Fogadok munkát
Kulcsember Zárszervíz
Kulcsember Zárszervíz

Zárszerelés · Lakatos · Biztonságtechnika

36
Megbízás

24 nappal ezelőtt volt itt.

Budapest - XIII. kerület és 40 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 66225

Minősített jószaki

Kulcsember Zárszervíz

Zárszerelés · Lakatos · Biztonságtechnika

- Zárszerviz csapatunkat alkotó szakembereink mindegyike több éves, a zárszerelés területén szerzett szakmai múltra tekint vissza,a biztonság technikai szférában. Megrendelőink maximális kiszolgálása érdekében vetődött fel a cégcsoport gondolata,s lett az elképzelésből valóság, immár komplett zárszerviz szolgáltatást nyújtva megrendelőinknek. Amit fontosnak tartunk: - magas szintű technikai zárszerviz kivitelezés a megrendelői igények gyors,teljes körű kiszolgálása érdekében. - legfejlettebb biztonság technológia alkalmazása,elérhető áron. - rugalmas zárszerviz megoldások minden helyzetben. Tisztelettel Fehérvári Levente
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Krisztina
Rövid időn belül felhívtak, mindent megbeszéltünk, pár óra múlva itt volt a szakember, aki hozzáértő, kedves, udvarias volt és örömmel végezte a nagy munkát. Lelkiismeretesen mindent megjavított, kicserélt és jobbá tett. Maximálisan meg vagyok elégedve és jó szívvel ajánlom szolgáltatásaikat.
Márta
Rendkívül hozzáértő, gyorsan jött megoldani a problémát.
Krisztián
Pontos volt, szakszerű és megfelelően elvégezte a zárjavítást.
Leila
Pontosság és szakértelem
Ajánlatkérő
Vasárnap délelőtt adtam fel a megrendelést, 4 órán belül meg volt oldva a probléma. Nem volt olcsó, de a nyílászáróim jobban járnak, mint amikor beszerelték őket. Alapos és precíz munkát végeztek, és közben hasznos válaszokat is kaptam a kérdéseimre, ezt külön köszönöm.
GABI
Pontosan érkezett. A munkát lelkiismeretesen elvégezte, közben pedig tájékoztatott mindenről, amit csinált. Úgy gondolom, magas minőségű munkát végzett. Meg vagyok vele elégedve.
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönjük az értékelést! A jövőben is állunk rendelkezésére!
Ajánlatkérő
gyors, rugalmas, precíz, minőségi munka
Szaki válasza:
Köszönjük az elismerő szavakat!
László
Köszönjük a segítséget. Minden rendben ment.
Ajánlatkérő
Tökéletesen megoldotta. Nagyon meg voltam elégedve.
György Bobb
Nagyon korrekt ember a levente,mert igaz ,hogy csak telefonon beszéltünk egyeztettünk időpontot egymással és a munkájára nem volt szükség,de így is nagyon meg vagyok elégedve vele,mert a telefonban tudott mondani árat látatlanul is és rengeteg informácíót,jó tanácsokat adott a telefonbeszélgetés során is! Bízom benne,hogy nagyon jó szakember!
Szaki válasza:
Köszönöm!
Enikő
Gyors, pontos, becsületes. Csak ajánlani tudom!
Szaki válasza:
Köszönöm szépen!
Törölt felhasználó
Kapcsolatfelvételt követően, melyben közölte az árat is, még aznap jött, alkalmazkodva az időbeosztásomhoz. Nem csak kicserélte a zárat, hanem a meghibásodást okozó "egységet" is javította. Bocs, nem tudom szaknyelven minek is hívják.:) Szóval elégedett vagyok a munkájával.
Szabó Erika
Köszönöm a gyors segítséget. Minden a megbeszéltek szerint történt.
Törölt felhasználó
A kiszállás illetménye min. 8 000 Ft, egy 20 perces munkáért, akkor is ha nem történik javulás a zárban, akkor is ha a problémát nem sikerül elhárítani. Ezt illene közölni a telefonos egyeztetéskor! Készségesek voltak, és még talán jó szakemberek is, de ez a kis apróság és még ami előfordulhat felháborító!!! Ha én szolgáltatok valamit akkor mindenképpen megoldásra törekszek és nem a pénzt kérem a semmire. Sajnos arányos megoldást sem ajánlottak a problémámra (csak valami csillagászati összeget), ami egy sérült zár volt egy jó minőségű német bejárati ajtón. A problémát megoldottam "szakemberek" nélkül.
Szaki válasza:
Tisztelt Sütő Dávid Zsolt Az ön által leírt értékelés több szempontból sem állja meg a helyét: - egyrészt telefonos egyeztetésünkkor ön egy ajtó nyitás iránt érdeklődött, én konkrétan közöltem az ajtónyitás díját. Érkezésemkor tapasztaltam, h ön házilag leemelte az ajtót a zsanerokról. - másrészt azért nem tudtam a zárat megjavítani, mivel ön házilag szétfurta a zárat és ezáltal sikeresen tönkretette a több pontos zár szerkezetet! Mivel ez egy külföldről behozott régebbi tipusú bontott ajtó, ezáltal Magyarországon nincs hozzá kereskedelmi forgalomban ilyen zár szerkezet! Egyedi rendelés alapján tudtuk volna beszerezni, de önnek a beszerzési összeg nem felelt meg. Továbbá át tudtuk volna alakítani egy olcsóbb tipusra, de ön nem tartott igényt a munkára! Miután fel órán keresztül próbáltam az ön által szétfurt zárat működésre bírni, igen a telefonon közölt munkadíj helyett a kiszállási díjat és a hiba megállapítási díjat számláztam ki, amely bruttó 8000 Forint volt az előre megbeszélt bruttó 14985 Forint helyett. Kérem, hogy tanulság képpen a jövőben kérje szakember segítségét, mielőtt tönkreteszi a meg működő alkatrészeket szaktudás hiányában! Tovabbi szép napot Tisztelettel Fehérvári Levente
Gorondy-Wilde Martina
Csak ajanlani tudom, mar tobbszor dolgoztunk vele, es a jovoben mostmar csak ot fogjuk hivni, mert nagyon korrekt aron, azonnal a segitsegunkre sietett mar, es maximalis precizitassal latja el a munkajat. Koszonjuk a segitseget!
Szaki válasza:
Köszönöm a bizalmat!
Havasi Gabriella
Már kétszer is volt nálunk. Azonnal jött segíteni amikor kintragadtunk egy elromlott zár miatt az utcán. Gyors, pontos és nagyon korrekt.
Szaki válasza:
Köszönöm!
Tamás Simonyi
Rábeszélhetett volna egy új zár vásárlására, de addig szarakodott a régivel, míg megjavította. Egy igaz ember :)
Szaki válasza:
Koszonom
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Zárszerelés 23 megbízás Lakatos 11 megbízás Biztonságtechnika 2 megbízás Hegesztés 0 megbízás