Fogadok munkát
Mohican Sport Kft.
Mohican Sport Kft.

Ablakcsere, nyílászáró beépítés

69
Megbízás

2 órával ezelőtt volt itt.

Országosan kiszállok

+36 1 443 3777 / 61190

Mohican Sport Kft.

Ablakcsere, nyílászáró beépítés

Tisztelt Ügyfelünk! Vállalkozásunk elsősorban, műanyag, alumínium vagy fa alapanyagú, kültéri ajtók és ablakok gyártásával és kereskedelmével foglalkozik. Nyílászáróihoz nálunk megrendelheti a redőnyöket, rovarhálókat és párkányokat is. Ezen felül forgalmazunk még, utólag beépíthető tokos, fa szerkezetű, dekor fóliás vagy festett felületű beltéri ajtókat. Vállaljuk továbbá: Komplett polikarbonát rendszerek, fa vagy fém vázszerkezetű előtetők, teraszbeépítések, komplett télikertek tervezését és kivitelezését. Teljes körű kivitelezést biztosítunk. Kérésére felkeressük Önt, és helyszíni felméréskor rögzítjük igényeit, majd forint pontos, tételes kalkulációt készítünk. Régi nyílászáróit kibontjuk, az újakat szakszerűen beszereljük. Felszereljük a redőnyöket, rovarhálókat és párkányokat. Ha kéri, akkor a kibontott anyagokat elszállítjuk a hulladéktelepre, Önnek nem lesz rá gondja!
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Gyors, pontos és átlátható ajánlat.
PaPa
Korrekt, pontos ügyintézés és munka. Másnak is bátran ajánlom.
Ajánlatkérő
Nem jöttek
Szaki válasza:
Kedves Erzsike! Cégünk sosem állt Önnel szerződéses kapcsolatban. Bizonyára összekever minket valakivel! Üdv.: Mohican Kft.
Orsi
Pontos, megbízható szakember, teljesíti amit vállalt. Emellett segítőkész, és az ígértnek megfelelően, megtörtént minden rendelt munka. Ajánlom!
Ajánlatkérő
Precíz, segítőkész. Az ügyfél érdekeit nézi nem a profitot.
Ajánlatkérő
Választottam , de nem dolgozott nekem.
Szaki válasza:
Kedves Éva! Az Ön által felkínált munkát sajnos nem tudtuk vállalni. Ezt jeleztük a megfelelő módon. Ezért nem készült még ajánlat sem, tehát sosem voltunk szerződéses kapcsolatban egymással. Mindamellett megtisztelő, hogy ránk gondolt, de sajnos nem tudunk mindent elvállalni az időhiány vagy a feladat bonyolultsága miatt. Üdvözlettel: Mohican Kft.
Cseh Gábor
Pontos és korrekt
Ajánlatkérő
A megrendelés után minden kérdésemre gyorsan kaptam választ, és a beépítés is úgy történt, ahogy azt előzetesen megbeszéltük.
Szilvi
Korrekt, pontos szakember. A feladatot előzetesen részletesen átbeszéltük, az igényeimet figyelembe véve végezte a munkát. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Szaki válasza:
Kedves Szilvi! Köszönjük értékelését. Ha ütött az óra jelentkezzen újból és mi megyünk! Üdv.: Mohican Kft.
General Haus
Saját cég. Nagy tapasztalat. Teljesen önálló munkavégzés. Nem terheltek olyan problémákkal amiknek a megoldásáról fogalmam sincs, megoldottak mindent önállóan. Tőkeerős cég, nem kéregettek plusz pénzeket a pótmunkákhoz. A terméket kifizettük szállításkor, a végén elszámoltunk és kész!
Szaki válasza:
