Fogadok munkát
Németh Pál
Németh Pál

Szobafestő, tapétázó · Gipszkarton szerelés · Betonozás

7
Megbízás

16 órával ezelőtt volt itt.

Besenyőtelek és 145 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 14450

Németh Pál

Szobafestő, tapétázó · Gipszkarton szerelés · Betonozás

25éves szakmai tapasztalattal rendelkezem szoba festés, mázolás,tapétázás,glettelés,gipszkartonozás, laminált parketta rakása ,munkámra nagyon igényes és pontosság precizitás jellemző, ami párosul a becsületességgel és a lelki ismeretes munkával!Hívjanak bizalommal! Bizalmukat előre is köszönöm!Tisztelettel Németh Pál.
Mutass többet

Áraim

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Szalontai Lászlóné Marika
Precíz munkakezdés és végzés,korrekt árajánlat amit később sem változtatott megbízható szakember
Szaki válasza:
Köszönöm szépen a korrekt hozzá állást és a lehetőséget!
Kiss Bence
Egy 55nm lakás több helyiségét kellett teljes egészében újratapétázni, a több nehezítő körülmény ellenére is Pál úr kimagasló minőségben kivitelezte a feladatot. Mikor még csak telefonon egyeztettünk elképzelni nem tudtam ezt hogy teszi rendbe bárki 3 nap alatt de Pál úrnak sikerült 2 nap alatt méghozzá mindent úgy, ahogy kértem. Nem csak szakmailag hanem emberileg is egy nagyon jó szakemberről beszélünk, bármi feladat adódik később biztosan őt fogom keresni elsőként.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen a szép szavakat!
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

van valami minimum szélesség szabály szerint a járda méretére? Milyen széles szokott lenni egy járda, amin kényelmesen el lehet férni? Családi házhoz.

Az én válaszom:

„Nincs konkrét szabály milyen széles legyen egy járda,de átlagban 90cm és 120cm közt szokot lenni ami 100vagy 120cm ként diletálunk”

1

2024. 05. 21.

Beton dilatáció vágás szabályait valaki röviden meg tudná osztani? hány méterenként, milyen vastag legyen, kültéren máshogy kell mint beltérben? Stb?

Az én válaszom:

„Kedves Gábor! Kűl és beltérben egyaránt szoktunk derülni,beltérben diletácios szalagot használunk a fal mellett és a ķöszöböknél vágjuk be utólag,kültérbem viszont térbetonál 3és 5 méterenként szoktam diletálni,járdánál meg 1m és 1,50 közt érdemes. A diletáció azt a célt szolgálja hogy esetleg ha mozog a talaj ne repedjen meg a diletált helyen még áll a repedés természetesen ehhez kell egy jó minöségű beton felület.”

0

2024. 05. 15.

Mekkora egy átlagos panel belmagassága?

Az én válaszom:

„Kedves Gábor! Az én tapasztalatom szerint 2,60 és 2,70 közt szokott lenni!”

0

2024. 03. 05.

Beton aljzat elkészítéséhez elég-e egy kőműves, vagy mindenképp kell még mellé legalább egy segéd, aki a betont odaszállítja? A mester azt állítja, egyedül is elboldogul - szerintetek igaza van, hagyjam?

Az én válaszom:

„Kedves Csenge! Ez relatív kérdés,füg a terület nagyságától,beton vastagságtol, és hogy kész betonal dolgozik a szaki vagy ott a helyszínen kevert betonal. Egyébként legalább 3fö ajánlott, 1keveri a betont, 1oda hordja furikal a helyszínre,1meg lehúza szintre. De ha ezt egy ember megoldja mindentiszteletem........”

1

2024. 03. 01.

Hogy érdemes megoldani egy 22 méter hosszan kialakításra kerülő betonjárda dilatációját?

Az én válaszom:

„Kedves István! Járdát én 1,20 és 2 méter közt szoktam diletálni! ”

0

2024. 02. 26.

Járdabeton esetén mi a megfelelő vastagság? Csak gyalogos forgalom lesz rajta, de jó lenne, ha nem repedne fel hamar.

Az én válaszom:

„Üdvözlöm! Egy c20-as beton 10cm-es vastagság bőven elég! És ha gyalogos forgalom lesz rajta még vasalás nélkül is tartós marad. ”

0

2024. 02. 22.

Hány foktól lehet vakolni? Külső vakolatról van szó.

