Fogadok munkát
Pausz Dániel
Pausz Dániel

Építési műszaki ellenőr · Építész · Generálkivitelezés

78
Megbízás

2 órával ezelőtt volt itt.

Budapest - XI. kerület és 50 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 24856

Minősített jószaki

Pausz Dániel

Építési műszaki ellenőr · Építész · Generálkivitelezés

Tisztelt Érdeklődő! Okleveles építészmérnökként foglalkozom újonnan építendő családi házak, társasházak komplett engedélyezési és egyszerű bejelentési terveinek készítésével, valamint belsőépítészeti látványtervek és kiviteli tervdokumentációk összeállításával. MEGLÉVŐ CSALÁDI HÁZAK ÉS ÉPÜLETEK ÁTALAKÍTÁSÁNAK, BŐVÍTÉSÉNEK TERVEZÉSÉT NEM TUDOM VÁLLALNI! Emellett építési műszaki ellenőri feladatokat is vállalok. Generálkivitelezőként meglévő téglaépítésű (nem panel) LAKÁSOK és ÜZLETHELYISÉGEK átalakítását, felújítását is teljes körűen vállaljuk, megbízható és összeszokott szakember gárdával. CSALÁDI HÁZAK és EGYÉB ÉPÜLETEK engedélyköteles (e-naplo) kivitelezési feladatait NEM tudjuk vállalni. Kérem Önöket, hogy csak konkrét tervezési vagy kivitelezési feladatokkal és árajánlat kéréssel kapcsolatban keressenek! Tanácsokat nem áll módomban adni senkinek!
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Noémi
Nagyon felkészült, precíz szakember.
Ajánlatkérő
Felkészült, jó szakember. Figyelembeveszi a megrendelö érdekeit és próbálja a legjobbat kihozni az ingatlanból. Saját csapattal dolgozik, akiket ö koordinál. Vele nem stressz a lakásfelújítás.
Zsolt
Pontos
Edit
Gyors, lényegre törő kommunikáció. Szakértelem és pontosság a feladat elvégzésekor.
Ajánlatkérő
Alapossan megnézte az épitkezést hamarossan miután alkamaztam.
Pethes Imre
Nagyon könnyű együttműködni Dániellel. Az első kiszálláson vagyunk túl, de már eddig is sok kérdésben hasznos tanácsot tudott adni, és segít eligazodni az építkezésünk műszaki kérdéseiben, és további praktikus tanácsokkal lát el. Segít előre látni, hogy mivel fontos most foglalkoznunk.
Ajánlatkérő
Megbízható, precíz, közvetlen. Részletesen és aprólékosan kifejti a véleményét, hogy mit miért lenne célszerű. Igazi szakember! Negatívat nem tudok!
Lili
Dániellel mindvégig gördülékeny és gyors volt a kommunikáció, mivel igen hamar volt szükségünk a közreműködésére egy új építésű lakás felmérése kapcsán, kifejezetten jó volt, hogy 2 héten belül meg tudtunk állapodni egy időpontban. A helyszínen alapos és körültekintő, részletekbe menő ellenőrzést tapasztaltunk, amely biztonságot teremtett számunkra a lakással kapcsolatos jövőbeli ügyintézés tekintetében. Örömmel dolgozunk még vele együtt és szívesen ajánljuk másoknak is a szakember munkáját.
Ajánlatkérő
Kedves és jó problémamegoldó, azonnal megtalálta a megfelelő hangnemet és megoldást a kivitelezővel.
Buzák Máté
Most kezdjük a közös munkát és rendkívül jó tapasztalataim vannak. Mind szakmailag, mind kommunikációban megfelel az elvárásainknak. Segítőkész és felkészült építészeti és jogi értelemben is, amely az építkezés során fontos szempont. Eddig minden felmerült kérdést könnyen megoldottunk, már nagyon várjuk a további közös munkát és az elkészült terveket.
Toth Andi
Dánielt az itteni vélemények alapján választottuk és kértük fel egy speciális adottságokkal rendelkező építési telekre szánt ház megtervezésére. Értékes információkat és javaslatokat kaptunk tőle a telek elhelyezkedését illetően, igy előre tudtunk gondolkodni és elintézni olyan ügyeket, amelyek hátráltatták volna a ház megépítését. Daniel a tervezés során kiváló és felkészült szakembernek bizonyult. Javaslatait megosztotta velünk, de amihez ragaszkodtunk, azt maximálisan tiszteletben tartotta és segített abban, hogy azok megvalósíthatók legyenek. Ha valamiben mi a megbízói oldalon nem értettünk egyet egymással arra is mindig volt egy ötlete ami közös nevezőre hozott bennünket. Elérhető volt és amit ígért, betartotta, olyan házat tervezett nekünk, ami illeszkedik igényeinkhez és a telek speciális adottságaihoz is. A tervezés során szerzett kedvező tapasztalatok miatt az idén kezdődő építkezés műszaki ellenőrének is felkértük. Miki&Andi