Tisztelt Ügyfelünk! Köszönjük, hogy újból megtisztelt bennünket megrendelésével. Mivel már többször dolgoztunk együtt jól ismerjük igényeit. Sajnos továbbra sem tudunk minden igényt kielégíteni, de amit vállaltunk az úgy hiszem most is ment rendesen. Ennyi, semmi extra nem történt, minden rendben zajlott. Köszönjük dicsérő értékelését! Üdv.: Mohican Kft. Ui.: Legközelebb egy jó halat főzhetnénk! (Na meg a sör, persze!)
Ajánlatkérő
pontos, precíz, szimpatikus
Szaki válasza:
Tisztelt Ügyfelünk! Értékeléséből ugyan nem derül ki, hogy Ön kicsoda, azért pozitív kommentjét köszönjük szépen!
Takács József
Hétvégi ház felújításánál pontos, precíz munkát végeztek. Az összes ablakot és ajtót kicserélték három nap alatt. Saját teherautójukkal még fuvaroztak is nekem az OBI-ból.
Szaki válasza:
Tisztelt Ügyfelünk! Örömmel tölt el, hogy elégedett szolgáltatásainkkal! A plusz fuvarozást kérem tekintse ajándéknak, szívesen segítettünk, amúgy is épp útba esett az áruház. ui.: Jó volt a sör! Köszi! Üdv.: Mohican Kft.
Tóth Mária
Az évek alatt már többször dolgoztak cégünknek. A mostani kivitelezés is rendben zajlott, elégedett vagyok. A határidő csak minimálisan csúszott, de tudom, hogy nagyon foglalkoztatott a cég. Jó lenne rövidebb határidő! A következő munkánkhoz is keresni fogjuk őket. Ajánlom! Tóth Mária
Szaki válasza:
Kedves Mária! Köszönjük, hogy ismét minket választott céges munkájához. Sajnos nem tudunk gyorsabb határidőt mondani. Általában 6 hét a vállalási időnk, esetleg 4 hét ha kisebb, de van hogy 8 hét ha nagyobb vagy bonyolultabb a megbízás. Bízom benne, hogy hamarosan ismét együtt dolgozhatunk! Üdv.: Mohican Kft.
General Haus
Kiváló szakmunka! Cégünk társasház építéséhez rendelt műanyag nyílászárókat. Pontos ajánlatot adtak a tervekről, hozzáértő módon készítették elő a szerződést. A főnök személyesen jött el felmérni, és később irányította a munkát. Időben kezdtek, nem hívogatták az irodát feleslegesen, mindent megoldottak önállóan. Felkészült, rutinos csapat. Ajánljuk őket!
Szaki válasza:
Tisztelt Ügyfelünk! Köszönjük ajánlását! Remélem, hogy a későbbiekben, más munkáikhoz is minket választanak majd. Extra nagy dolgokra nem vagyunk képesek, de az a nagyságrend amit csináltunk megy rutinból. Ezt tudjuk, ezt csináljuk. Üdv.: Mohican Kft.
Kovács László
Lakás ablakait cserélték. Gyorsan dolgoztak és még takarítottak is. Nem voltak drágák, viszont ki kellet várni amíg ideérnek. Megérte, jó munkát végeztek. Elégedett vagyok!
Szaki válasza:
Tisztelt Ügyfelünk! Köszönjük visszajelzését! Az Ön által kínált munkát szívesen vállaltuk, megvan hozzá a szükséges rutinunk. Sajnos nem tudunk rövidebb határidőt vállalni, sok a megbízásunk. Üdv.: Mohican Kft.
Atti
A szerződésben vállalt határidő 6 hetes csúszása, amelyről valahogy mindig elfelejtettek tájékoztatni. A vállalt kötbér fizetésének megtagadása.
Szaki válasza:
