FOGADOK MUNKÁT
Majoros Ádám
Majoros Ádám
4
Megbízás

5 nappal ezelőtt volt itt.

Nyíregyháza és 255 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 49995

Jószaki

Rólam

Üdvözöllek a Jószakis oldalamon! 2014 óta kifejezettem csak esküvő fotózással foglalkozom. Autodidakta módon mind a mai napig fejlesztem a tudásom. Mit várhatsz tőlem a fotózás alatt? Figyelmet, türelmet, megértést. Igyekszem segíteni abban, hogy feloldódj a kamera előtt, mert az igazán jó képek akkor fognak készülni rólad ill. rólatok, ha önmagadat adva, felszabadultan éled meg a fotózást. A legnagyobb örömöt az jelenti nekem, ha fotózás közben és a képek átvételekor látom az arcodon az elégedettséget.
Mutass többet

Áraim

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Lilla
Szuper napunk volt együtt, nagyon jó hangulatban telt. Rugalmas, türelmes, segítőkész, remek humora van, nagyon jól egymásra hangolódtunk. A vendégeinkkel kedves volt, az esküvői fotóinkat a megbeszélt határidőn belül megkaptuk. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Szakács-Balogh Regina
A legjobb fotós, mi már csak őt hívjuk minden alkalomra! Remek ötletei és meglátásai vannak. Munkájára nagyon igényes. A gyermekekkel is jól kijön :) és jó ár-érték arányban dolgozik.
Szedlár Vanessza
Rendkívül kreatív, nagyon jo ötletei vannak, fiatal így tisztában van az aktuális trendekkel is. Nem mellesleg, nagyon kedves, humoros, könnyen feloldódik az ember a társaságában, így a képek is jó hangulatúak! Árban kitűnő, megbízható... a gyermek vendégek imádják😊
Gergő Nagy
Nagyon figyelmes, türelmes, segítőkész és kreatív! Nagyszerű képek születtek az esküvőről! Lovas kreatív fotózásunk volt és egyszerűen fantasztikus képek készültek!
Majoros Ádám
Köszönjük szépen a hétvégi munkádat! Nagyszerűen telt a fotózás. Mindenki jól érezte magát és fantasztikus képek születtek. Közvetlen, barátságos és jól dolgozik!
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Esküvői fotós 3 megbízás Fényképész, fotós 1 megbízás