Fogadok munkát
Mohai Tibor György
Mohai Tibor György

Gyógymasszázs · Masszázs · Talpmasszázs

32
Megbízás

5 órával ezelőtt volt itt.

Budapest és 25 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 85640

Minősített jószaki

Mohai Tibor György

Gyógymasszázs · Masszázs · Talpmasszázs

2015 nyarán végeztem tanulmányaimat Budapesten a Lear Nature Masszázs Oktatás és Referencia Központban. Először a Svéd fissítő masszőr, később a Wellness masszőr tanfolyamokat végeztem el és sikeres vizsgákat tettem. Svéd, frissítő, Alakformáló csokoládé masszázs, Anti-stressz masszázs, Tibeti méregtelenítő masszázs, Cellulit masszázs, Lávaköves masszázs tanulmányokat folytattam. Ahogy haladtam az idővel, igen sokan érkeztek hozzám különböző mozgásszervi problémákkal, betegségekkel. Udvariasan gyógymasszőrökhöz irányítottam őket. Éreztem tudásom hiányosságát, hiszen én is szerettem volna segíteni nekik. Tanulnom kell!..Gondoltam. 2016 augusztusában beiratkoztam Pannon Kincstár Üzleti Akadémia Gyógy és Sportmasszőr osztályába. 460 órás kórházi gyakorlatomat a Bajcsy -Zsilinszky, Heim Pál és a ORFI kórházakban töltöttem. Sportmasszőri gyakorlatomat a FreeTime Tánc- Sportegyesületben végeztem. Gyógymasszőr tanulmányaimat, 2017 július 12-én sikeres OKJ-s vizsgával zártam. Szeretettel várok minden kedves hölgyet és urat, aki szeretne felfrissülni, regenerálódni, vagy éppen csak lazítani egy kellemes masszázzsal. A csodálatos illatgyertyák, gyönyörű zenék csak fokozzák az igazi kikapcsolódást. A masszázs végén gyümölcsteák közül választhatnak kedves vendégeim. Masszázs fajták: svéd, relax, frissítő, kényeztető, talp, csokoládé, cellulit, tibeti mézes, lávaköves. Köpölyözést is vállalok. Masszázs időpontok: Hétfő 17.00-21.00 Kedd 16.00-21.00 Szerda 8.00-20.00 Csütörtök 16.00-21.00 Péntek 8.00-21.00 Szombat 9.00-20.00 Vasárnap 9.00-20.00
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
elégedett voltam
Ajánlatkérő
Nagyon precízen dolgozik és komfortos környezetet teremt
Iza
Tibornál most jártam először, de már érzem a kezelés jó hatását - a mozgásom, járásom könnyebb lett. Alapos, figyel a vendégre, a munkára. Szimpatikus, kedves, közvetlen, udvarias. Kezelés után egy gyümölcstea elfogyasztása közben lehet egyet pihenni - a figyelmességéért külön csillag! Nagyon jó szakembernek tartom, bátran merem ajánlani.
Ági
Tiborhoz több éve járok masszázsra. Nekem nagyon sokat segített. Kezelések után sokat javult, javul a hátfájdalmam. Nagyon alaposan, figyelmesen dolgozik, a problémás területre fókuszál elsősorban, de ezen tűlmenően is nagyon alaposan átmasszíroz. Kérésemet maximálisan figyelembe veszi. Nagyon empatikus. Minden részletre figyel, az alapos masszázson túl például soha nem fázom a kezelés alatt. Masszázs közben kellemes zene szól, illetve a kezelés végén egy finom teára is vendégül lát. Tanácsokat is kapok tőle, hogy otthon milyen gyakorlatokat végezzek, hogy fájdalmam enyhüljön. Mindenkinek ajánlani tudom Tibort!!
Szilvia
Jó szakember.Pontos, megbízható, kedves.
Erika
Hozzáértő, kedves szakember.
Ajánlatkérő
Az igényelt szolgáltatást maximálisan személyre szabva, magas színvonalon végezte.
Zsóka
elégedet vagyok a munkájával továbbra is igényt tartok rá
Juli
Nagyon kedves kellemes személyiség. A munkájára oda igényének jó szakember.
Rita
Speciális problémám van - és ő szakmai előéletében már tapasztalt ilyet. Nagyon tisztességesen masszírozta végig a 60 percet, a problémára koncentrálva. Külön köszönet, hogy extraként egy gépi kezelést is alkalmazott, ami szintén segített.Sem tegnap, sem ma nem fájt a terület, amivel hozzámentem. Emiatt biztosan folytatom a kezeléseket. Udvarias, nagyon egyedi stílusa van.
Erzsi
Munkáját szakszerűen végzi , űgy masszíroz , hogy kérem , nem csak simogat , mint egyes masszőr.
Lidi
Én ajándékba vettem a masszázst idős nagybátyámnak. Ő bevállalta az idős és nem teljesen egészséges ember maszírozását, míg többen elutasították a kérésemet. Még nem történt meg a munkavégzés.
Alexa
Szakszerű, kedves, ajánlom mindenkinek.
Zsu
Nagyon hangulatos környezetben, rendkívül kellemes masszázsban volt részem. A továbbiakban is igénybe veszem majd a szolgáltatását. Nagyon szépen köszönöm!
Szaki válasza:
Kedves Zsuzsa! Nagyon szépen köszönöm a véleményt. Beszélnünk kellene telefonon. Szerintem rossz időpontot beszéltünk meg. Húsvét hétfőt....Bocsánat, de nem találom Zsuzsa telefonszámát. Fel tetszik hívni? Üdvözlettel. Tibor
Brigitta
Tibornak a közvetlen és barátságos stílusa már önmagában megnyerő. A masszázst követően úgy éreztem magam, mintha egy vadonat új hátat kaptam volna. Szívesen ajánlom bárkinek.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen!🙂
Nincxsen
Nagyon kellemes meglepetés ért. Éreztem a bőrömön,az izmaimban, hogy hozzáértő kezekben vagyok.Kulturált,művelt ember,- mindemellett kitűnő a humora.Kellemes és finoman laza a személyisége,a gyógymasszőri tevékenysége szerintem elsőrangú.Maximálisan odafigyel mindenre.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen!
Ajánlatkérő
Maximálisan elégedett vagyok Tibor munkájával. Tökéletesen masszíroz és mindezek mellé még intelligens , empatikus .
Erika
Nagyon elégedett voltam, humánus, empatikus szakember, érzi hol, melyik terület fáj.Nagyon tetszett ahogy várt, felkészülten, a vendégre hangolódva.A gyógyuláshoz megteremtette azt a légkört, hangulatot, hogy könnyen eltudtam lazulni.Nagyon jól felkészült szakember.Csak ajánlani tudom.Máskor is Őhozzá megyek.
Andi
Nagyon korrekt,kedves, jó szakember. Rendszeres vendége leszek a jövőben.
Törölt felhasználó
Nagyon kedves ,hozzá értő szakember !
Jani
Nagyon udvariason fogadott,hangulatos környezet és szakszerü munkát végez miközben egésszen jól el beszélget a pácienssel,csak ajánlani tudom.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Gyógymasszázs 18 megbízás Masszázs 10 megbízás Talpmasszázs 4 megbízás Svédmasszázs 0 megbízás Lávaköves masszázs 0 megbízás