű ingatlanok villanyszerelése Műszaki vezetéssel, hibakeresés és javítás, lakás hálózat felújítás, panel lakás villanyszerelés, bővítés, vezeték csere, új kiépítés, elosztó csere, felújítás, bojler javítás. A nagy munkák mellett kisebb villanyszerelési munkát is vállalok.
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Rajmon Tünde
Precíz, munkájára igényes. Saját ötleteivel, tapasztalataival is segített, hogy a legjobb megoldásokat találjuk meg. Megbízható. Hálás vagyok, hogy sikerült egy ilyen j szakembert találni! Máskor is fogom hívni, ha villanyszerelésre van szükség! Köszönök mindent!
Tímea
After having multiple problems with previous electricians, Norbert was a welcome change. Reliable, punctual, helpful, professional and reasonably priced. Highly recommended!
Menyhárt Tamás
Norbert remek munkát végzett lakásom elektromos hálózatának átvizsgálásakor illetve korszerűsítésekor. Bármilyen kérdésemre készséggel válaszolt, javaslatokat is megfogalmazott. A munkát a jelzett időpontra elvégezte pontosan. Teljesen elégedett vagyok az elvégzett munkával.
Sándor Csaba
Norbert pontos és segítőkész. Az egyeztetett időponban érkezett, a munkát precízen, szakértelemmel végezte. Maximálisan elégedett vagyok.
Kelemen Zoltán
Korrekt, felkészült szakember. Amit ígér/vállal, azt be is tartja. Maximálisan elégedett vagyok a munkájával, csak ajánlani tudom.
Vál Beáta
Norbi pontos, korrekt, lelkiismeretes szakember. Lakásunk vezeték felújítását profi módon végezte el. Emberileg és szakmailag is csak ajánlani tudom mindenkinek.
Kiss Adrienn
Minden a tervek szerint haladt. Nagyon örülök, hogy rátaláltam :) Megbízható, profi szakember. Biztosan még kérem majd a segítségét, ha villanyszereléssel kapcsolatos problémám merül fel. Köszönöm!
Ági
Teljes felújítast végzett Norbi a lakásomban.Nagyon precíz és korrekt ember.Mindenkinek ajánlom.Az ismerőseimnek már ajánlottam is.A jövőbeli munkájához nagyon sok erőt,egészséget kívánok neki.Ritka jó szakember!!!!!😊
Altsach Gergely
Pontos, precíz, megbízható. Megbeszéltek alapján tortént minden. Csodálatos munkát végzett. Mindenkinek ajánlani tudom. Nem mellesleg árban is bőven az alatt volt, mint amire számítottam. Hála neki!
Dániel Pásztor
Norbi nálunk vezetékek és kapcsolók cseréjét végezte, nagyon jó munkát végzett, teljesen meg vtunk elégedve vele. Potosan és precízen dolgozik.
Oszfolk Gábor
Norbi a lakásunk teljes vezeték felújítását végezte.Nagyon jó és profi szakember a munkáját maximálisan elvégezte. Megbízható pontos,precíz csak ajánlani tudom. Köszönjük Norbi!
Bódis Edina
Véleményem szerint,rugalmas és precíz szakember!
Bagó Zoltán
Segítőkész, megbízható, ha megígéri jön is! Mindig korrekt! Ajánlom!!!
Fábián Boglárka Réka
Gyors! Pontos! Kedves! Minden patent! Ennél több nem is kell. Mindenkinek ajánlom Norbit! Csak így tobábbb.... :)
Fehérné Cserveny Mónika
Gyors korrekt munkavégzés
Bukovinszky Tamás
Norbi nagyon megbízható, nagyon alapos, precíz munkát végez, kiemelkedő szakértelemmel, korrekt áron. Csak ajánlani tudom.
Törölt felhasználó
Minden rendben ment. Köszönöm.
Novák Mária
Norbert pontos és segítőkész. Az egyeztetett időponban érkezett, a munkát precízen, szakértelemmel végezte. Maximálisan elégedett vagyok.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Villanyszerelő 11 megbízás