Tisztelt Ügyfelünk! A szállítási határidő lejárata előtt megállapodtunk a beépítés átütemezésében, egy az Ön által igényelt dátum megjelölésével. Cégünk áttervezte aktuális munkáit, és az Ön által igényelt időben, a helyszínen megjelent, és a nyílászárókat beépítette. Elvégzett minden munkát, amit a ház addigi készültségi foka lehetővé tett. Jeleztük Önnek, hogy a még hátralévő, akkor még el nem végezhető munkákat, egy későbbi időpontban, egy munkanap ráfordításával kívánjuk elvégezni. Természetese ennek feltétele, hogy az ehhez szükséges, más szakmák munkái elkészüljenek. Cégünk a beépítést követően, ismét figyelembe véve, hogy Önök szabadságra utaznak, megszervezte a legkorábbi időpontra, a már fent említett befejező munkálatok elvégzését. Egyeztetett időpontban a helyszínen megjelent, és a munkákat az előzetes tervek szerint, maradéktalanul elvégezte, melyet Ön átvettnek minősített, írásban a szerződése példányán.
Barla-Szabóné Illés Nóra
A felmérés jól zajlott, kedves precíz szerződéskötés. Aztán az előleg kifizetése után eltünt. Mindíg én kerestem, az ígért határidő 3. csúsztatásakor 4 hónappal később visszakértem a pénzt. Végül visszakaptam nagyrészt. Remélem az egész megérkezik😬 Mindenesetre így nem lett új ablakunk-ajtónk. Nagyon bosszantó!!!! 5 hónapos tortúra😡 nem ajánlom.
Szaki válasza:
Tisztelt Ügyfelünk! Sajnálom, hogy nem sikerült időben kiszolgálnunk Önt. Mint Ön is tudja, a megrendelt termékeket egy más cég előgyártó üzemében kezdik gyártani,fejlett CNC technológiával. Cégünk ezután veszi át a kész kereteket, üvegezés és a vasalatok beszerelése után állítja össze a kért nyílászárókat. A gyártási ütemezésnél sajnos nem vettük figyelembe a partner cég nyári leállását, ezért a megrendelt keretek nem készültek el időben. Jeleztem Önnek, hogy csak augusztus végére tudunk teljesíteni, kértem ennek elfogadását. Ön, ekkor elállt a szerződéstől, cégünk pedig a gyártási előleget visszafizette. Amit kifogásolnék értékelésében, hogy cégünk nem tűnt el, folyamatosan megtalálható összes elérhetőségén, telephelyén. Szerződésünk pedig nem 5 hónapig tartott, hanem 05/29-től 08/13-ig, ami 2,5 hónap. Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült kiszolgálnunk Önt. Bízom benne, hogy máskor még lesz alkalmunk bizonyítani Önnek rátermettségünket.
Ajánlatkérő
Nagyon megbízhatónak tűntek a felméréskor Dunaharasztin, a múlt héten, sajnos visszamondták az árajánlat előtt. Hogyan? Most itt úgy látom fogad munkát?
Szaki válasza:
Tisztelt Ügyfelünk! A megbeszélt időben meg is jelentünk a megadott címen a felmérés elvégzésére. Ön azonban olyan időpontot kért tőlünk a kivitelezésre, amit biztosan nem tudtunk vállalni, ezért ajánlat sem készült. Később Ön jelezte, hogy egy másik időpont is alkalmas lenne, ezért ajánlat készítés után megállapodtunk, elkészítettük a szerződést. Jeleztem Önnek, tekintettel anyagi helyzetére, hogy előleg fizetés nélkül is fenntartjuk a szükséges gyártási kapacitást és a beépítéshez szükséges időt az Ön számára, úgy, hogy a gyártás megkezdéséig kell befizetnie a szükséges anyagelőleget. Ön a megbeszélt időben a megállapodás szerinti összeget nem fizette meg, ezért a gyártást nem indítottuk el, a szerződés nem jött létre. Úgy gondolom, hogy cégünk és kollégáink mindent megtettek annak érdekében, hogy kiszolgáljuk Önt. A kiszállási és ajánlatadási költségeink megtérítésétől ennek ellenére eltekintek.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Ablakcsere, nyílászáró beépítés 69 megbízás