Fogadok munkát
Penti Zsolt
Penti Zsolt

Ács · Tetőfedő

42
Megbízás

6 nappal ezelőtt volt itt.

Budapest - III. kerület és 100 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 58417

Minősített jószaki

Penti Zsolt

Ács · Tetőfedő

Üdvözlöm Önöket! Felkészült és összeszokott ács, bádogos és tetőfedő mesterekből álló csapat vállalja: Komplett tetők készítése,beázások megszüntetése, pergolák autóbeállók és előtetők készítése fából, zsindelytetők készítése, javítása, cserepes és trapézlemezzel való fedés, mindennemű bádogozási munkálatok, javítások,lapos tetők szigetelése,javítása ,padlások, födémek hőszigetelése! Minőségi tetőfedő munka, gyakorlott és megbízható szakemberektől. Garanciális munka végzés!
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Régi építésű házunk tetőcseréjével (cserépléc csere, fóliázás, cseréplemez, dobozolás, ereszcsatorna kiépítés stb...) bíztuk meg Penti Urat és csapatát. A munka (amit szerencsére rövid határidőn belül el tudtak vállalni) a megbeszélt időpontban kezdődött és ért véget, folyamatos és precíz volt. A végösszeg forintra pontosan annyi lett a végén, amennyit előre megbeszéltünk. A szimpatikus csapatot a pontos és kulturált munkavégzés jellemezte mindvégig, kérdéseinkre adott válaszaikból érezni lehetett a szakértelmet. Végeredményként egy nagyon szép új tetőt kaptunk a házunkra. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek.
Ajánlatkérő
Zsolt és csapata eszméletlen szimpátiát és megbízhatóságot sugárzott már az első találkozásunkkor. A munkafolyamat minden része a megbeszéltek szerint zajlott és úgy árban, mint minőségben jobbat remélni sem mertem volna. A megrendelt munka végrehajtásakor esztétikai tanácsokat is kérhettem és valóban gyönyörű lett az eredmény. Bármi hasonló szakmunkára lesz szükségem a jövőben, csak Zsoltékat fogom hívni és őszintén ajánlom őket mindenkinek.
Ajánlatkérő
Mindenkinek ajánlom. Megbízható, pontos, tartotta magát a megbeszéltekhez. Minőségi munkát végeztek. Nagyon tisztelettudóak és jó szakemberek, én meg voltam velük elégedve.
Ajánlatkérő
Senkinek sem ajánlom. Tisztességtelen. Tetőt javított nálam. Két ázást kellett megszüntetni. 2-3 hónappal később, amikor jött egy nagyobb eső, az egyik ugyanúgy beázott, ahogy előtte. Hívtam őt, de arra hivatkozva, hogy biztosan volt vihar azóta nem volt hajlandó javítani.
Péter
Pontos, szorgalmas brigád, minden a megbeszéltek szerint történt.
Vajna Péter
Nagyon gyorsan, nagyon szépen dolgoztak, semmi szemetet nem hagytak. Látszik, hogy összeszokott csapata van. Pár óra alatt megcsinálták a tetőt. Maximálisan ajánlom Zsoltot.
Ajánlatkérő
Szakszerű, gyors és megbízható munka. Pontos és udvarias tájékoztatás. Penti urat és csapatát messzemenően javasolom.
Márti
Rövid határidővel vállalta, korrekt és segítőkész volt. Vállalta az alapanyagok megrendelését.Nagyon jól irányította a csapatát. Minőségi munkát végeztek. Tartotta magát a megbeszélt árhoz.
Ajánlatkérő
A megbeszélt időben és áron lett a munka elvégezve.
Ajánlatkérő
Udvarias, gyors
Sajtosné Szatmári Zsuzsanna
Szép munkát végez
Molnár Beáta
Korrekt, pontos, megbízható és nyugodt.
Mendlik György
Jó választás volt!
Greta Sterba
Tetőszellőzés felújításához hívtuk a mestereket. Nagyon hamar el is vállalták a munkát. Zsolt és csapata megbízható, nyugodtan és precízen dolgoznak. Ezen kívül minden felmerülő kérdésünket átbeszéltük, értékes tanácsokat adtak. Biztosan fogjuk még hívni őket más munkákhoz is. Köszönjük!
Erika Buru
A tetőn a szarufát kellett megerősíteni, cseréptartóléceket kellett cserélni. Pontosan, megbízhatóan dolgozott. A munkafolyamatot folyamatosan figyelemmel tudtam kísérni. Ajánlani tudom mindenkinek.
Kata Kis
Nagyon megbízható, remek szakemberek korrekt áron dolgoznak, csak ajánlani tudom
Hollósvölgyi Iván
Zsolt és csapata egy elhanyagolt, régi lakóépület tetőjének cseréjére vállalkozott... Igényes, szakszerű munkájuk nyomán a házikó szó szerint újjászületett! A roskadozó lapostető helyén ma vadonatúj nyeregtető és lambériázott előtető hirdeti Zsolték elhivatottságát, hozzáértését! Zsolt és munkatársai mindenben tartották magukat a megállapodásunkhoz. A munkát a megbeszélt időben elkezdték, határidőre befejezték. Szeretném külön kiemelni, hogy ötleteikkel, javaslataikkal nagyban hozzáárultak egy pompás kis házikó születéséhez, a "régi romokon"! Munkájukat nem csak szakszerűen végzik, de szépen és pontosan is. Tapasztalataim alapján bátran ajánlhatom őket mindenkinek! Ők nem csak egy új tetőt készítettek, hanem új otthont teremtettek nekem. Köszönet érte!
Homolay Gábor
A garanciális probléma megoldódott, megbízható...köszönöm.
Balogh Imre
Ideiglenes tetőt kellett a télre a falak fölé húzni. Penti úr gazdaságos és célszerű megoldást javasolt. A munkát pontosan a megbeszélt időben kezdték és be is fejezték. Az elszámolásnál minden rendben volt, semmi apróbetű és kifogás. A munkatársai képzettek és keményen tudnak dolgozni. Teljesen lehet rájuk számítani.
Szabó Nikoletta
Gyorsak és precízek voltak - máskor is fogok velük dolgoztatni, elégedett vagyok:)
Ai Natsuko
Nàlunk hamar el tudtàk vàllalni a munkàt, nem kellett hónapokat vàrnunk. Gyorsak voltak és precízek. Remek csapat,remek szakemberek. Csak ajànlani tudom őket!
Darida Annamária
Házunk bővítéséhez kértem fel Zsoltékat. A munkát tökéletesen elvégezték. Kitűnő emberi hozzáállás, szakmai tudás, pontosság, korrekt árak. Várom vissza a csapatot ősszel, további munkákhoz:) Köszönöm!
Kóródi Nándor
Nagyon megbízható, korrekt és pontos. Minden a megbeszéltek szerint zajlott. Tisztelettudó és udvarias Ő is és a kollégái is. Csak ajánlani tudom Őt.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Ács 22 megbízás Tetőfedő 20 megbízás