Ági
Danit egy ismerős ajánlására először műszaki szakvéleményre kértük fel, mielőtt belevágtunk volna egy belvárosi, eléggé rossz állapotú lakás megvásárlásába. A találkozó és a szakértés során olyan precíznek és megbízhatónak ismertük meg, hogy miután a lakást megvásároltuk, megkértük, hogy legyen ő a mi szakink, és teljes körű felújítást kértünk. Jó döntés volt, Dani és a csapata minőségi munkát végeznek. Nagyon szeretjük az új otthonunkat. :)
Szita Niki
Dánielt és vállalkozását a 31nm-es budai garzonom hangszigetelésével és teljeskörű felújításával bíztam meg, mialatt én külföldön éltem. A folyamatos kommunikáció, egyeztetés és precíz munkavégzés az egész folyamatot végigkísérte. a végeredmény tökéletes lett. Csak ajánlani tudom a csapatot!
Gergő
Közvetlen, a kifogástalanul elvégzett alap munkán túl is sok hasznos tanáccsal szolgált
Miki
Dánielt arra kértem meg, hogy az épülőben lévő társasházi lakásom műszaki ellenőreként segítsen nekem felfedezni az esetleges hibákat, hiányosságokat. Szerencsére a lakás készültségi fokához mérten nem sok hibát kellett észrevételezni, de voltak olyan tisztázandó részletek, melyekre felhívta a figyelmem, és megnyugtató volt számomra, hogy szakértő segítségem volt a bejáráson. Kiemeltem számítok Dániel közreműködésére akkor is, ha majd a műszaki átvétel következik.
Bakos Dániel
Annak ajánlom, aki közös munkát szeretne és nem csak egy sablon félmegoldást. Ajánlom én is mint az előttem szólók!
K. Nyitrai Zsófia
Dánielt szeptemberben kerestem fel 55nm ingatlanom felújításával kapcsolatban. Sajnos telefonon beszélni nem tudtam vele elfoglaltságai miatt ezért ,e-mailen keresztül kommunikáltunk. Mivel külföldön élek,így kicsit speciális az esetem. Ezért is jó előre elkezdem szakembert keresni. Szeptemberben hazautaztunk hogy ajánlatot kérjünk,és meg tudjuk mutatni a lakást ,Dániel sajnos nem tudott jelen lenni külföldi elfoglatsága miatt ezért egyik munkatársát küldte felmérésre. Egy hónap elteltével próbáltam felvenni vele a kapcsolatot akorábban jól működő e-mailes csatornán, de elérhetetlenné vált.Telefont továbbra sem vette fel,és a 3.hívásom után a kapcsolatot egy kommersz 'nem kaptam meg az információt a munkatársamtól' ' türelmét kérem,nagyon elfoglat vagyok' üzenettel le is zárta. Az ajánlata azóta sem érkezett meg. Nagyon jó kezdésről a semmibe. Ez alapján a bemutatkozás alapján nem hogy nem egy profi cég,és szakember ,gyakorlatilag sajnos a magyar átlagot sikerült megtapasztalni.
Szaki válasza:
Tisztelt K. Nyitrai Zsófia! Sajnálom, de valóban elfelejtkeztem az Önnek készítendő árajánlatról az év végi hajrában. Üdvözlettel: Pausz Dániel okl. építészmérnök
Ajánlatkérő
Danit egy rossz állapotú 50 négyzetméteres lakás teljeskörű felújításával bíztuk meg. Ajánlattétel előtt minden munkanem szakembere személyesen felmérte az elvégzendő munkákat és az ajánlatban az egyes munkafázisokhoz részletes árkalkulációt kaptunk. A munka közben felmerülő problémákat csapata kellő rugalmassággal, gyorsan és szakértelemmel oldotta meg. Dani a munkafázisok megfelelő ütemezésével, az elvégzett munkák pontos és részletes műszaki ellenőrzésével, szakmai javaslataival és ötleteivel segítette még a rajta kívül álló problémák korai feltárását és gyors megoldását is, ezzel biztosítva az ütemterv pontos betartását és a munkálatok terv szerinti befejezését. A munkálatokhoz tartozó pénzügyek egy Google Docs-on megosztott táblázatban folyamatosan követhetőek voltak. Korábbi tapasztalatokkal összevetve megbízható, határidőket betartó csapata igazi ritkaság a mai magyar építőipari piacon.
Grebenár Róbert
