Fogadok munkát
Nagy Zoltán e.v.
Nagy Zoltán e.v.

Építész

4
Megbízás

1 órával ezelőtt volt itt.

Budapest - IX. kerület és 80 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 72161

Nagy Zoltán e.v.

Építész

Kedves Érdeklődő! Nagy Zoltán okl. építészmérnökként, fő tevékenységem lakóépületek - középületek - ipari épületek teljeskörű építészeti - és / vagy generáltervezése. A tervezési folyamatot előkészítő tervezési fázisoktól (pl.: építészeti tanácsadás, tanulmányterv, koncepcióterv), engedélyezési / bejelentési, kiviteli terveken át az építéskivitelezési folyamat végéig (pl.: tervezői művezetés) átfogóan, komplexen nyújtom személyre szabott tervezési szolgáltatásaimat, melynek során célom, hogy szakszerű, szakmailag magas színvonalú, gazdaságos, precíz és jól megépíthető épülettervek születhessenek meg. SZOLGÁLTATÁSAIM: ÉPÍTÉSZETI TERVEZÉS: • Tanulmányterv, koncepcióterv, vázlatterv, • Egyszerű bejelentési terv - családi házakhoz és társasházakhoz, • Építési engedélyezési terv, • Kiviteli terv, • Településképi bejelentési terv elkészítése. TERVEZŐI MŰVEZETÉS: • Az építés szakaszában is végigkísérem a Megrendelőimet, segítve az építkezés során felvetődő műszaki kérdések megválaszolását és az építkezés kontrollját. ÉPÜLETFELMÉRÉS: ÉPÍTÉSZETI TANÁCSADÁS: • Segítek az építtetői igények feltérképezésében, tervezési program összeállításában. Telekvásárlás előtt, vagy után az építési telek övezeti besorolásának (pl.: beépíthetőség, szintterületi mutató, beépítési magasság stb.), helyi és általános előírásainak, védettségének jogszabályi feltárása. GENERÁLTERVEZÉS: LÁTVÁNYTERVEZÉS: • Látványtervek - állókép és mozgókép -, marketinganyag, 360 fokos gömbpanoráma, • Virtuálisan bejárható 3D modell készítése a tervezés különböző szakaszaihoz igazítottan. Ha felkeltettem érdeklődését keressen bizalommal.
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Niki
Nagyon gyorsan felvette velem a kapcsolatot, már a telefonbeszélgetésünkön is tájékozódott a lehetőségeimről, a helyszíni felmérésre már felvette a kapcsolatot a szükséges hivatalokkal. Nagyon ajánlom pontos és precíz
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

Tavasszal kerül új hőszigetelés a házunkra, és szeretném kiválasztani a nemesvakolat színét, de jó lenne látni, hogy fog kinézni élőben. Érdemes ehhez látványtervezőt felkérnem, vagy ez túl apró munka, és van rá más, egyszerű megoldás? Mit javasoltok?

Az én válaszom:

„Kedves Kiss Kriszta! Érdemes tájékozódni az illetékes Polgármesteri Hivatal Főépítészi Irodájánál, hogy a helyi előírások alapján, ezen építési tevékenységhez nem - e kérnek pl. Településképi Bejelentést benyújtani feléjük . Ha kérnének ilyen dokumentációt elkészíttetni, akkor általában olyan munkarészeket szoktak kérni ehhez amelyhez képest már nem sokkal több plusz munkát jelentene egy 3D-s alapokra helyezett látványterv elkészítése is egy építész tervező számára.”

0

2024. 02. 16.

Szakmáim

Építész 4 megbízás