FOGADOK MUNKÁT
Nyerges Imre
Nyerges Imre
37
Megbízás

10 nappal ezelőtt volt itt.

Fácánkert és 40 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 66022

Minősített jószaki

Rólam

Szeretem a Szakmámat.! Sok tapasztalattal, rendelkezek!Örülök az új kihívásoknak.!! Régi házak felújítását szívesen vállalom. Bontási munkálatokat akár gépi erő bevonásával is végzek. Tisztelt Ügyfeleim! 2019 - évi kiszállás,és az árajánlat adása,már nem ingyenes! Kérem szíves megértésüket.!
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Szomi
Nagyon jó szakember. Én burkolást kértem tőle. Maximálisan elégedettek vagyunk a munkájával. Precíz, pontos, rengeteg szakmai tapasztalattal rendelkezik, remek a problémamegoldó képessége.Csak ajánlani tudom. Én biztos visszahívom további munkákra.
Fekete Beatrix
Precíz, megbízható, korrekt árakkal. Csak ajánlani tudom. Köszönjük a gyors munkát.
Fekete Istvan
Remek szakember, tisztességes, munkáját megbizható emberek segítik .Elérhető, telefonra válaszol v. visszahiv, határidőket tartja.Nagyon segítőkész és rendes amit kertünk az cm-re úgy van csak ajánlani tudom látszik hogy nem most kezdte a szakmát!!!
Ildikó Séra
Megbízható,pontosan reagált a megkeresésemre,korrekt módon elmondta őszintén,nagy távolság miatt költségesebb lenne a földmunka.
Gecse Gergely
"Mi nem voltunk vele megelégedve! Elég nagy volumenű munkával bíztuk meg, ennek egy részét elvégezte. Árkalkulációja alapján a kivitelezés folytatását leállíttattuk és igazságügyi szakértő véleményét kértük. Ekkor derült ki, hogy szakszerűtlen munkavégzés történt, alkalmatlan szolgáltatás. Az épületen belül több helyen az élet-, és vagyonbiztonságot veszélyeztető megoldást végzett: nyílás áthidalás, és födém áttörési, falhorony építési munkáknál a kivitelezés során több súlyos, az épület állékonyságát károsan befolyásoló hibát követett el. Az épületen kívüli munkálatai pedig lebontásra várnak, mert "veszélyes" besorolást kaptak: a kerítés és a garázs nincs megfelelően lealapozva, a kazánház önmagában nem állékony. Nálunk károkozás történt, becsült értéke több millió forint. Mi nem ajánljuk senkinek! Kósa Anna és Gecse Gergely"
Farner Anett
Maximálisan meg vagyok elégedve. Egyeztetésünk után, másnap reggel már meg is kezdték a helyszíni felmérést, és az ajánlat elfogadása után a munkát is azonnal be tudták tervezni. Szépen és gyorsan dolgoznak, megbízható korrekt munkát kaptunk. Még találkozunk :) Ajánlom másoknak is!
Feledi Krisztián
Megbízható, pontos, nagyon szépen dolgozik, csak ajánlani tudom!
Ajánlatkérő
Kedves Megbízható & Korrekt Imre! A hívásomat napok óta NEM veszi fel és az SMS-re SE válaszol. (persze idegen számot felvesz..) Váltig állította hogy eljönnek a megadott címre. Köszönöm hogy hiába vártam órákat a ház előtt, de hiába... Legalább annyit válaszolt volna, hogy "bocs ellik a macskám, nem tudok jönni"... De látom, engem nem méltat válaszra. Ja tudom, éppen lemerült a telefon, otthon maradt, le volt halkítva, stb.. Nemcsak az időmet pazarolta, de Ön miatt mondtam le más szakembereket és így további heteket csúszok a felújítással. Az értékelésem tehát egyes. Remélem mások nem járnak így, mint én! üdv; Pálos Gábor Székesfehérvárról
Marcsi Radir
Megbízható,pontos nagyon szépen dolgozik. Megkeresésemre meg aznap felhívott.🙂P
Hajas Flora
A megbeszélt időben pontosan érkezett és jól alkalmazkodva a hiányos feltételeimhez, korrekt munkát végzett: fürdőszoba kabint rögzített. Türelmes, jó szakember, ajánlom másnak is.
Ajánlatkérő
Másfél órán belül jelentkezett a megkeresésre, három órán belül a helyszínen volt. (04.26. vasárnap!) Három nappal késöbb kész volt a munka. Gyönyörü lett a burkolás. A modora is kifogástalan. Jó szívvel ajánlom!
Ajánlatkérő
Remek szakember, tisztességes, munkáját megbizható emberek segítik .Elérhető, telefonra válaszol v. visszahiv, határidőket tartja. Mindenkinek igy kellene működnie az építőiparban..Jól jár, aki Őt választja. ..
Bálint Vass
Munka jellege: bontás, kőműves munkák, burkolás, álmennyezet. A megkeresésre gyorsan reagált, mindig, minden kérdésben rendelkezésre állt, a munkálatokat folyamatosan felügyelte. Korrekt volt: amiben megegyeztünk, az lett. Az elvégzett munkával nagyon elégedett vagyok, szép és szó szerint milliméterre pontos a kivitelezés!! Segít egyéb dolgokban is, ha módjában áll (sittelszállítás, favágás, egyéb lakatos munkák, ha szükséges és igény van rá, hoz más szakembereket is). Mindig minden problémát meg lehetett vele beszélni: gyors munka jellemezte, de végig az volt a célja, hogy én elégedett legyek az eredménnyel. Ha valami nem tetszett, vagy valamivel problémám volt, megoldotta olyanra, hogy nekem megfelelő legyen. Csak ajánlani tudom!!!
Ágnes Lászlóné
Még aznap felhívott telefonon. Pontosan érkezett a megbeszélt időre. Pontos tájékoztatást adott a munkáról, az árakról, a munka várható idejéről. Ajánlom mindenkinek.
Ispán Éva Anikó
Gyorsan felvette a kapcsolatot. A megbeszélt időpontra megjött, rugalmasan állt hozzá a munkához. Udvarias.
Szeibert Judit
pár órán belül felvette velem a kapcsolatot,visszahívott,nagyon segítőkész,megbízható,ajánlani tudom.
Bogdán Józsefné
Megbízható,gyors.Megkeresésemre gyorsan reagált ,egy órán belül felvette velem a kapcsolatot telefonon és az nap kijött a helyszínre .Bonyolult lehetőséget könnyen és gyorsan átlátja.Nekem ezért a legmegfelelőbb mester a szakmájában!
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Földmunka 1 megbízás Gipszkarton szerelés 2 megbízás Épületbontás 0 megbízás Térkövezés 0 megbízás Burkoló 11 megbízás Kőműves 18 megbízás Generálkivitelezés 5 megbízás