Danit egy 60 négyzetméteres régi lakás teljes felújítására kértük fel. Már az árajánlatnál pozitív meglepetések értek bennünket. Míg más mesterek egy oldalas, 8-10 tételt tartalmazó "árajaánlat fecnit" adtak, addig Dani 5 oldalon részletesen kifejtette a munkafázisokat és az árakat. Ezeket aztán a munka során be is tartották. A munka végig tervezhetően, szükség esetén rugalmasan folyt, korrekt, jófej mesterekkel. Google drive-on megosztott táblázatban folyamatosan követtük a költségeket, Flickr-en pedig a lakás állapotát nézhettük képeken. Azt hiszem, így kell ezt 2017-ben. Ha a jövőben szakemberre lesz szükségünk, biztos hogy őt és csapatát fogjuk keresni!
Bartha Emese
Dánielt a róla fellelhető egyöntetűen pozitív vélemények alapján kerestem meg a lakásom teljes felújításával kapcsolatban, a közös munka ezeket a véleményeket teljes mértékben alátámasztotta. Az első megkeresésemre történő válasza gyors és lényegretörő volt, majd a személyes találkozót követően rögtön bele is kezdett a lakásátalakításba. A kéréseimet maximálisan figyelembe vette, ahol szükséges volt, megoldási ötletekkel segítette. Az egyes munkaszakaszokat az előre jelzett határidőig befejezte, végig precízen ügyelve a legkisebb részletekre is. A lakásátalakítást, illetve a munkálatokat olyan mélységben és részletekbe menően felügyelte, mintha a saját lakása lenne. Az eredménnyel maximálisan elégedett vagyok, Dánielt kiemelkedően megbízható és precíz szakembernek, nagyon jó szervezőnek, szimpatikus embernek ismertem meg, csak ajánlani tudom mindenkinek.
Kiss Zsófia
Dánielt a lakásom belsőépítészeti tervezésére kértem fel. Már az első találkozásnál kiderült, hogy mennyire precíz, pontos, munkájára igényes szakember. A tervezés alatt folyamatosan szem előtt tartotta a kéréseimet, és ezeket ötvözve tudásával, hozzáértésével készítette el a rajzokat. Megbízhatóságáért, együttműködésért és a határidők maximális betartásáért külön hálás vagyok neki. Nyugodt szívvel ajánlom őt!
Somogyi Erika
Egy ikerház tervezésével bíztuk meg. A terveket teljes körűen az igényeinkre szabva készítette el, minden tekintetben szem előtt tartotta a megrendelői kéréseinket. A törvényi változásoknak köszönhetően a megbízás tervezői művezetéssel is kiegészült. A szakági tervezők közül a statikust Dániel ajánlotta, aki szintén nagyon alapos munkát végzett. Köszönjük a munkát!
Éva
Nagyon megbízható, minden a megbeszéltek szerint történt, Elégedett vagyok az elvégzett munkájával. Köszönöm szépen.
Stejer Lívia
Jó döntés volt a családi házunk tervezését Pausz Dánielre bízni! Kerek egész koncepcióban gondolkodni tudó, körültekintő, alapos és előrelátó építész. Felkészült szakember, modern és hagyományos épületek tervezésében is nagyszerű. Munkája során a minőség mellett a használhatóságra és a homlokzati megjelenésre is megfelelő arányban koncentrált, a végeredmény minden tekintetben a mi igényeink szerinti lett. Az általa ajánlott, vele szoros munkakapcsolatban álló szakági tervező csapat is megbízható és felkészült. A telkünk elhelyezkedése és a helyi építészeti előírások miatt ez e-napló megnyitásáig sok előre nem várt, plusz idő- és erőforrás igényű feladattal találkoztunk, de ezek megoldásában is minden esetben partner volt az építész. Pausz Dániel eredményorientált, megoldást kereső, együttműködő a határidőket figyelemben tartó szakember.
Ajánlatkérő
Rendben volt.
Ajánlatkérő
Családi házunk tervezését elképzeléseink maradéktalan megvalósításával oldotta meg! Tökéletesen elégedettek voltunk munkájával! Precíz, türelmes, megbízható szakember!
Edit Kollár
Dániel a hamburgerezőmet tervezte meg a felújításhoz. Mindenben az elképzeléseimet követte illetve remek ötletekkel és tanácsokkal segített, igazi szakember. Munkájában megbízható, pontos, türelmes és precíz. Minden változtatást türelemmel elvégzett és határidőre készen lett a tervekkel, több személyes egyeztetés alkalmával figyelemmel kísérte a kéréseimet és annak megfelelően dolgozott. Mindenkinek bátran ajánlom!
Merényi Szabolcs
Precíz, határidőket figyelemben és tiszteletben tartó szakember, ami ritka manapság. Előrelátása/gyakorlata sok későbbi kellemtlensegtol kíméli meg klienseit. Bátran ajánlom bárkinek aki felújításába vágja a fejszéjét.
