Fogadok munkát
Pál Béla
Pál Béla

Kőműves · Térkövezés · Gipszkarton szerelés

3
Megbízás

3 perccel ezelőtt volt itt.

Debrecen és 125 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 82887

Pál Béla

Kőműves · Térkövezés · Gipszkarton szerelés

Kérem keressen bátran!
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Válaszaim

A külső hőszigetelő rendszer hálózása után itt-ott kilátszik a ragasztó alól a háló. A kivitelező azt mondta, ez nem gond, mert még úgyis rákerül a nemesvakolat, de én valahogy nem vagyok ettől boldog. Mit gondoltok erről? Ez hőszigetelési hiba, vagy tényleg nem kell fennakadni rajta?

Az én válaszom:

„Üdv mindenféleképpen másodolas ha igényli akkor harmadolni kell hogy szép legyen a színezés”

2024. febr. 8.

Vízálló gipszkartonnal szeretnék egy kis fürdőt kialakítani a tetőtérben. A kád előlapja is ebből lenne. Lecsempéztessem mindenképp, vagy ha vízálló a karton és a festék, ami rákerül, az is elég? Mennyire lehet baja a víztől?

Az én válaszom:

„Udv mindenkep burkolni kell a gipszkartont fojekony foliaval lekenni burkolas elott”

2023. ápr. 26.

A glettelés előtti mélyalapozó az ugyanaz mint a glettelés utáni mélyalapozó? Ha sima vakolt falra megy, utána diszperzit jön rá, melyik a legjobb márka? Az anyagokat mi szeretnénk kiválasztani, és olyat keresünk, ami hosszútávon a legjobb. Sima fehér falakat akarunk, viszont akár 40 évet is leélnénk itt, tehát nem a most olcsón, hanem a hosszútávon megtérülő módon szeretnék festetni. Ilyen szempontok szerint mit ajánlanának?

Az én válaszom:

„Udvozlom mindenfelekep mejalapozas es csak héra falfesteket hasznaljon a legjobb minőseg”

2023. márc. 28.

Kedves Szakik! A panel glettelés más, mint a gipszkarton? Édesapámék sokkal kedvezőbb árajánlatot kaptak Szegeden a panelra, mint mi Oroszlányban a gipszkartonra. Soktízezer forint a különbség. Ez miért lehet?

Az én válaszom:

„Üdvözlöm Pál Bèla vagyok nyirbatorbol könnyebb gletelni a gipszkartont mint a panelt kulgye ela telefon számát többet tudok mondani ”

2023. márc. 7.

Plafon glettelése előtt muszáj leszedni a festéket? Spekulálunk, mennyi lesz a kosz, hogy időzítsünk...a falakon tapéta van, azt ismerjük, hogy működik.

Az én válaszom:

„Szepnapot véleményem az hogy ezen enis átmentem a saját házunkon én leszedtem a tapétat teljesen át csiszoltam utána csempe ragasztóval vékonyan athuztam lecsiszoltam és utána gleteltem tokeleteslett”

2023. febr. 16.

Ha a homlokzatot leszigetelik, de a kő lábazatot nem, az okozhat problémát? És ha igen, mit?

Az én válaszom:

„Üdv hőhid keletkezik és penészedni fog a fal”

2024. ápr. 24.

Sziasztok! Szeretnék minél több szempontot látni a kérdésben, miszerint melyikkel járok jobban, a tégla vagy a könnyűszerkezetes házzal? Mindenféle érv, előny, hátrány érdekel, kérlek, írjatok minél többet? Építési költségektől, anyagminőségektől, kivitelezési komplikációktól, elkészülési időktől, gyorsan elérhető és megbízható építő szakemberek meglététől kezdve a tartósság, fenntarthatóság, élhetőség, karbantartás szempontjaiig minden érdekel.

Az én válaszom:

„Üdv csak tégla az örök élet ”

2024. márc. 5.

Szeretném kiszámolni a megtérülési időt a családi házam hőszigetelésére. Van erre valami képlet? Hogy kell számolni?

Az én válaszom:

„Üdv hívjon fel 06202249401 ki számolok mindent amit szeretne”

2024. márc. 5.

A padlásfeljárót lenyitva a nyakamba zúdult egy adag víz, mert a fémen lecsapódott a pára. Szeretném valahogy leszigetelni, hogy ez többet ne forduljon elő, de nem tudom, mi lenne erre a megfelelő módszer.

