FOGADOK MUNKÁT
Makai Mátyás
Makai Mátyás
98
Megbízás

2 nappal ezelőtt volt itt.

Budapest - XX. kerület és 20 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 44063

Minősített jószaki

Rólam

Több mint 30 éves szakmai tapasztalattal vállalok Budapesten és 20 km-es vonzáskörében: Tisztasági festést, vagy a falak színesre kenését, igények szerint Latex dörzsálló, lemosható festékkel , továbbá nyílászárók, cső és korlát mázolását, fűrészporos, vagy mintás és poszter tapétázást, stukkó és bordűr felrakását, beázások helyreállítását. A munka megkezdése előtt a bútorokat , burkolatokat és a helyiségeket fólia takarással és kiragasztással védjük, minden esetben! Akinek a precíz és minőségi munka elsődleges szempont, hívjon bizalommal! Budapesten kívülre eső munkákat kiszállási díj ellenében tudom vállalni. Ennek összege 7.000,-Ft-tól - távolságtól függően, ami tartalmazza a helyszíni kiszállási díjat, helyszíni felmérést, árajánlat írását és ennek e-mail-ban történő megküldését. Cégek/közületek ,és magánmegrendelők jelentkezését is várom egyaránt Helyszíni felmérés után tudok pontos árajánlatot adni.
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Robert
Jobban megcsinálták a munkát mint gondoltam
Szaki válasza:
Köszönöm a pozitív értékelést. Ajtó beállítások utáni helyreállítás sok tudást és szakértelmet igényel. Örülök, hogy meg volt elégedve az eredménnyel. Üdv Makai Mátyás
Eszter
Minden szuper volt, nagyon jó munkát végeztek, gyorsan és pont úgy ahogy szerettem volna, tudom mindenkinek ajánlani, megbízható pontos és szép munkát végeznek.
Szaki válasza:
Kedves Eszter! Köszönöm a pozitív visszajelzést. Örülök, hogy elégedett volt a munkánkkal. Tavasszal is állunk rendelkezésére. Üdv Makai Mátyás
Ajánlatkérő
Makai urat ismeretlenül, most első alkalommal kerestem. Egy héten belül lebonyolítottuk a kapcsolatfelvételt, ajánlatadást, és a munkálatokat. Az érintett hálószobában az egyik falat teljesen újra kellett glettelni, majd tapétázni, a többi falon pedig a korábbi viszonylag sötét színt kellett világosra varázsolni. Ez egy viszonylag kis munka volt (egy szoba), amit szívesen elvállalt. Az árajánlat részletes, a kommunikáció gördülékeny volt, a munkát tényleges végző szakember is udvarias, korrekt. Szépen dolgozott, de azért a "főnök úr" is jött mindhárom napon, és ellenőrzött, megbeszélték a kritikus pontokat, javaslatot tettek a megoldásra. Az én benyomásom az, hogy Makai úr és csapata szakmájukat szerető, és értő emberek. Korrekt áron szép munkát végeznek. Az elszámolásnál figyelembe vette, hogy az ajánlathoz képest kevesebb anyagot kellett felhasználnia. Bármikor újra rábíznék nagyobb feladatot is, és örömmel ajánlom ismerősöknek, ha festőt/tapétázót keresnek.
Szaki válasza:
Tisztelt Megrendelő! Köszönöm a pozitív visszajelzést. Örülök, hogy segíthettünk. A kis munkát is nagyra becsüljük, mert tudom, hogy nehéz szakembert találni aki lelkiismeretesen elvégzi. Szívesen jövünk máskor is. Üdv Makai Mátyás
Ajánlatkérő
Belátható időn belül tudta vállani a munkát. Minden a megbeszéltek szerint történt. Alaposan és precízen dolgozik.
