FOGADOK MUNKÁT
Mali István
Mali István
3
Megbízás

22 nappal ezelőtt volt itt.

Dömös és 100 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 84761

Rólam

Már több, mint 20 éve foglalkozom magasépítéssel kapcsolatos kivitelezési munkákkal, azok koordinálásával és külön építtetői megbízásokon keresztül építési műszaki ellenőrzéssel. Gyakorlati tapasztalatom, hogy nagyon sok építtető a jelenlegi építőipari kivitelezési helyzetben kivitelezői oldalról eléggé kiszolgáltatott. Ezt a kivitelezők - tisztelet a kivételnek - többnyire ki is használják. Magam szakmunkás tanulóként kezdtem, majd építéshatóságként Önkormányzatnál dolgoztam több, mint egy évtizedet, majd a kivitelezői oldalon folytattam pályafutásomat. Jelenleg projektvezetőként dolgozom főállásban és az építési műszaki ellenőrzést mellékállásként végzem. Számomra minden építtetői megbízást, projektet a sajátomként kezelek, mert számomra az építtetői érdek és érték a legfontosabb.
Mutass többet

Áraim

��pítési műszaki ellenőr

35 000 Ft / darab
Az építőiparban az a szakértő személy, aki az építtető képviseletében az építési vállalkozó munkáját ellenőrzi az építési folyamat során.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Maximálisan meg voltunk elégedve a munkájával, csak szuperlatívuszokban tudunk beszámolni róla. Mindenben számíthattunk rá, bármikor, bármilyen kérdés felmerült, szinte azonnal kaptuk a választ, vagy a megoldási javaslatot.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Építési műszaki ellenőr 3 megbízás