Az én válaszom:

„Üdv ne kérdezen hívjon 06202249401 segítek ”

2024. febr. 2.

Egy kb. 5 x 5 méteres melléképület alapjának kiásásához érdemes gépi földmunkát kérni, vagy ilyen kicsi területen jobb és olcsóbb a kézi földmunka?

Az én válaszom:

„Üdv csak kézi erő ”

2023. nov. 27.

Térkövezés esetén a szegélykő lerakása elhagyható vagy ez mindig szükséges lépés?

Az én válaszom:

„Üdv szükséges mindenképpen ”

2023. nov. 16.

Milyen minőségű beton kell a sávalapba? Érdemes házilag kevertetni vagy jobb, ha megrendelem?

Az én válaszom:

„Üdv csak mikszer”

2023. nov. 16.

Azt vettem észre, hogy a konyhai bukó nyíló ablak valahogy nehezen zárható mostanában. Fa ablak, és egész nyáron bukóra volt hagyva, szinte sose zártuk be... Lehet, hogy ez a baj? Meg lehet javítani?

Az én válaszom:

„Üdv nem ki kell cserelni”

2023. nov. 8.

Sziasztok! Meg lehet oldani a térkövezést lapvibrátor használata nélkül is tökéletesen vagy ez a művelet elengedhetetlen a megfelelő minőséghez? (Reklamáljak, ha nálam nem volt?)

Az én válaszom:

„Üdv mindenféleképpen kell”

2023. nov. 8.

Mi az olcsóbb, az udvar aszfaltozása vagy a térkövezése? Kb 150 nm-t szeretnék "sártalanítani," mibe kerülne ez nekem aszfaltozással?

Az én válaszom:

„Üdv a az aszfalt drága a térkővel sokkal olcsóbb keressen bizalommal ”

2023. nov. 7.

Idős édesanyámnál a kád helyére zuhanykabin beépítését tervezzük. Kb. milyen költséggel kell kalkulálnunk, ha a feladat a régi kád kivétele, a megvásárolt zuhanytálca és zuhanykabin beépítése és a kád alatti terület járólapozása (az is megvan.)

Az én válaszom:

„Üdv a munkadíj kb 300 000 - 400 000 Ft között van, hívjon ha tudok segiteni”

2023. nov. 7.

Mennyivel dobja meg egy új ház építési költségeit, a pince építés? Nagyon jó lenne egy pince, de fogalmam sincs, mennyivel növelné meg a költségeket... Szívesen befektetnék rá, ha ki tudom gazdálkodni. A ház 70 nm lenne. Mit gondoltok?

Az én válaszom:

„Üdv hívjon válaszolok ”

2023. okt. 31.

Nézegettem a kérdéseket és többen írjátok, hogy a térkő alá ckt betont javasoltok, de az mi? Bocs a szőke nős kérdésért, de az más, mint a "beton"??? :D

Az én válaszom:

„Üdv hívjon fel és elmondom mit is jelent a ckt ”

2023. okt. 30.

Tudom, későn kapcsoló típus vagyok, hirtelen elröppent a nyár, de azért kellene az a külső szigetelés a télre... Ha most állok neki kivitelezőt, anyagot stb. szervezni, még be lehet fejezni időben vagy most már jobb várni tavaszig, mert ha jól tudom hidegben nem lehet ragasztani?

Az én válaszom:

„Üdv 5/8 fokig ”

2023. okt. 27.

Azt mondják napi szinten változnak az eps szigetelés árak. Mi éri meg jobban, ha megveszem a teljes rendszert vagy ha külön-külön vadászom össze az anyagokat, mindent ott, ahol pillanatnyilag olcsó. És hol olcsó? Nektek van valami megbízható forrásotok? Hol érdemes vásárolnom, ahol biztos, hogy jó eps árakat találok?

Az én válaszom:

„Hány centis szigetelést akarsz áron alul betudom szerezni”

2023. szept. 28.

Most hallottam, hogy létezik olyan, hogy polisztirol beton. Ti javasoljátok? Megéri ezzel készíteni az aljzatbetont? Vagy feleslegesen drágítja csak az aljzatbetont?

Az én válaszom:

„Semmi értelme ”

2023. szept. 20.