Szaki válasza:
Tisztelt Megrendelő! Köszönöm a pozitív visszajelzést. Örülök, hogy segíthettünk! Üdv Makai Mátyás
Ajánlatkérő
Makai úr a telefonos megkeresést követően, másnap kijött felmérni a munkát. Kisebb, de nagyfokú precizitást igénylő, időigényesebb átalakítás volt. Egy pillanatig nem hezitált ( mint sok más szaki, aki húzza a száját a macerás munkákra). Pár órán belül elküldte az árajánlatot. A megbeszélt időpontban pontosan érkezett a mesteremberrel. Hatalmas munkaeszköz készlettel jöttek (nem csak egy vödör és ragasztó :)) A szakember tisztán, gyönyörűen, mindenre vigyázva, lefóliàzva dolgozott. Tökéletes munkát végzett. Ritkán láttunk ennyire alapos, gondos odafigyelést! Telefonszámàt elmentettük és mindenkinek bátran ajánljuk Őt és Szakemberét! Köszönjük szépen ezúton is:)!
Szaki válasza:
Tisztelt Megrendelő! Köszönöm a pozitív visszajelzést. Az ilyen kisebb munkákat is szívesen megoldjuk, mert tisztában vagyok vele, hogy nem találnak rá megfelelő mesterembert, főleg ha tapétázásról van szó. Felmérés közben, nem csak a munkát mérem fel, hanem az igényeket is. Mit szeretnének, mire kell odafigyelni, mikor szeretnék a munkát, és én mikor, hogy tudom megoldani. Nagyon örülök, hogy tudtunk segíteni. Üdv Makai Mátyás
Ajánlatkérő
Sürgősen kellett egy szobafestőt találnom, rengeteget hívtam különböző helyekről. Jó sok át is vert, mire megtaláltam a jószakin Makai Mátyás urat. Telefonos egyeztetés után másnap reggel már jött és megnézte a falakat és aznap délutánra egy részletes árajánlatot is tett, amit elfogadtam. Másnap reggel, ami egy szombati nap volt már neki is álltak a munkának, amit gyorsan szakszerűen be is fejeztek időben.
Szaki válasza:
Kedves József! Köszönöm a pozitív visszajelzést! Örülök, hogy tudtunk segíteni. Remélem sikerült visszaállítani a hitet, hogy vannak még segítőkész szakemberek. Üdv Makai Mátyás
Andi
Szép, precíz munka. Folyamatosan tájékoztatott a munka aktuális állásáról. Korrekt elszámolás volt, nem tért el tőle. Külön kiemelném a munka gyorsaságát és nem ment a minőség rovására.
Szaki válasza:
Kedves Andrea! Örülök, hogy tetszett a munka és a hozzáállásunk. Köszönöm a pozitív visszajelzést, ezzel sokat segít abban, hogy másokhoz is eljusson a hírünk. Üdv Makai Mátyás
Stella
Maximálisan meg vagyok elégedve: gyors, részletes ajánlat, rugalmas kommunikáció, közeli vállalási határidő, megbízható szervezés, profi és szorgalmas festők, szép kivitelezés.
Szaki válasza:
Kedves Stella! Köszönjük a pozitív értékelést! Örülök, hogy meg volt elégedve az elvégzett munkával,és legyen sok öröme benne. Máskor is állok rendelkezésére. Jó egészséget kívánunk Önnek.
Attila
Pontosan érkezett, felmérte a munkát, ajánlatot, majd részletes szerződést kaptam, a dolgozói szépen elvégezték a munkát.
Szaki válasza:
Kedves Attila! Köszönöm a pozitív értékelést! Bízom benne, hogy legközelebb is bennünket választ. Üdv Makai Mátyás
Krisz
Emberek....megmondom öszintén én ilyen profi csapatot még nem láttam.Tök hamar elválalták a melot és mindent idöben elvégeztek.Söt még hamarabb is végeztek.Nagyon igényesek a munkájukra és nagyon udvariasak is.Legközelebb ha lesz biztos őket hívom...bár már nagyon pöpec lett a keco így most a közel jövöben nem lesz felújítás.De minden ismerősömnek ajánlani fogom őket.Nagyon köszönöm a munkát Mátyás.
Szaki válasza:
Kedves Krisz! Nagyon örülök, hogy segíthettünk! Köszönjük szépen a kommentet, ezzel is segítve a munkánkat, és a többi megrendelőt. Üdv Makai Mátyás
Ajánlatkérő
Megbízható. A megbeszélt határidőket tartották és a megegyezett összeg sem változott a munka végére.
