Fogadok munkát
KROMLECH Kft. - Novák András
KROMLECH Kft. - Novák András

Kőműves · Burkoló · Szobafestő, tapétázó

206
Megbízás

5 nappal ezelőtt volt itt.

Budapest - XIV. kerület és 30 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 61557

Tanácsadó Minősített jószaki

KROMLECH Kft. - Novák András

Kőműves · Burkoló · Szobafestő, tapétázó

Üdvözlöm! Fiatal, megbízható, szakmailag elismert, több éves szakmai tapasztalat, korrekt, kedvező árak, minőségi munkavégzés. Főbb tevékenységi köreim a teljes körű lakásfelújítás, családi, iker és sor házak építése akar generál vállalással is, középületek építése és felújítása, kőműves, burkoló és festő munka elvégzése és az ezekhez kapcsolódó munkák ( pl. gipszkarton szerelés, nyílászáró beépítés) illetve szezonálisan a kert és park építés. Egyéni vállalkozóként kezdtem dolgozni az építőipar világában technikusi végzettségem megszerzése után de mára a folyamatosan bővülő és vissza térő elégedett megrendelőinknek köszönhetően Kft. formájában dolgozunk számlaképesen ! 10 fő feletti csapatommal alvállalkozóként is vállalunk munkát, illetve a nagyobb és összetettebb felkéréseknek is eleget tudunk tenni. Számtalan referenciával rendelkezünk Budapest és vonzás körzetében, a Balaton parton és a Jászságban is. Kérjen ingyenes ajánlatot, helyszíni felmérést! Köszönöm hogy megtekintette profilomat! Üdv.: Novák András Kereső szavaim: festő, festés, tisztasági festés,glettelés, tapétázás, mázolás, burkolás,burkoló, hidegburkoló, hidegburkolás, kőműves, falazás, betonozás, vakolás, dryvit, térkövezés, viacolor, felújítás, családi ház, lakás.
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
A megbeszélt időben megjelent, hogy pontosítsuk az elvégzendő munkát. Az ajánlattétele a munkára áttekinthető volt és korrekt. A távolléte alatt is figyelemmel kísérte a munka haladását. Az elszámolásnál a tényleges munkavégzés lett figyelembe véve. Rugalmasnak, szakszerűnek és együttműködőnek értékeltem a tapasztaltak alapján.
Ajánlatkérő
...
Ajánlatkérő
A munka nagyon szépen lett elvégezve, utóbb felmerült más munkálatokat is elvégeztek a megbeszéltek szerint, rugalmasak voltak. Sajnos elég sokat késtek az ígért munkavégzéshez képest (másfél hónap) máshol történő csúszás miatt, de a végeredmény szép lett. Az árajánlat korrekt volt és részletes Excel fáljban érkezett. A munka egy panel lakás burkolása volt a konyhában, fürdőszobában, valamint gépészet és aljazkiegyenlités. Ajánlom a céget másnak is.
András
Rugalmas és könnyű volt vele egyeztetni. A munkát időben és jó minőségben végezte el. Szívesen ajánlom bárkninek.
Chris Chris
Korrekt felmérés és munkaszervezés, korrekt ár, bármilyen változtatás, probléma megoldása sem okozott gondot. Jó kapcsolattartás,ne keressetek mást.Kedves fiatalember és jó csapattal dolgozik.
Ajánlatkérő
A kőműves munka keretében ajtókivágás, páraelszívó kivezetés, kisebb terület lebetonozása történt. Ez után kértük fel a csapatát egy 90 nm-es lakás kifestésére és nappali burkolásra. Tisztán szépen dolgoznak. Kért költségvetést részletesen, pontosan elkészítette, excel fájlban. Az előre megbeszélteket és a költségeket is tartották. Udvarias és segítőkész, akárcsak a munkásai. Összességében elégedett vagyok.
