Fogadok munkát
Pintér Tamás
Pintér Tamás

Esküvői videós · Esküvői fotós · Videós, operatőr

43
Megbízás

20 nappal ezelőtt volt itt.

Rátka és 210 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 57132

Minősített jószaki

Pintér Tamás

Esküvői videós · Esküvői fotós · Videós, operatőr

Új szolgáltatás: ONLINE esküvő közvetítés. A megosztott boldogság a legnagyobb öröm! Sajnos a Covid miatt megeshet, hogy sokan nem tudnak személyesen jelen lenni a nagy napon, de online stream segítségével meg tudjuk osztani akár az egész napot velük! Kérjen egyedi esküvői fotó-videó ajánlatot! Még van szabad időpontunk 2022-re is! FIGYELEM! Havonta csak néhány esküvőt vállalunk, mert az igényes utómunkához rengeteg idő kell, és mi nem szeretnénk megváratni a párokat a kész anyaggal. Ezért sajnos sok esküvőt el kell utasítanunk, de az elveinket fontosnak tartjuk. Köszönjük a megértést! Kik vagyunk? A Tamás Fotó-Videó csapata a legjobb ár-érték arányban dolgozik garanciával. Nem csak Magyarországon, hanem a szomszédos országokban is! Repertoárunk jellemzően elég széles (esküvői fotó/videó készítés, gyermek/baba fotózás, óvodai- iskolai fotózás, céges rendezvények, egyházi események, zenekari klipek, referencia filmek, híranyagok, magazinműsorok, dokumentumfilmek). Pintér Tamás (44) vagyok. Már gyermekkoromban csodálattal vonzódtam a filmezéshez.16 évesen kaptam az első felkérésemet egy esküvő megörökítésére. Ennek azóta már 28 éve. Ezen idő alatt több mint 300 esküvőt örökíthettem meg. Több olyan magyar és nemzetközi projektben dolgoztam vágóként vagy operatőrként, ahol elismerték a munkámat. Én akkor vagyok boldog, ha a megrendelőm elégedett! A munka esetében nem egyszerűen arról van szó, hogy jól készítsem el az anyagot, hanem arról, hogy a magam elé kitűzött kihívásoknak maximálisan eleget tudjak tenni. A csapatot 2 fotós barátom erősíti. Mindketten tapasztalt fotósok. Közös munkánk során teljesen összehangolódtunk, segítjük egymás munkáját. A tapasztalat azt mutatja, hogy szerencsésebb egy összeszokott fotós-videós csapatot felkérni, mert az eredmény sokkal jobb. Ezért kezdtünk együtt dolgozni jó pár évvel ezelőtt. Fotó-videó megrendelés esetén természetesen kedvezményt adunk! Megtisztel, ha minket választ! Tamás fotó-videó
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Majd csak juliusban lesz az időpont
Ágnes (szülő)
nem történt meg a munka
Ajánlatkérő
Még nem történt meg az esemény, amire fölkértem
Gábor
Pontos, egyenes, rugalmas.
Szaki válasza:
Köszönöm az értékelést!
Kriszti
Pontos, megbízható személyiség, aki ügyesen reagált a felmerülő igényekre.
Szaki válasza:
Köszönöm az értékelést!
Brigitta Fekete-Wlassits
Nagyon meg vagyunk elègedve!tökèletes ,precìz, megbízható, ès munkàjàra igènyes.csak ajànlani tudjuk.
Répásiné Boglárka
Profi munkát végez. Kedves, rugalmas, mindenkinek ajánlom! :)
Ondáné Pocsai Márti
Nagyon örülünk, hogy Tamásra esett a választásunk😊 Pontos, precìz, nagyon szép munkat végzett. Köszönjük mèg egyszer, hogy velünk volt életünk legszebb napján. Jó szìvvel ajánljuk minenkinek
Ajánlatkérő
Maximálisan meg vagyunk elégedve.
Ajánlatkérő
Rövid idő alatt mindent sikerült leegyeztetni. Nagyon rugalmas és megbízható. Jó volt vele "dolgozni", a felvétel jól sikerült. Ajánljuk mindenkinek!
Hajas Pálné