Szaki válasza:
Tisztelt Megrendelő! Köszönöm szépen a bizalmat. Nálunk ez természetes. Üdv Makai Mátyás
Erzsi
Az előzetesen megbeszéltek szerint történt a szerződéskötés és az elvégzett munka. Korrekt, szép munkavégzés történt. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Szaki válasza:
Köszönjük a bizalmat és a pozitív értékelést!
Kira
Precíz, korrekt. Rövid időn belül vállalta a munkát, minden a felmérés szerinti megbeszélésnek megfelelően zajlott.
Szaki válasza:
Tisztelt Ajánlatkérő! Köszönöm a pozitív visszajelzést és, hogy segítette a munkánkat a kommenttel. Üdv Makai Mátyás
Krisztián
Megbízható szakemberekkel dolgozik, akik szépen lendületesen dolgoznak. Csapatmunkát szervez, pótmunkákat is gyorsan adminisztrálják.
Szaki válasza:
Kedves Krisztián! Köszönöm a pozitív értékelést! Örülök, hogy segítettünk.
Mamus
Amiben megegyeztünk, azt maradéktalanul be is tartotta. Pontos volt a munkakezdés is.
Szaki válasza:
Köszönöm a pozitív értékelést. Bízom benne, hogy legközelebb is bennünket választ. Üdv Makai Mátyás
Szabó Tamás
Úgy volt, ahogy megbeszéltük. Korrekt szakember: a munkát ugyan egy munkatársa végezte el mindent takarva, tisztaságra ügyelve, de a felelősséget Mátyás vállalja. Megjelenés a megbeszélt időpontban, befejezés a megbeszélt időpontban. A festés szépen sikerült, ajánlom Mátyást!
Szaki válasza:
Kedves Tamás! Köszönöm a pozitív visszajelzést, mindig igyekszünk korrekt, precíz munkát végezni! Legközelebb is szívesen megyünk! Üdv Makai Mátyás
Csaba
A 2x-i helyszíni bejárás után megbeszélt munkakezdés reggelén lemondták a megjelenést. Az egyik festőnek "beállt a dereka", másnap pedig "oltásra kell mennie". Kérdeztem, egy ember nem tud-e jönni, de a válasz az volt , hogy "ez legalább 2 emberes munka". Kifejeztem nemtetszésemet, mondván, ha így indulunk, mire számíthatok később, mire a válasz "döntsem el, hogy akarok-e velük dolgozni vagy sem" volt. Mondtam neki, hogy akkor inkább nem akarok és letettem a telefont.
Szaki válasza:
Sajnos az emberi tényezők és nem várt betegség ellen nincs receptem.Ha a munkát nem akartam volna elvállalni, akkor nem megyek ki Önhöz 2×i helyszíni bejárásra - vidékre. Jelenleg ugye most ott van önnél egy "festő" , akinek a munkájával nem elégedett, hiszen szerette volna, ha én ezt a "szakembert"megtanítanám glettelni, legalábbis elmondanám neki, hogyan is kell azt csinálni. Ha nem tud rám várni megértem, akkor további sok sikert kívánok a jelenleg ott dolgozóhoz.!Üdv:Makai Mátyás
Erzsi
A Jószaki oldalon kerestem fel telefonon és néhány percen belül már vissza is hívott és aznap a megbeszélt időpontban találkoztunk, felmérte a beázott helyiségek festésével kacsolatos adatokat. Kétféle árajánlatot is készített. Az egyik a beázási foltok rendbehozására a másik a beázással érintett három helyiség teljes festésére vonatkozott. Írásban jeleztem, hogy a teljes festést választom és megbeszéltük a munkakezdés idejét. Az adott napon két alkalmazottal elkezdtèk a munkát. Segített kiválasztani a színeket. Nagy körültekintéssel, szakértelemmel végezték a munkát. Mindíg rendet, tisztaságot tartottak maguk körül. Udvarias, tisztelettudó, kiváló szakemberek dolgoztak a lakásomban. Örülök, hogy egymásra találtunk! Ha aktuális lesz, akkor legközelebb is velük festetem a lakást.