Az én válaszom:

„Kedves Zoltán! Plusz 5 Celsius fok alatt nem ajánlott semmilyen zsákos vakolóanyaggal sem dolgozni, maximum ha fagyállót tesznek az anyagba, az segíti mínusz 5 -7 fokig. A cementkötésű anyagokkal, sóder, cement, mészből készült anyaggal ugyan ez a helyzet.”

0

2024. 02. 16.

egy ilyen fali posztert néztem ki, szerintetek fel tudja ragasztani az uram, vagy kellene szaki hozzá? Ezek öntapadósak vagy kenni kell rá a ragasztót? https://tapetatrend.hu/kedves-allat-es-legballon-mintas-vlies-fali-poszter-gyerekszobaba-p24866.html?

Az én válaszom:

„Kedves Judit! Biztos hogy feltudja ragasztani,kell egy kis kéz úgyesség szép érzék és ami fontos megfelelő alap munka és jóminöségű ragasztó pl Metylan speciál .......”

0

2024. 02. 21.

Melyikek a legjobb nemesvakolat márkák? Ti mivel dolgoztok?

Az én válaszom:

„Revco,Baumit a két anyag minőségi.....”

0

2024. 02. 16.

Ha nem éri közvetlenül víz (pl egy külső folyosó mennyezete), ti tennétek gipszkartont vagy inkább fával burkoltassam?

Az én válaszom:

„Kedves Zoltán !Van kimondottan kültéri gipszkarton,ha gipszkartont rakok kültére csak azt használom. Szerintem jó, de a fa biztosabb.....”

0

2024. 01. 29.

Őszintén, sosem festettem még szobát, de csak tisztasági festés lenne, az alapok jók, neki akarok veselkedni. De mivel? Milyen festőhengert vegyek szobafestéshez? Mit ajánlotok egy kezdőnek? Ecsetet, teddy hengert, vagy azt a festőhengert festékadagoló tartállyal? Anyukámnak anno egy euro 2000 nevű festő készlete volt, azt imádta, de szerintem azt már nem lehet kapni. Szóval, mit vegyek szerintetek, hogy viszonylag foltmentesre kihozzam?

Az én válaszom:

„Kis szép érzék kell és nem lesz probléma! Ami fontos,tedi henger,kicsi,ecset, lehuzó rács,tedihengernyél, mély alapozó hogy ne legyen foltos,fólia vagy papír takarni tesa szalag,kb ennyi ! Szép munkát.....”

0

2024. 01. 24.

Sziasztok! Ajánjlátok-e kisebb penészesedés esetén a szavo penész elleni szert? Mi a véleményetek róla? Hatásos? Nem fakítja ki a falat?

Az én válaszom:

„Én leszoktam mosni a penészt chemociddal, és utána a festékbe is szoktam tenni, mikor festek! Egy ideig bírja, de megoldás a hőhid megszüntetése. ”

0

2024. 01. 20.

Szőke nős kérdésre készülök, előre is bocsássatok meg, de a gipszkarton direktfüggesztő az kiváltható a függesztő pálcával, vagy teljesen másra valók, és mindkettő kell az álmennyezet kialakításához?

Az én válaszom:

„Üdvözlöm! Igen kilehet váltani vele a rugós fügesztő gyorsabb praktikusabb....”

0

2024. 01. 15.

Hello, az impregnált gipszkarton az a kék színű tábla, amit a fürdőkbe ajánlanak, vagy valami teljesen másról van szó? Milyen helyeken alkalmazzák az impregnált gipszkartont? Kell az nekem, ha a tetőtérbe akarok egy wc-t kialakítani?

Az én válaszom:

„Inpegralt karton az a zöld színű és vizes blokkban használjuk általában fürdőszoba vagy konyha a parasodás végett. A kék az hangszigetelő karton.”

0

2024. 01. 09.

Azt szeretném megtudni, hogy elég-e az ablakkávára a 2cm-es xps lap szigetelésnek, ha a falon 15 cm nikecell lesz. Attól tartok ugyanis, hogy a 2cm xps-nek nem elég a hőszigetelő képessége és hőhíd fog kialakulni. Tudtok erre jobb megoldást, hogy ezt elkerüljük?

Az én válaszom:

„Igen általában 2cm vagy 3cm-est szoktunk rakni!”

1

2023. 12. 20.

mennyezet festése esetén hogy tudom a fal és a mennyezet találkozását szépen megoldani?

Az én válaszom:

„Kedves Bianka! Szoktunk használni speciális szalagot és azzal kiragasztjuk és festés után leszedjük így szép egyenes lesz az elválasztás!”

0

2023. 11. 30.

