Fogadok munkát
Magyar Zsolt
Magyar Zsolt

Asztalos · Bútorasztalos · Bútorszerelő

29
Megbízás

1 nappal ezelőtt volt itt.

Budapest és 150 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 34261

Minősített jószaki

Magyar Zsolt

Asztalos · Bútorasztalos · Bútorszerelő

Kedves Megrendelők! Cégünk több éves szakmai múlttal rendelkezik. Megbízható, precíz munkánkkal látjuk el főként Budapesten, de az ország egész területén Megrendelőinket. Egyedi bútorok, konyhák, gardróbok gyártásával foglalkozunk, de előtető kocsibeálló és egyéb fa munkák gyártását is vállaljuk. Amennyiben felkeltetük érdeklődését, keressen bizalommal! Referenciák: facebook.com/mafebutor
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Klaudia
Amint felvettem Zsoltival a kapcsolatot az oldalon rövid időn belül választ is kaptam. Egy szekrény elkészítésére kértem tőle ajánlatot. A helyszíni felmérés után meg is kaptam az árajánlatot és a szerződéskötés is megtörtént. Én maximálisan meg vagyok elégedve, a vállalt határidőt betartotta, nem merültek fel rejtett költségek, az elkészült bútor pedig teljesen olyanra sikerült, mint amilyennek elképzeltem. Véleményem szerint kiváló, precíz szakember, aki teljes mértékben a megrendelő igényeit tartja szem előtt.
Kovácsné Micskó Renáta
Precíz, gyors, hozzáértő, alapos. Bátran és jó szívvel ajánlom mindenkinek!
Éva
Precíz, tiszta munka, korrekt ár. Ötleteket is kaptam a kicsi tér minél jobb kihasználásához. A végső ár megfelelt az árajánlatban elfogadottal. Őt fogom megbízni a későbbiekben is. Csak ajánlani tudom.
Gabriella bakcsy
Nagyon alapos, szép és tiszta munkát végzett. Tartotta a megígért idõpontokat. Segítõkész.
Bernadett
Konyhabútorom felújításával bíztam meg Zsoltot, és nem bántam meg. Az ajánlatkéréstől a munka befejezéséig jól és könnyen lehetett kommunikálni vele. Korrekt árajánlatot kaptam, és annyit fizettem a végén, amennyiben az elején megállapodtunk. A legapróbb kívánságaimra is odafigyelt, teljesítette. Végtelenül szimpatikus szakemberrel/csapattal találkoztam, a kivitelezés precízen, szakszerűen és gyorsan történt. A végén pedig egy meseszép konyhám lett! Hasonló munka kapcsán biztosan újra őt keresném meg, bátran ajánlom mindenkinek.
Roland
Kedves Megrendelők! Először is több asztalostól kértem egyedi konyhabútor készítésre árajánlatot, Zsolt messze a legjobb árat adta a többiekhez képest. Majd a személyes találkozó is megerősített a szakmai tudásáról, így mellette döntöttem! Nem bántam meg, határidőre elkészült az általam megálmodott konyhabútor. Gyors, pontos megbízható szakember! Csak ajánlani tudom. Szerintem a kép magáról beszél. Köszönöm
Ajánlatkérő
Kicsi és viszonylag szűkösebb határidejű munkával kerestem meg Zsoltot - tudom nem ez a kombináció a vállalkozók kedvence, de minden további nélkül kaptam ajánlatot a munkára, konstruktív javaslatokkal, és tökéletes kivitelezéssel úgy, ahogy korábban megbeszéltük. Nagyon elégedettek voltunk a munkájával.
Dóri
A kapcsolatfelvétel után másnap kijött felmérni a teret, pontos árajánlatot adott, és ettől nem tért el, hanem korrekten úgy építette be a szekrényt, ahogy megbeszéltük. Ha bármi kérdésem volt, el tudtam könnyen érni.
Pethes György
Olcso
Heni
Zsolt az ajánlatadástól a kivitelezésig, korrekt, konstruktív, kommunikatív és segítőkész volt. Minden úgy történt ahogy megbeszéltük. Percre pontosan érkezett szimpatikus csapatával, minőségi, precíz, tiszta munkát végeztek és a végösszeg is annyi volt , amit megbeszéltünk.
Ajánlatkérő
Zsolt megbízható szakembernek bizonyult a kivitelezés teljes időtartama alatt. Válaszolt a kérdéseinkre, segített a gépek kiválasztásában. A kivitelezés során is precíz csapattal dolgozott. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Ajánlatkérő
Zsolték kitűnő és precíz munkàt végeztek! Amit mi a fejünkben elképzeltünk, azt ők pontosan az elképzeléseink szerint valósították meg! Zsolt az első pillanattól fogva nagyon szimpatikus volt. Gyorsan felvette velünk a kapcsolatot, alaposan àtbeszélte velünk a dolgokat. Rugalmas, gyors, pontos. Nagyon igényes és precíz munkát adnak ki a kezükből. A határidőt tartották. Zsolt segítőkészen és türelmesen állt hozzánk akkor is, amikor módosításokat kértünk. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek!Magas szakmai tudással rendelkező szakemberek! :)
Edina
A végeredmény tökéletes lett, ami átlagon felüli tapasztalat, és mindenképpen említésre méltó: mind az előkészületek során, (felmérés, ajánlat stb)mind a kivitelezésben ritka profizmust láttam. Pontosan, tisztán és nagyon gyorsan dolgozott a csapat. Ha csak ilyen szakik lennének, stresszmentes világban élnénk.:)
Mihály Lászlóné
Nagyon szimpatikus volt a hozzá állása a munka díjának kalkulálásához. Elfogadta az érveimet, s meg tudtunk egyezni.
Ajánlatkérő
Maximálisan megbízható, határidőt betartó, pontos, precíz munkavégzés. Elégedett vagyok vele, ajánlom másoknak is.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Asztalos 21 megbízás Bútorasztalos 7 megbízás Bútorszerelő 1 megbízás