Szaki válasza:
Tisztelt Megrendelő! Köszönöm a pozitív visszajelzést! Tudom milyen egy beázás, és mi azért vagyunk, hogy levegyük ezt a terhet a kedves megrendelők válláról. Az új színnel sikerült teljesen újjávarázsolni a lakást. Bármikor állunk rendelkezésére legközelebb is! Üdv Makai Mátyás
Adam
Azt csinalta meg, amiben megallapodtunk, akkorra amikorra igerte, es annyiert, amennyiben megallapodtunk. Csak ajanlani tudom.
Szaki válasza:
Kedves Ádám! Köszönöm az értékelést és az ajánlást, ez hozzájárul ahhoz, hogy másokhoz is eljussunk. Üdv Makai Mátyás
Ajánlatkérő
Pontosan érkeztek, szép munkát végeztek a megegyezett árban.
Szaki válasza:
Tisztelt Megrendelő! Köszönöm a pozitív visszajelzést! Szívesen megyünk máskor is. Üdv Makai Mátyás
Petra
Gyors szervezés és kivitelezés, folyamatos tájékoztatás a munka állapotáról, korrekt, megbízható és betartja a szavát:)
Szaki válasza:
Kedves Petra! Köszönöm az értékelést! Nem titkolt célom, hogy visszaállítsam a szakma, és a szakik becsületét. A hozzáértésen kívül a hozzáállás a legfontosabb. Legközelebb is állok rendelkezésére. Üdv Makai Mátyás
Lavend
Szuper hozzáértés, szakértő csapat
Szaki válasza:
Tisztelt Megrendelő! Köszönöm a pozitív visszajelzést, örömmel megyünk legközelebb is. Üdv Makai Mátyás
Kaposi Maria
Hulyenek nezi a noket es megprobal sokszoros munkafazisokat beiktatni, hogy tobb legyen az ara.
Szaki válasza:
Tisztelt Kaposi Mária! Először is megadtam Önnek a maximális tiszteletet és hangnemet, de bocsásson meg hölgyem, az a minimum,ha Öntől is ezt várom el viszont is. Vádaskodik és tisztességtelenül támad, olyan alaptalan rágalommal, ami már a becsületsértés határát súrolja, ez által a hírnevemet megsérti, és a vállalkozásomat indokolatlanul lejáratja, nem beszélve a hitelrontásról !! Időt szántam arra, hogy a helyszínre menjek, felmérjem a munkát, a méretek alapján részletes árajánlatot állítsak össze, amit levélben meg is küldtem Önnek. Azt, hogy Önnek az általam megadott árajánlat nem fér bele az anyagi keretébe, azt is megértem és elfogadom, minden bántó és sértő megjegyzés nélkül is! Azt viszont nem fogadom el, hogy a szakmai hozzáértésemet felülírja és azt kritizálja is, továbbá negatívan véleményezi és lebecsüli úgy a munkámat, hogy a lakásában még egy ecset vonást sem csináltam. Nem hívott fel ,hogy az árajánlatban mi ez a sok munkafázis, mert akkor szakmailag eltudtam volna Önnek mondani, hogy: a falak kaparása után le kell mélyalapozni, hogy rátudjuk tenni a glettet, továbbá hálózás, glettelés, csiszolás és újbóli mélyalapozás,ami azért indokolt, hogy glett csiszolása után megkösse a port, stb. Ön ebből az egész árajánlatból csak a végösszeget látta meg, a sok elvégzendő munkafázist és a szakmai részét nem ( sajnos )!!! Azt, hogy a munkámat nem kérte, ez is egy döntés az Ön részről, amit elfogadtam, tudomásul vettem. Én egy lehetőség voltam az elvégzendő munkára , amiért egy forintot sem kértem, pedig több mint 2 drága órám ment el rá összességében, amit én nem bánok, de a lejáratása érthetetlen számomra, és nem szeretném minősíteni azt. Makai Mátyás
Cynthia
Szép, gyors, pontos munka. Előre elmondták mi mikor fog történni, úgy is volt. Rendet hagytak maguk után. A reggeli kezdések időpontja nem volt teljesen pontos, de ennek ellenére legközelebb is őket választanám a munka minősége miatt
Szaki válasza:
Köszönöm szépen az elvégzett munkával kapcsolatos pozitív értékelést! Sajnos a kialakult belvárosi kautikus közlekedés miatt,kiszámíthatatlanná vált a munka pontos kezdése, de telefonon jeleztem az egy alkalommal előforduló fél órás késésemet. Ennek ellenére az elvégzett munka minőségében nem csalódtak, és ez egy visszacsatolás részemre, hogy ez a legfontosabb. Örömmel megyünk legközelebb is!