Mibe kerülne újra vakolni egy kb 10 nm felületet egy vályog házon? Gondolom, másképp kell csinálni, mint a hagyományos vakolatokat, és egyáltalán nem vagyok tisztában a vályogfal vakolás árakkal. Gondolom, sok tényezős, de hozzávetólegesen azért tudtok mondani valamit? Van rajta egy repedés, azért szeretném.

Az én válaszom:

„8000 Ft nm”

2023. szept. 11.

Betonozásra készülök: Egy 35 négyzetémteres szobát és egy 15 négyzetméteres teraszt szeretnék lebetonoztatni, és az a kérdésem, hogy jövök ki jobban anyagilag, ha zsákos betont veszek, vagy mixerbetont rendelek, esetleg ha bérelek egy betonkeverőt és megkérem a kőművest (még nincs meg az emberem se...) , hogy maga keverje a betont? Melyik a legolcsóbb megoldás? És melyiknek mi az esetleges hátulütője? Hány fős csapat kell egyáltalán egy ekkora betonozás munkához?

Az én válaszom:

„Csak mikxer beton mert az eggyseges kezikavarasal sohanem lessz egyforma a betomozas nemtucc egyformat keverni a kezibetonozasal”

2023. jún. 30.

Több munkát tervezünk: két szobába álmennyezet, illetve az egyikbe egy előtétfal is lenne, beépített polccal. Plusz a tetőtérben kéne egy (fürdő)szobát leválasztani gipszkartonnal. A kérdésem: milyen vastagságú gipszkartont javasolnátok? Ugyanolyan vastag kell a mennyezethez mint a válaszfalhoz meg az előtétfalhoz is? Vagy mindegyik más vastagásúból lenne jó? És ha az előtétfalba beépített polcot is szeretnénk?

Az én válaszom:

„Hivjfel telefonon tobbet tudok mondani ”

2023. máj. 15.

Kettéválasztottunk egy szobát gipszkarton fallal. Most kaptam árajánlatot a festésre, amiben tétel a gipszkarton hálózás is. Szerintetek erre szükség van? Nem lehet kihagyni és csak glettelni meg festeni? Miért kell hálózni? Nem tetőtér.

Az én válaszom:

„Nem kell halozni csak a toldasnal bandasszalaggal utanna gletelni es ketszeri guritas”

2023. máj. 10.

Nem akarom, hogy áthallatszódjanak a szomszédhoz a zajaink. Mit gondoltok, hangszigetelő gipszkartonnal - előtétfal formájában képzelem - meg lehet ezt oldani? Ki tudná ezt nekem megcsinálni, és milyen gipszkartont, milyen szigetelést ajánlotok hozzá? Ugyancsak szeretném a hálónk és a gyerekszoba közti gipszkarton falat hangszigeteltté tenni. Jelenleg csak egy réteg gyapot van benne, de az nem sokat fog el a hangokból, kicserélném valami tutibbra. Mi legyen az?

Az én válaszom:

„Hivjal fel telefon jobban tudok segiteni”

2023. máj. 9.

A mennyezetet szeretném gipszkartonoztatni, és nem értem, hányféle megoldás van erre? Direktfüggesztőkkel vagy anélkül is lehet? Mi az a függesztés nélküli önhordó váz? Kell az nekem? Mit érdemes megfontolnom a döntés előtt? Olyan szakival szeretném megcsináltatni, aki partner az együttgondolkodásban, számít az ár is, de szeretném, hogy szép legyen.

Az én válaszom:

„Udv kinga tudok kuldeni kepet mijet csinalok emailen ”

2023. máj. 4.

Zöld gipszkartonra azt írják, hogy "színoldal zöld". Ez azt jelenti, hogy csak a zöld oldala vízálló? És ha találok otthon gipszkarton darabokat, akkor amelyik zöld, az biztosan vízálló is? Volna valaki, aki ilyen darabokból is csinál nekem egy kis dobozolást a fürdőben, vagy csak új anyaggal érdemes dolgozni?

Az én válaszom:

„Csak a zold gipszkarton a vizallo es csak uj kartonnal”

2023. máj. 3.

Gipszkartonoztatni szeretnék és gondoltam, lenne benne rejtett világítás is. Szükségem volna egy jó szakemberre, de nem tudom, kit kell előbb felkeresnem a gipszkartonost vagy a villanyszerelőt? Mi a sorrendje a gipszkartonba rejtett világítás kivitelezésének?

Az én válaszom:

„Minden minkahoz megvan a szakemberem viz villany futes klima”

2023. ápr. 20.