Abraham Adam
Nagyon meg vagyok elégedve az elvégzett munkával!
Ajánlatkérő
Teljes mértékben elégedett voltam.
Sopf József
Nagyon rendes szakemberek. Meg vagyok elégedve.
Kovács Gábor
Szépen dolgoztak, mindent letakartak, minimális eltérés volt a megbeszélt és elvégzett munka között. Köszönjük szépen, a munkájukat.
Ajánlatkérő
Elégedett vagyok a szakember munkájával.
Ajánlatkérő
Meg voltam elégedve.
Ajánlatkérő
Minden rendben volt.
Rapido Kft.
Nagyon meg voltunk elégedve.
Tóth Katalin
Tökéletes, tökéletes, tökéletes. Ajánlom mindenkinek.
Földi József
Nagyon elégedettek vagyunk, szépen, tisztán dolgoztak. Köszönöm a munkájukat.
Róbert Ancsin
Gyors és precíz munkát végzet, nem hagyott rendetlenséget, teljesen megvoltunk elégedve,
Lázár Gergő Zéta
Gyorsan reagált a megkeresésünkre és a felmérés után pontos árajánlatot adott, amihez tartotta is magát. A festés közben felmerült falazás, panel fal bontás, ajzat betonozás sem okozott problémát. Gyorsan és jó hozzáállással reagált a munkálatok közben felmerült kéréseinkre. Jó szívvel ajánlom teljes lakásfelújításra!
Ajánlatkérő
- gyorsan visszajelzett a megkeresésemre - hamar megcsinálta az árajánlatot, megfelelően részletezve a várható költségeket, átláthatóan, excel fájlban - a legjobb árajánlatot adta - nem volt gyors a munkavégzés, de lassúnak sem mondhatnám, időnként elakadtak, de nem volt vészes - nagyon kulturáltan kommunikált, udvarias, készséges, segítőkész - a munkásai nem dohányoznak, nem isznak, udvariasak, segítőkészek - tisztességesen elszámolt, az árajánlatban szereplő várható költségeket tartotta - összességében elégedett vagyok a munkájával, és a hozzáállásával ajánlom őt.
Ferencz Daniel
A leggyorsabban ő válaszolt az árajánlatkérésre és ő adta a legjobb árat is. Munkájuk gyorsaságával és minőségével kapcsolatban semmi negatívumot nem tudok mondani: korrekt áron és gyorsan dolgoztak! Köszönjük a munkát! :-)
Ajánlatkérő
Biztos nagyon jó munkát végzett volna, csak sajnos 17 nap nem volt elég számára ahhoz, hogy a joszaki.hu portálon keresztül küldött konkrét megkeresésre válaszoljon. Kár.
Wagner Zsolt
Nagyon korrekt szakember, gyorsan, jo aron dolgozik. Az elso munka utan meg tobb munkaval biztam meg, jobb lett volna ha elejetol vele vegeztetek el mindent ... Ne keressetek tovabb, hivjatok fel Andrast!
Törölt felhasználó
Nagyon jól dolgozik,gyors,precíz, ügyes,szép munkát hagy maga után. Az ár korrekt. Végre találtam egy jó szakembert aki minden szempontból megfelelt. :) Nyáron keresni fogom kert épitésre.
Molnár Sándor
Korrekt, megbízható, minőségi munkát végez!
Veres Orsolya Enikő
Csillagos 10-est érdemel! Nagyon jó szakember, gyors, ügyes, barátságos és megbízható! Csak ajánlani tudom azoknak, akik ilyen emberre és hibátlan munkára várnak!
Bodó Attila [bogyo]
Jól dolgozik!!!!!!
Ilyés Zsanett
:)
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Kőműves 73 megbízás Burkoló 71 megbízás Szobafestő, tapétázó 31 megbízás Generálkivitelezés 22 megbízás Gipszkarton szerelés 4 megbízás Térkövezés 2 megbízás Betonozás 2 megbízás Melegburkoló, parkettázás 1 megbízás Épületbontás 0 megbízás