Ajánlatkérő
Gyors felmérés és munkakezdés, korrekt részletes árajánlat, összeszedett csapat, precíz munkafelügyelet és adminisztrációs feladatok.
Szaki válasza:
Köszönöm az elégedett és pozitív visszajelzést. Minden munkánkat a legjobb szakmai tudásunkkal igyekszünk teljeskörűen elvégezni, mert mindig jó látni az elégedett ügyfelet, aki az elvégzett munkánkban sok évig gyönyörködhet.
Igló
A csapatát folymatosan ellenőrzi, a szükséges korrekciókat elvégezteti. A kívánt eszközöket, anyagokat időben biztosítja. Az esetleges módosításoknál rugalmas. Színvonalas munkát biztosít.
Szaki válasza:
Tisztelt Megrendelő! Köszönöm, hogy ötcsillaggal értékelte a munkámat! A siker érdekében minden kis részletre maximálisan odafigyelek, és örülök, ha ezt más is észreveszi és így látja. Üdv Makai Mátyás
Rádi Zsófia
Korrekt áron, korrekt munka. Sajnos a fal vizesedése miatt a festést nem tudták befejezni, de amint lehet, csak őket fogom megkeresni.
Szaki válasza:
Kedves Zsófia! Köszönöm a bizalmat. Hívjon ha megszüntették a beázás okát. Üdv Makai Mátyás
Eszter
Mátyás és kollégái nagyon gyorsan, precízen dolgoztak! A kapcsolatfelvételtől számítva pár napon belül el is végezték a tapétázást, megbízható, pontos szakemberek! Máskor is szívesen bíznék rájuk munkát!
Szaki válasza:
Kedves Eszter! Köszönöm szépen az értékelést, bármikor állok szívesen rendelkezésükre máskor is. Üdv Makai Mátyás
Ajánlatkérő
Makai úr nagyon gyorsan reagált a megkeresésünkre. Igaz, hogy jelenleg csak kisebb munkára volt szükségünk, de két napon belül felmérést végzett, utána két nappal pedig hívott, hogy el is készült a munkával. A végeredménnyel pedig nagyon meg vagyunk elégedve. Végre valaki akire nem hónapokat kell várni. Kedves, rugalmas, gyors, megbízható és becsületes. Köszönjük szépen.
Szaki válasza:
Kedves Krisztina! A kis munka ugyanolyan fontos számomra, mint egy nagyobb projekt, de az elégedett ügyfél a legfontosabb. Köszönöm a pozitív visszajelzést. Üdv Makai Mátyás
Judit
Nagyon szépen dolgozott, pontosan a megbeszélteknek megfelelően érkezett, vigyázott a lakásra, miután elkészült fel is mosott. Határidő előtt végzett és az elején megbeszélt összeg nem változott munka közben. Nagyon meg vagyunk elégedve, köszönjük!
Szaki válasza:
Kedves Judit! Köszönöm, hogy megtisztelt a munka megrendelésével. Mindig igyekszem profin teljesíteni az igényeket. Állok rendelkezésükre máskor is! Üdv Makai Mátyás
János
még nincs elvégezve a munka
Szaki válasza:
Kedves János! Megbeszélésünk értelmében Húsvét után kezdünk önnél. Üdv Makai Mátyás
Árpád
Mátyás az üzenetem után 20 perccel már fel is hívott, az előzetes felmérés és ajánlattétel is gördülékeny volt. Továbbá segített a festék kiválasztásában is a csempékhez. A munkát László végezte, akivel teljes mértékben elégedettek voltunk, tökéletesen dolgozott, a munkafolyamatokba folyamatosan beavatott, és mindenről kikérte a véleményemet. Az ár teljesen korrekt volt. Pár hónap múlva kifestenénk az előszobát, azt is velük szeretnénk megcsináltatni.