Gipszkartonoztatni szeretnék és gondoltam, lenne benne rejtett világítás is. Szükségem volna egy jó szakemberre, de nem tudom, kit kell előbb felkeresnem a gipszkartonost vagy a villanyszerelőt? Mi a sorrendje a gipszkartonba rejtett világítás kivitelezésének?

Az én válaszom:

„Udvozlom eloszor villany szereles utana profilozas es gipszkarton tudok kepeket kuldeni hivjon mijetcsinalok”

2023. ápr. 20.

Tényleg lehet a gipszkartont simán a falra és a plafonra is felragasztani? Nem fog leesni? Mik az előnyei és a hátrányai annak, ha nem a szokásos módon profilokba van csavarozva? Ki vállal ilyesmit? olcsóbb így a gipszkarton felrakása, mint profillal? Vakolatlan falra is lehet, vakolás helyett gipszkartont ragasztani? Mit mérlegeljek a döntés előtt?

Az én válaszom:

„Udvozlom telefonon tobbet tudok mondani szakmailag”

2023. ápr. 19.

Homlokzat felújítás esetén előfordulhat, hogy mi csak festést gondolunk, de a folyamat megakad, mert vakolni is kell? A festőkre rá lehet bízni a vakolást, vagy jobb az ilyenhez kőművest hívni? Mik a homlokzatfelújítás lépései Tudom, meg kell nézetnünk, de nem tudjuk, hogy kőművestől kérjünk ajánlatot vagy festőtől, és nem akarunk 1-2 szakembernél többet kihívni. Miskolcon van a ház.

Az én válaszom:

„Kugyeel a telefonszamat es segitek”

2023. márc. 23.

Homlokzat felújítás esetén előfordulhat, hogy mi csak festést gondolunk, de a folyamat megakad, mert vakolni is kell? A festőkre rá lehet bízni a vakolást, vagy jobb az ilyenhez kőművest hívni? Mik a homlokzatfelújítás lépései Tudom, meg kell nézetnünk, de nem tudjuk, hogy kőművestől kérjünk ajánlatot vagy festőtől, és nem akarunk 1-2 szakembernél többet kihívni. Miskolcon van a ház.

Az én válaszom:

„Udvozlom mindenkep komuves csak az a baj nemtettfel egy parkepet hogy mirol lenneszo kulgyon kepet tobbet tudok sgiteni”

2023. márc. 23.

Plafon glettelése előtt muszáj leszedni a festéket? Spekulálunk, mennyi lesz a kosz, hogy időzítsünk...a falakon tapéta van, azt ismerjük, hogy működik.

Az én válaszom:

„Egyéb kérdésedre válaszolok ”

2023. febr. 16.

Kinéztünk egy házat, ami kívülről elöregedett hungarocell lapokkal van szigetelve. Rámehet a vakolás a megsárgult hungarocellre közvetlenül? Vagy cserés? Csak előkalkulálunk a vásárlás előtt. Kell ilyenkor még valamire figyelni?

Az én válaszom:

„Hello Barnabás ha legalább 10cm szigetelés van rajta akkor csak bekell csiszolni és atkell halozni ragasztozni és utána másolni harmadolni ezen a számon hívhatol én megoldom ”

2023. jan. 20.

Kinéztünk egy házat, ami kívülről elöregedett hungarocell lapokkal van szigetelve. Rámehet a vakolás a megsárgult hungarocellre közvetlenül? Vagy cserés? Csak előkalkulálunk a vásárlás előtt. Kell ilyenkor még valamire figyelni?

Az én válaszom:

„Hello küldel a számodat telefonon elmondom Mia teendő túl sokat kéne irnom”

2023. jan. 19.

Jövő héten jönnek gipszkartonosok a tetőtérbe falazni. Hogy készüljek, mennyire lesz kosz? Lejön az alsó emeletre, ha nincs ajtó a feljárón? És számít az időjárás (eső, pára, hideg)? Előre is köszönöm a válaszokat!

Az én válaszom:

„Aszt a részét kell zárni ahol a munkafojamatvan le kell foliazni de a gipszkartonozas nem járojan kosszal de a csiszolás már igen”

2023. jan. 17.

Szakmáim

Kőműves 2 megbízás Térkövezés 1 megbízás Gipszkarton szerelés 0 megbízás Épületbontás 0 megbízás