FOGADOK MUNKÁT
Laczkó Balázs
Laczkó Balázs
10
Megbízás

10 nappal ezelőtt volt itt.

Pereszteg és 100 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 69465

Rólam

Üdvözlöm. Laczkó Balázs asztalos ev. vagyok. 2009-ben szereztem meg a szakmát azóta benne dolgozom kisebb nagyobb megszakításokkal. 2017-ben Faipari mérnökként végeztem a Nyugat Magyarországi Egyetemen. 2019 óta katás egyéni vállalkozó vagyok. Az alábbi linken meg tekinthetnek egy pár munkámat: https://www.facebook.com/Laczk%C3%B3-Bal%C3%A1zs-asztalos-ev-103797974985992/
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Rugalmas,megoldást kereső a felmerült problémára.
Csonka Norbert
Gyors, pontos, precíz, több munkához is remekül ért. A beígért időpontra megjelent és időben tökéletesen elvégezte a munkát. Készített anyaglistát ami alapján meg tudtam rendelni a szükséges anyagokat. Mindig pontosan érkezett ha kellett ovább is maradt kicsit, hogy a vállalt munka pontosan kész legyen. Nagy köszönet a munkájáért! A hulladék anyagot összegyűjtötte, kitakarított maga után!!!
Ajánlatkérő
Rendkívül alapos Nagy gépparkja van Nagy munkabírású Jó fej, közvetlen Sok szakághoz ért
Ica
Nem tudtunk az árban megegyezni!
Szaki válasza:
Köszönöm szépen az értékelést!
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

Ikreink születnek, kicsit át kell alakítani a házat. Gipszkarton válaszfalakat szabadon áthelyezhetünk, nem kell hozzá engedély, ugye? És gipszkarton válaszfalba beltéren lehet rakni ablakot? Főleg fényáteresztés céljából, különben a leválasztott rész nagyon sötét lesz. Ezeket a "terveket" a gipszkartonos is meg tudja csinálni vagy kelleni fog építész, ablakos? Annyira jó lenne, ha egy mesterrel tudnánk dolgozni! Köszönjük!

Az én válaszom:

„Üdvözlöm! Mivel a gipszkarton falak nem tartó falak ezért oda és úgy lehet építeni ahogyan szeretné. Az ablakot és az ajtó nyílást is meg lehet oldani,de mehet benne víz, villany is. Remélem tudtam segíteni. Egyéb kérdés esetén az adatlapon fent vannak az elérhetőségeim. Gratulálok a picikhez! További szép napot.”

4
0

2022. 11. 04.

Szakmáim

Ablakcsere, nyílászáró beépítés 1 megbízás Asztalos 3 megbízás Árnyékolástechnika 0 megbízás Redőny javítás 1 megbízás Melegburkoló, parkettázás 0 megbízás Bútorszerelő 0 megbízás Gipszkarton szerelés 2 megbízás Bútorasztalos 3 megbízás