Szaki válasza:
Köszönöm az értékelést! Számomra nagyon fontos a visszajelzés, pláne, ha ennyire pozitív. Bármikor szívesen állok rendelkezésére!
Bégányi László
Pontos,megbizható,amit megbeszéltünk azt igyekezett teljesiteni munkatársaival együtt.Munkájukat odafigyeléssel,tisztán végzik,butor mozgatásban segitőkészek.
Anna
Tisztán dolgoztak, gyorsan és alaposan . Szorgalmasan dologztak , nem húzták az időt,a szemetet elvitték és maguk után takaritottak, könnyű volt utánuk kitakaritani.
Anikó
Precíz, megbízható, igényes a munkájára
Borbás-Szabó Renáta
Amikor felmért, akkor úgy beszélt, mintha ő csinálná meg a munkát, de nem így volt, hanem egy kollégát hozott, amivel alapból nem lett volna probléma. A probléma inkább a kolléga és/vagy főnök időhúzása, mivel óradíjat fizettem. 3 órára el kellett mennem, mikor jöttek, akkor sok haladást (nagyjából semmit nem láttam) és amikor jöttem haza a gyerkőccel a kolléga a padnál telefonált és sörözött.. Utána dolgozgatott majd tartott 1,5 óra ebéd-cigiszünetett (szeritnem újra ivott is mert "aromásabb lett a levegő") a fennamardó időben óránként 5-8 telefonhívást fogadott és kb az utolsó órában dolgozott, mikor telefonált a főnök, hogy jönne. Nem, nem a száradási idő miatt tartott szünetet, mivel volt olyan szoba, ahol 1-1 feladatnak neki sem állt. Inkorrekt volt a bérezés, abszolút nem az előre megbeszélt, és még volt is feladat, amit kihagytak. (ezt jeleztem és mondta, hogy visszajönnek és kijavítják azt is, de inkább őszintén, megcsinálom mással vagy megcsinálom magamnak)
Ajánlatkérő
korrekt, megbízható, szép munka
Adrienn
Korrekt ár, jo minosegben
RDlyi Péter
Fotótapéta felhelyezésében kértük Mátyás - és munkatársai - segítségét, aki a kisebb munka ellenére rendkívül készségesen és rövid vállalási idővel állt rendelkezésünkre. A munkavégzés napján a megbeszélt időre percre pontosan érkeztek a szakemberek, akik mind magukra, mind pedig munkájukra és munkakörnyezetükre rendkívül igényes módon, profin láttak neki a feladatnak. Gyors, precíz és szép munkát végeztek, mindezt korrekt áron és megbízható kommunikáció mellett. Mégegyszer köszönjük munkájukat, és természetesen bátran ajánljuk bárkinek személyüket és szakértelmüket.
Szaki válasza:
Kedves Péter! Köszönöm a megtisztelő bizalmat és a dicsérő szavakat! Feltett szándékom, hogy minden kedves ügyfelem így érezze magát, miután kész lettünk a munkával és távoztunk. Ne teherként gondoljanak egy festésre, tapétázásra, hanem örömmel várják álmaik megvalósulását. Jó egészséget és gondtalan babavárást kívánok! Üdv Makai Mátyás
Neszveda-Sütő Anna
Pontos, szép munkát végeztek a lakásban. Időben érkezett. Segítőkész volt végig.
Szaki válasza:
Köszönöm, hogy igénybe vette a szolgáltatásomat, és örömmel olvastam, hogy az elvégzett munka után, teljes körű pozitív visszajelzést és értékelést kaptam Öntől. Mindig fontos, hogy az ügyfeleim elégedettek legyenek, úgy mint most is.
