FOGADOK MUNKÁT
Mohai Tibor György
Mohai Tibor György
9
Megbízás

15 órával ezelőtt volt itt.

Budapest és 25 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 85640

Rólam

2015 nyarán végeztem tanulmányaimat Budapesten a Lear Nature Masszázs Oktatás és Referencia Központban. Először a Svéd fissítő masszőr, később a Wellness masszőr tanfolyamokat végeztem el és sikeres vizsgákat tettem. Svéd, frissítő, Alakformáló csokoládé masszázs, Anti-stressz masszázs, Tibeti méregtelenítő masszázs, Cellulit masszázs, Lávaköves masszázs tanulmányokat folytattam. Ahogy haladtam az idővel, igen sokan érkeztek hozzám különböző mozgásszervi problémákkal, betegségekkel. Udvariasan gyógymasszőrökhöz irányítottam őket. Éreztem tudásom hiányosságát, hiszen én is szerettem volna segíteni nekik. Tanulnom kell!..Gondoltam. 2016 augusztusában beiratkoztam Pannon Kincstár Üzleti Akadémia Gyógy és Sportmasszőr osztályába. 460 órás kórházi gyakorlatomat a Bajcsy -Zsilinszky, Heim Pál és a ORFI kórházakban töltöttem. Sportmasszőri gyakorlatomat a FreeTime Tánc- Sportegyesületben végeztem. Gyógymasszőr tanulmányaimat, 2017 július 12-én sikeres OKJ-s vizsgával zártam. Szeretettel várok minden kedves hölgyet és urat, aki szeretne felfrissülni, regenerálódni, vagy éppen csak lazítani egy kellemes masszázzsal. A csodálatos illatgyertyák, gyönyörű zenék csak fokozzák az igazi kikapcsolódást. A masszázs végén gyümölcsteák közül választhatnak kedves vendégeim. Masszázs fajták: svéd, relax, frissítő, kényeztető, talp, csokoládé, cellulit, tibeti mézes, lávaköves. Köpölyözést is vállalok. Masszázs időpontok: Hétfő 17.00-21.00 Kedd 16.00-21.00 Szerda 8.00-20.00 Csütörtök 16.00-21.00 Péntek 8.00-21.00 Szombat 9.00-20.00 Vasárnap 9.00-20.00
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Brigitta
Tibornak a közvetlen és barátságos stílusa már önmagában megnyerő. A masszázst követően úgy éreztem magam, mintha egy vadonat új hátat kaptam volna. Szívesen ajánlom bárkinek.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen!🙂
Nincxsen
Nagyon kellemes meglepetés ért. Éreztem a bőrömön,az izmaimban, hogy hozzáértő kezekben vagyok.Kulturált,művelt ember,- mindemellett kitűnő a humora.Kellemes és finoman laza a személyisége,a gyógymasszőri tevékenysége szerintem elsőrangú.Maximálisan odafigyel mindenre.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen!
Orsolya
Maximálisan elégedett vagyok Tibor munkájával. Tökéletesen masszíroz és mindezek mellé még intelligens , empatikus .
Erika
Nagyon elégedett voltam, humánus, empatikus szakember, érzi hol, melyik terület fáj.Nagyon tetszett ahogy várt, felkészülten, a vendégre hangolódva.A gyógyuláshoz megteremtette azt a légkört, hangulatot, hogy könnyen eltudtam lazulni.Nagyon jól felkészült szakember.Csak ajánlani tudom.Máskor is Őhozzá megyek.
Andi
Nagyon korrekt,kedves, jó szakember. Rendszeres vendége leszek a jövőben.
Törölt felhasználó
Nagyon kedves ,hozzá értő szakember !
Jani
Nagyon udvariason fogadott,hangulatos környezet és szakszerü munkát végez miközben egésszen jól el beszélget a pácienssel,csak ajánlani tudom.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Gyógymasszázs 7 megbízás Masszázs 2 megbízás Lávaköves masszázs 0 megbízás Svédmasszázs 0 megbízás Talpmasszázs 0 megbízás