A mi családunk maximálisan meg volt elégedve Tamás munkájával. Precíz, tartotta az ígért határidőket, minden fontos pillanatot megörökített. Végig velünk volt, csak a munkájával volt elfoglalva, mindemellett kedves, szimpatikus fiatalember. Mi ajándékba kaptuk "őt", de hálásak vagyunk, hogy a családunknak rá esett a választása. Remek munkát végzett. Köszönjük Tamás!
Matisz Györgyné
Szép képek! Jó munka! Ügyes!
KJ Peter
Kreatív, precíz, megbízható, lelkiismeretes ... és még sorolhatnám sokáig! Aki látta már a munkáit az tudja, hogy a neve garancia a jó minőségre! Egy szóval jellemezve PROFI! :)
Phul Katalin
Rendkívül precíz,igényes, jó minőségű képeket és videókat készít..ajánlom mindnekinek..láttam többmunkáját is!!!Szakképzett ügyes fiatalember! :D
Böjtös Dóra
Az előttem hozzászólók tökéletesen leírták helyettem is,hogy mennyire jól végzi a munkáját,100%-ig odafigyel rá,hogy tökéletes legyen és hogy erre született,hogy jó fotós legyen. :) A képeiről sugárzik az élet és a kreativitás,egyszerűen csodálatosak és elgondolkodtatóak!! Csak így tovább!
Szandra Kovács
Ért ahhoz amit csinál..munkáit nagy odafigyeléssel, precizitással végzi. Érdekes és figyelemfelkeltő ötletei vannak..Mindenkinek csak ajánlani tudom!!..:)
Pintér Anna
Az èrtèkekre, a szèpre, a rendkívûlíre èrzèkeny, odafigyelõ felvèteleivel sok mindenkit megèrint. Szèles lâtoköre, sok oldalúsâga, különleges szemlèlete munkáiban megmutatkozik. Átgondolt, alapos ès kreatív. Megbízhatósága miatt is az érdeklõdõk figyelmébe ajánlom!
Zödösné Magyar Ildikó
Nagyszerű és kreatív felvételek készítője Tamás, megbízható és együttműködő partner!
Gál Edina [Edi]
Együtt jártunk iskolába, és követhettem a pályafutását a kezdetektől, immár 17 éve. Egyéni látásmódjával, kreativitásával kitűnik, kommunikációs készsége és az ügyfelei igényeire való érzékenység, ráhangolódás teszi igazán jó szakemberré. Ajánlom.
Seresné Bódis Szilvia
Szeretem a munkáit, legyen szó esküvői elvételről, néprajzos témájú munkáról, vagy csak egy esős nap hangulatrögzítéséről. Ajánlom mindenkinek! :)
László Nagy
Munkáit nagyon jó beállítások jellemzik, precíz szép képhatásokkal! Utómunkálatait pedig kiváló kidolgozás!
Sivák Zsolt
Nagyon profi munkát végez, mindenkinek ajánlom!
Hornyákné Vavrek Gabó
Minőségi, megbízható, tapasztalata és elhivatottsága irigylésre méltó! Köszönöm a segítségét!!
Kondrát Tiborné
Nagyon meg voltam elégedve a munkájával, másoknak is csak ajánlani tudom!!!:)
Liszkay László
Pintér Tamás Pintér szinte egész eddigi média-pályafutását végig kísérhettem, ugyanis szinte gyerekként ismerkedett meg a mozgófilm és fotózás fortélyaival. Aztán lehetett vagy húsz éves, amikor elkezdtük a közös munkát. Mindig precíz anyagokat adott ki a kezéből, ráadásul a filmforgatások során arra is maradt ideje, hogy figyeljen a különös érdekes jelenetekre, amit azonnal rögzített, illetve rögzít is. A fotózás terén szintén maradandót alkotott, valamint alkot, szerintem ugyanis nem csak néz, hanem lát is. Azt hiszem erre születni kell, mindig nagyra értékeltem a jó fotósokat, operatőröket. Tamás elérte a profi szintet, ráadásul az igényessége sem lankadt az elmúlt tíz egynéhány évben.
Hanko András [Bandi]
Megbízható,kreatív,ért ahoz amit csinál. Már több munkáját is láttam. A Rennin zenekarnak az elsö videóklippjét is ötleteink alapján készítette el. Jó szakember!
Erik Fülöp
Nincs mit regélni erről...Aki tud az tud! :) ;)
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Esküvői videós 33 megbízás Esküvői fotós 6 megbízás Videós, operatőr 4 megbízás