Göncz Péter
Gyorsan sikerült időpontot találni mind felmérésre, mind a munka kivitelezésére. Pontosan tartotta a megbeszélteket és sokat segített az anyagválasztásban. Csak ajánlani tudom
Szaki válasza:
Kedves Göncz Péter Úr! Megtisztel a pozitív, elismerő és dicsérő észrevételével. Az anyagválasztás sokszor a legnehezebb feladat az ügyfelek számára, amit igény esetén mint Önnél is, készséggel álltam a rendelkezésére, mert a választott anyagot, éveken keresztül fogja az ügyfél csodálni a saját lakásában, és mindig fontos az elégedett megrendelő visszajelzése. Köszönöm, hogy igénybe vette a szolgáltatásomat. Üdv: Makai Mátyás
Ferenc Túri
A munka nagyon nehezen jött össze. Első körben júniust beszéltük meg, mint munkakezdést, amely amiatt hiúsult meg, hogy nem találtam burkolót. Később az általa ajánlott burkoló arra nem volt képes, hogy felhívjon, hogy nem akarja vállalni a melót. Később mikor lett burkoló többször /3 héten keresztül / csináltuk azt, hogy: "Majd jövőhéten kimegyünk". Nehéz így kalkulálni. Végül 1 általa küldött srác kijött, aki majdnem tökéletes munkát végzett. Jól, alaposan dolgozott. DE pontatlanságok viszont voltak. Pl. a párkány alját nem igazán sikerült neki normálisan kiglettelnie. (Mondjuk ez nem akkora hiba, de jó lett volna.) A fal jó néhány részéről én vettem le a festőszalagot, mert rajtahagyták. Később jött még 2 srác, akik besegítettek az első srácnak. A második csoportból az egyik srácnak 3* mondtam el, hogy jó lenne, ha a fali csempe és az ajtó tokja közt ékeskedő rést betömné. Nem tömte be. Erre kicsit berágtam. Nem szeretek elmondani semmit többször. A 2. turnus is hagyott pontatlanságokat maga után. A díszfestés jó néhány része meglehetősen balul sült el. De mentségükre legyen szólva nem volt egyszerű a feladat. Viszont amiért mérges voltam az az, hogy a csapat a munka végeztekor a 2. turnus fogta magát és bevágta a festékes ecseteket, hengereket egy vödörbe és hagyták beszáradni az egészet. (Az ecsetkészlet az enyém volt. ) A festő szalagokat, keletkező egyéb fóliát és szemetet kivágták az erkélyünkre. Mindezekért 0.5 pontot vontam le. A másik 0.5 pontot a korrekt elszámolás hiányáért vontam le. Az árajánlatot az egész folyamat végén kaptam meg, amelyet jobb lett volna a legelején. A keletkező anyagköltség nem lett számlák által alátámasztva, csak egy fix összeg lett beírva az árajánlatba. Ezt nem így szoktam meg. Összefoglalva van még mit javítani mind a munkavégzés pontosságán mind pedig a korrekt elszámoláson és papírmunkán, mert ez a részemről nem ért 5 csillagot. 5 csillagos az a munka, amiben nem találok kivetnivalót.
Szaki válasza:
Tisztelt Megrendelő! A munka megrendelésekor arról tájékoztatattak, hogy a lakás festését nemrég, egy másik szobafestő már megcsinálta, akinek a munkájával nem volt megelégedve. Ezért megkért, hogy az adott munkát szakszerűen végezzük el, és fejezzük be. Szakmailag sokkal nagyobb kihívást jelent más szakember után korrigálni, kijavítani az elrontott hibákat, ami precízebb, aprólékosabb munkából áll, és természetesen időben is tovább tart. Az egész munkafolyamat alatt, egészen a munka befejezéséig, lehetősége lett volna szólni, észrevételezni, mit kifogásol, min szeretne változtatni, amivel nem ért egyet, mert azon tudunk mindig, minden esetben készséggel, és jóindulattal segíteni. Átadáskor maximálisan elégedett volt az elvégzett munkával, személyesen nem tett említést a hosszasan leírt sok-sok problémáról, így utólag ezen már nem tudok segíteni. A kommentből csak egy példát megragadva: az említett ragasztó szalagot, az előttem ott dolgozó szobafestő után, mi véglegesen leszedtük, az összekent ablakot letakarítottuk. Tisztelettel: Makai Mátyás
Alfa Képeslapküldő
Mátyással és csapatával nagyon meg vagyunk elégedve! Korrekt, precíz, kreatív és megbízható munkavállaló, reális áron kiváló munkát végeznek! Ajánlom mindenkinek akinek megbízható és igényes szakmai felkészülésre alkalmas szakemberre van szüksége! Köszönjük csodálatos munkáját: Nagy Ferenc
Szaki válasza:
Kedves Nagy Ferenc! Mindig öröm olyan embereknek dolgozni, akik ennyire hálásak, és értékelik a belefektetett munkát, és szakértelmet. Köszönöm a dicsérő szavakat. Üdv Makai Mátyás
Ajánlatkérő
Nálunk egy beázott szoba festését végezték el szeptember végén. A kollégája szép munkát végzett, akkor jött amikor megbeszéltük, addig tartott amíg mondta, tisztaságot hagyott maga után, és az eredménnyel elégedettek vagyunk. Köszönjük! Mátyás vállalkozását csak ajánlani tudom!