Tetőtér gipszkartonozáshoz milyen párazáró fóliát javasoltok? Alusat vagy simát?

Az én válaszom:

„Hötükör fóliát használjuk mindig !”

0

2023. 11. 30.

Néhány képet levettem a falról, és a helyén ott a koszos nyoma a keretnek. Próbáltam nedves szivaccsal, de csak szétkente. Van valami jól bevált módszer koszos festett fal tisztítására?

Az én válaszom:

„Sajnos újra kell festeni!”

0

2023. 11. 29.

A vályogfal burkolása gipszkartonnal valóban hibás építészeti megoldás? Be fog penészedni mögötte? Vagy mi a baj vele?

Az én válaszom:

„Nyugodtan lehet kartonozni, megfelelően párnafázni és rögzíteni a kartont.semmi baja nem lesz nem fog bepenészedni tapasztalat nekem is vályog fal elé gipszkarzonnal van építve fal és tökéletes.....”

0

2023. 11. 28.

Gipszkarton előtétfalra hogyan lehet polcot rögzíteni, vagy valahogy mögé az igazi falba lenne érdemes rögzíteni? Hogy jól tartson, mert pakolni akarok rá rendesen.

Az én válaszom:

„Úgy a legjobb ha tudjuk előreláthatólag hogy hová kerül a polc és egyidejűleg mikor építjük a falat oda ahová polc megy a bordák közé teszünk be pozdoria lemezt vagy osb lapot ez minimum legyen 1,8-as és úgy lehet nyugodt szívvel polcot építeni rá.”

0

2023. 11. 27.

Sziasztok. Bajban vagyok. Az albérletben lefújtam a falat penészirtóval, és a kávészínű falfesték kifakult, foltos lett. Tudtok valami jó tippet adni falfestés javítására? Mit csináljak???

Az én válaszom:

„Sajnos a javítás nem lesz jobb,úgy érdemesebb újra festeni az egészet és akkor lesz egységes.”

0

2023. 11. 27.

Kedves Szakik? Mekkora a legnagyobb gipszkarton tábla mérete? Vagy csak egy méret létezik?

Az én válaszom:

„2m×1,20vagy 2m×1,25 ”

0

2023. 11. 27.

Chemocidot gondoltam a festékbe keverni, mit gondoltok, ha többet teszek, mint az előírt adag, attól erősebb lesz a hatása vagy károsíthatja a festék minőségét?

Az én válaszom:

„Én általában egy 15l festékhez 1l -t hozzárakok, semmi baja nem lesz a festéknek, csak jobban dominál benne a penészgátló szer.”

0

2023. 11. 24.

Ti szoktatok gipszkarton rezgéscsillapító szalagot használni? Milyen esetekben indokolt a használata, és mikor felesleges?

Az én válaszom:

„Én minden esetben használok kivéve,mikor ragasztom a profilt nem dübelezem padlofütes véget akkor kihagyom. De bármilyen szakmai kérdése van hívjon bizalommal és szívesen segítek. ”

0

2023. 11. 24.

Vályogfalat mivel szokták glettelni? Jó hozzá a sima gipszes glett vagy valami spécibbet ajánlanátok?

Az én válaszom:

„Vályogfalat glettelni? Van az hogy vályogfal tapasztva ott teljesen lekaparni az utolsó rétegig és alapozni mélyalapozóval és mészalapú glettel glettelni,vagy a másik variáció vályogfal cementes vakolattal behuzva simitva azt lehet glettelni gipsz alapú anyaggal egy hat harmincas vastag glett és utána 2 sor nulatizes glett csiszolva festve. ”

0

2023. 11. 23.

ha két színű falat szeretnék a nappaliban, az sokkal drágább lesz, mint az egy szín? A színhatár képzés árán felül még milyen költségek lépnek fel pluszban ilyen esetben?

Az én válaszom:

„Üdvözlöm! Időben picit több munka de nálam nem töblet költség munkadijban!”

0

2023. 11. 23.

gipszkarton álmennyezet hány centit vesz el minimálisan a belmagasságból? És hány cm szigetelést kell bele tenni? És mit? Üveggyapot? Kőzetgyapot? Nikecell? Azért készíttetném, hogy megfogja a hőt.

Az én válaszom:

„A legalacsonyabb ponttol számolva minimum 6cm és egy 5cm közetgyapot az tökéletesen megfeszített!”

0

2023. 11. 21.

Szakmáim

Szobafestő, tapétázó 3 megbízás Gipszkarton szerelés 2 megbízás Betonozás 2 megbízás Térkövezés 0 megbízás