Fogadok munkát
Prohászka Zoltán
Prohászka Zoltán

Csontkovács · Gyógymasszázs · Kiropraktőr

211
Megbízás

1 nappal ezelőtt volt itt.

Göd területén kiszállok.

+36 1 443 3777 / 16873

Minősített jószaki

Prohászka Zoltán

Csontkovács · Gyógymasszázs · Kiropraktőr

Mottóm: "Senkinek nem kell elhinni, hogy egy derék, hát, nyak, váll fájással együtt kell élni!!" Üdv, Prohi. Nálam teljesen "ÓZONNAL" lefertőtlenített kezelő helyiségben fogadom a pácienseket! A kezemet is folyékony fertőtlenítővel mosom !!! *** FONTOS !!! NEM TUDOK HÁZHOZ MENNI A KEZELÉSEK GÖDÖN TÖRTÉNNEK !!!!! *** 1985-óta vagyok masszőr ! Kint voltam az Atlantai olimpián mint a Magyar csapat masszőre, majd 2009-ben részt vettem az A csoportos jégkorong VB-n a Férfi jégkorong válogatottal! 2013 a Női jégkorong válogatottal világbajnokok lettünk New-Zealandon (Aucland)! Nagy hangsúlyt fektetek a rehabilitációra: DENEVÉRPAD, Fizikoterápiás gépekkel, Bioptronlámpa, Iontoforézis, laser, mágnesterápia, akupresszúra, és CHI gép használatával!! Nálam a csontkovácsolás csak teljesen kilazitott, előkészített izomzat után történik!! Ezt a programot 2012 óta fejlesztettem, gépesítettem! Most a vissza jelzések alapján úgy tűnik 100 emberből 99 nek tudok segíteni! Kezelés: Kedves(Leendő)Pácienseim! Prohászka Zoltán csontkovács, fizioterapeuta, masszőr vagyok. Mottóm: "Senkinek nem kell elhinni, hogy egy derék-, hát-, nyak-, vállfájdalommal együtt kell élni!!" Kimondottan hát, nyak, váll, lumbális gerinc és ezek sérveivel valamint ízületi sérülésekkel foglalkozom. 35 évig sportmasszőrként dolgoztam. A következő programot 2012 óta fejlesztettem, gépesítettem! Kezelés: 2x15 perc fizikoterápia (mellyel mélyrehatóan fel tudom lazítani a hát izmait) ez alatt mágneshullám, laser, bioptronlámpa segítségével gyulladás- és fájdalomcsökkentés megy végbe. Az izomzat teljes fellazítása után következik kézi és gépi masszírozás, a kimozgatás, kiropogtatás, majd a denevérpad használata. A kezelés időtartama 50p. A kezelés ára 16000,- forint. Gödön rendelek, pácienseimet ÓZONNAL fertőtlenített kezelőhelyiségben fogadom és a kezemet folyékony fertőtlenítővel mosom! Kérem hívjon telefonon személyes egyeztetés miatt! Prohászka Zoltán csontkovács, fizioterapeuta, masszőr *** FONTOS !!! NEM TUDOK HÁZHOZ MENNI A KEZELÉSEK GÖDÖN TÖRTÉNNEK !!!!! ***
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Azonnal fogadta a gyereket, komplett kezelés volt, korrekt ár.
Ajánlatkérő
Szuper!
Ajánlatkérő
Kedves, közvetlen személyiséggel és komoly felszereltséggel fogadott. A kezelés hatékony volt.
Ajánlatkérő
Profi szakember
Kati
Maximálisan meg voltam elégedve.
Ajánlatkérő
Nagyon jó szakember! Közvetlen , így nem szorong az ember. Gyorsan kaptam időpontot! Csak ajánlani tudom!
Ajánlatkérő
Hatásos
Tamás
Igazán segítőkész, tudja mit csinál, és számíthatsz rá ha fáj, gyorsan ad időpontot. Mindenképp ajánlanám.
Laci
Profizmus
Gabi
Kedves, barátságos, jó szakember.
Ibolya
minden ok
Ajánlatkérő
Erősségei: jó szakember
Ajánlatkérő
erőssége a szakértelme
Tünde
Profi
Tamás
Közvetlen, de amiért mentem nem oldódott meg!
Tündi
Pontos, lelkiismeretes, segítőkész, közvetlen. Mindent kedveltem a munkájában.
Ajánlatkérő
visszahívott
Pálinkás Viktória
A páromnak 6éve fáj a dereka, de sose foglalkozott vele. Majd felkerestük kedves Prohászka Zoltánt aki azonnal elvállalta. A páromnak azóta elmúlt a fájdalma, amiért mind a ketten nagyon hálásak vagyunk! Profi szakember, csak ajánlani tudom mindenkinek :)
Ajánlatkérő
Minden úgy történt ahogyan elmondta a tájékoztatás alkalmával szuper volt . Nem volt gyengeség.
Törölt felhasználó
Az első kezelés után pár napra megszüntek a fájdalmaim
Szilvi
Nagyon profi és hallgatag.
Anikó Vörösmarti
Nagyon jó szakember, széles körű terápiás tudással és eszközzel. Feltétel nélküli bizalmat éreztem iránta már az interneten olvasott vélemények alapján is. Súlyosan befagyott vállal érkeztem hozzá és két kezelés már sokat javított. Nagyon nagy fájdalom és a váll-kar merevsége volt a gond. Prohi kedves, közvetlen és helyzetemre való tekintettel vasárnap is bevállalt. Szívből ajánlom.
Ajánlatkérő