Szaki válasza:
Tisztelt Megrendelő! Örülök, hogy sikerült megodani a problémát. Köszönöm a dicsérő szavakat. Üdv Makai Mátyás
Gyimesi Aniko
2 alkalommal is egyeztettünk az időpontról, amit sms-ben is megerősítettem. A mai napon hiába vártam nem jönnek. A telefonba azt mondta, hogy majd jövő héten.
Szaki válasza:
Tisztelt Megrendelő! Az egyeztetés valóban megtörtént 3-4 héttel a megbeszélt időpont előtt, de közvetlen megerősítést nem kaptam. Mivel felajánlottam egy másik időpontot, úgy érzem korrekt módon jártam el. Üdv Makai Mátyás
Gál Krisztina
Megbízható, gyors, precíz. Ahogy és amit megbeszéltünk, korrekt áron megcsinálták! Köszönjük szépen! Gál Krisztina
Kányádi&Szegletes Szolgáltató Kft
Megbízhatóság , mindenre kiterjedő szakmai tapasztalat , lelkiismeretes munka végzés !! Ritka az ilyen vállalkozó a mai világban , csak ajánlani tudom !!
Ajánlatkérő
Szep munkat vegeztek es egy meg egy megbizhato parkettast is szerezett Matyas!
Simon Zsolt
nagyon szep munkát végeztell udv simon zsolt
Ajánlatkérő
Tökéletes munkát végeztek, nagyon gyorsan, az előzetes megállapodás szerinti áron, még két apróságot is megcsináltak pluszban. Letakartak mindent, sőt ahogy látom, takarítottak is utána. Öröm volt hazajonni a tiszta, javított és festett előszobába. Mindenkinek ajánlom!
Szaki válasza:
Kedves András! Köszönöm a pozitív értékelést. Örülök hogy segíthettem! Üdv Makai Mátyás
Horner Szilvi
Nagyon szép lett a lakásunk! Gyors,precíz és lelkiismeretes munka, maximálisan elégedett vagyok! Szívesen ajánlom mindenkinek!
Szaki válasza:
Kedves Szilvia! Köszönöm szépen az értékelést, és azt, hogy ezt megosztotta, ezzel is segítve a munkámat. Üdv Makai Mátyás
Körösztös György
Nyugodt szível ajánlom mindenkinek Mátyást. Nagyon-nagyon szépen, alaposan dolgozik, megbízható, normális ember. Tényleg egy rossz szavunk nem lehet, minden a megbeszéltek szerint zajlott le, a munkával maximálisan elégedettek vagyunk, lelkiismeretesen dolgozik. Ez úton is köszönöm neki, ritkaság a mai világban az ilyesféle korrektség és alaposság!
Szaki válasza:
Kedves György! Köszönöm a dicsérő szavakat. Hiszem, hogy csak így lehet hozzáállni a munkához. Üdv Makai Mátyás
Meszes Sándor
Mátyás kollégámat bátran ajánlom mindenkinek. Régóta dolgozunk együtt. Szépen dolgozik és odafigyel a tisztaságra is.
Szaki válasza:
Szia Sanyi! Köszönöm a dicsérő szavakat. Remélem még sok ilyen véleményt kapok. Rólad is hasonló jókat tudok mondani. Üdv Makai Mátyás
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Szobafestő, tapétázó 98 megbízás