Prókai Pèter e.v.
Prókai Pèter e.v.

Építész

1
Megbízás

17 nappal ezelőtt volt itt.

Országosan kiszállok

Prókai Pèter e.v.

Építész

Főállású vállalkozóként, rugalmas határidőkkel, számlaképesen vállalok megbízásokat az alábbi területeken: - építész tervdokumentációk készítése (építési engedélyes és kiviteli tervek, egyszerűsített bejelentési tervek, látványtervek, műszaki leírások, teljes tervdokumentációk összeállítását) - tervezői költségvetések készítése - ÉNGY kódos költségvetések készítése - épületek felmérése, felmérési tervek készítése - E-napló megnyitása és vezetése - műszaki ütemtervek készítése
Mutass többet

Értékeléseim

Zoltán
Gyors magabiztos jól imformált
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

Tavasszal kerül új hőszigetelés a házunkra, és szeretném kiválasztani a nemesvakolat színét, de jó lenne látni, hogy fog kinézni élőben. Érdemes ehhez látványtervezőt felkérnem, vagy ez túl apró munka, és van rá más, egyszerű megoldás? Mit javasoltok?

Az én válaszom:

„Kedves Kriszta! Több megoldás is szóba kerülhet. Természetesen amennyiben a saját házon szeretnék megnézni, hogyan fog kinézni a végleges változat abban az esetben egy az épület külső modelljét felépítve lehetséges látványterv készítése is. Nem számít ez túlzottan kis munkának szívesen vállal az ember ilyet is :) Amennyiben viszont nem elsődleges, hogy a saját épületen jelenjenek meg a színek és csak a szín összeállítás a lényeg vannak a gyártóknak ingyenesen használható színező programjaik, amelyeken bemutatják, hogy a kiválasztott színek hogyan mutatnak együttesen. https://www.cemix.hu/inspiration https://www.ceresit-coloursofnature.hu/facade-designer http://www.thermomaster.hu/online-homlokzat-szinezo ”

0

2024. 02. 15.

Szakmáim

Építész 1 megbízás