Quintus Alex
Pausz Dániel kiváló építészmérnök, megbízható szakember. Dánielt egyetemi tanulmányaim során ismertem meg, már ott kitűnt tehetségével, elhivatottságával, szakmai felkészültségével, szorgalmával. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki korrekt, segítőkész, kitűnő szakmai ismeretekkel és megfelelő szakmai tapasztalattal rendelkező építészmérnököt keres!
Kovács Tibor
Pausz Dániel nagyszerű építész szakember, releváns munkatapasztalattal bír. Bátran ajánlom, ha építészre van szükség!
Horváth Dénes
Pausz Úr építészeti, építőmérnöki szakmai tapasztalatára a jövőben is számítunk! Emberi illetve szakemberi szempontból teljes mértékben ajánlott kategória…!
Josvai Orsolya
Nagyszeru es megbizhato szakember. Odafigyelt az igenyeinkre tervezeskor, figyelembe veve az anyagi keretunket es remek otletekkel latott el minket a kivitelezes soran. Nagyon elegedettek vagyunk, csak ajanlani tudom.
Péter Szabó
Nagyon korrekt és megbízható szakember! Bátran ajánlom azoknak akik precíz, innovatív és reális áron dolgozó tervezőt keresnek!
Kocsis Zoltán
Pausz Úr munkájával nagyon meg vagyunk elégedve. Új üzlethelységünk átalakítását és felújítását bíztuk rá. A szabályokat betartva, jó felkészültséggel állt neki a tervezésnek. Az ingatlan tulajdonosok kételyeit is helyén kezelte a szakszerű tervezéssel és a felmerülő kérdésekre adott válaszaival. Gyakorlatilag mindent rá bízhattunk, mert jó ötletei voltak a legkisebb részletekig bezárólag. Mégegyszer köszönjük szépen! Üdvözlettel: Central Watch Kft.
Sebestyén László
Nagyon korrekt ember,komoly szakmai tapasztalattal, csak ajánlani tudom!
Kaposi Dorothy
Pausz úrral tetőtérbeépítésű lakásunk leégését követően kerültem munkakapcsolatba 2012 szeptemberében. Feladata egy üszkös, kormos gerenda halmaz helyére új, a megszigorított építészeti előírásoknak megfelelő tetőtérbepítésű lakás megtervezése volt. A szokásos szempontokon túl fontos elvárás volt, hogy a Biztosító által fizetett összeget a terv megvalósítása 15-20 százaléknál többel ne haladja meg. Most, hogy már benne lakunk, elmondhatom, feladatát kiválóan oldotta meg. Részletezem: 1. Megrendelő felé: Három-négy féle alapterv variációból végtelen türelemmel, legalább ötször átrajzolva alakult ki a végleges megoldás. Közreműködése: kiváló! 2. Kivitelezés felé: Jól lehet a kivitelező szabad kezet kapott, de az előzetes elképzelésekből adódó problematikusabb pontokra figyelmeztetve többször átbeszélte a kivitelezést az építővel. Közreműködése: nagyon jó. 3.Építési Szakhatóság felé: A többször módosított tervezetek ujbóli egyeztetése a végleges terv beadását megelőzően. Közreműködése: nagyon jó. 3. Munkáját segítő szakértőkkel való eggyütt müködéséről véleményt alkotni csak az érintettektől (Statikus, Faszakértő, Tűzvédelmis) kapott információkon keresztül tudtam, véleményükben az alapos, hozzáértő, rugalmas. ügyes kifejezések jellemzőek voltak! Munkáját . fáradozását ezúton is köszönöm! Kaposi László
Bolgár Judit
Precizitás és egyénre szabott megoldások!
Szántay Zsófia
Danit építészként, mint munkatárs is ismerem, és mivel tervezési metodikáját szakmailag is, emberileg is kiválónak tartom, minden építkezni vágyónak csak ajánlani tudom. Műszaki precizitása, korrektsége és pontossága a tervezésben kreativitással és jó esztétikai érzékkel társul, a megbízó így nem sablinmegoldásokat, hanem egyedi, szép építészetet kap tőle.
Vér Diána [Di, Diaz]
Kiváló tervezés,precízség,megbízhatóság!
Szokolai Balázs [Szoki - PuPáK]
Dani nagyon jó szaki! Precízen tervez mindig odafigyel a részletekre. Jó ötleteivel egy szakmailag jól megtervezett házat tud készíteni. Csak ajánlani tudom.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Építési műszaki ellenőr 32 megbízás Építész 30 megbízás Generálkivitelezés 10 megbízás Belsőépítész 5 megbízás Lakberendező 1 megbízás Látványtervező 0 megbízás Designer 0 megbízás