Fogadok munkát
Lakatos András
Lakatos András

Kőműves · Földmunka · Épületbontás

5
Megbízás

1 órával ezelőtt volt itt.

Debrecen és 190 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 37884

Lakatos András

Kőműves · Földmunka · Épületbontás

✅ Üdvözlöm ! Cégünk vállalja -teljeskörű kőműves munkálatok el végzését kulcsra kész állapotban csarnokok,udvarok, kocsibejárók, telephelyek, utak ,járdák, aszfaltozását, térkővezését. ✅Útalap készítését,zúzott kőből,illetve osztályozott Martaszfaltból. ✅Tereprendezés,Munka erőkölcsönzés,Kerítés Építés. ✅ Útban lévő, vagy már állapota miatt nem biztonságos épületek bontásában cégünk teljeskörű szolgáltatást nyújt ügyfelei számára. 🟢 Szakértelemmel rendelkező kollégáink mindig azon dolgoznak, hogy Önnek a legjobb szolgáltatást tudjuk nyújtani. 🟢 Ingyenes helyszíni felmérés! 🟢 teljeskörű garanciával. ℹ️ KERESSEN MINKET BIZALOMMAL !ℹ️
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Megígért időben jöttek, a munkát elvégezték, az észlelt hibát kijavították, elszámolás számlák ellenében pontosan történt, anyag kiválasztásban személyesen segítettek.
Ajánlatkérő
Véleményem szerint ez a csoport ilyen igénytelen, szennyes, piszkos, be nem fejezett munkát végez amerre jár, ezért nem szabad munkaterület közelébe engedni, sem szerződéssel, sem a nélkül.Garanciális javításról nem lehet szó, mivel nem engedném hogy megközelítsék a munkaterületet.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

Mi az olcsóbb, az udvar aszfaltozása vagy a térkövezése? Kb 150 nm-t szeretnék "sártalanítani," mibe kerülne ez nekem aszfaltozással?

Az én válaszom:

„Üdvözlöm! -alap készítése 10 cm vastagságban zúzott kőből ár: 5000ft/m2 : 750.000ft -ac 11 meleg aszfalt 5 cm vastagságban ár: 9000ft / m2 : 1.350.000ft Az ár tartalmazza az anyag költségét tehát készen át adva . ”

0

2023. 11. 07.

Szakmáim

Kőműves 4 megbízás Földmunka 1 megbízás Épületbontás 0 megbízás Betonozás 0 megbízás Térkövezés 0 megbízás