Fogadok munkát
KR Grafika Bt.
KR Grafika Bt.

Grafikus · Designer

0
Megbízás

17 nappal ezelőtt volt itt.

Országosan kiszállok

+36 1 443 3777 / 45238

KR Grafika Bt.

Grafikus · Designer

Cégem mindennel foglalkozik ami reklám és design. legyen az kiadvány vagy könyvszerkesztés, szórólap vagy arculatterv, logótrervezés plakátkészítés, járműdekoráció, vagy esküvői meghívó mindent vállalok nyomdai háttérrel, profi kivitelben gyors kivitelezéssel. Eezenkívül karikatúra rajzokat készítek fotóról, esküvős nászajándéknak vagy családi eseményekre. Ha festményt szeretnél otthonodba, azt is megoldom. Mesekönyveket is illusztrálok, orvosi illusztrációka és storyboardokat is készítek. Partyrajzolást vállalok orzságosan esküvőköny rendezvényeken. Várom a rendeléseket.
Mutass többet

Áraim

Karikatúrarajzolás élőben esküvőn, rendezvényen

350 000 Ft / darab
A megadott ár orzságos kiszállással, 3 órás partyrajz szolgáltatást takar. A/3 méertű rajzok készülnek, óránként kb 20-25 db.

Karikatúrarajz A/3 méretben 1-4 főről

48 000 Ft / darab
Karikatúrarajz A/3 méretben 1-4 főről, 1-2 napos (akár színes) kivitelezésben inygenes kiszállítással

Mesekönyv illusztrációk készítése

45 000 Ft - 85 000 Ft / darab
Mesekönyv illusztrációk készítése, ezenkívül bármilyen illusztrációt készítek, akár üzleti, orvosi, vagy egyéb más témákban. A megadott ár egy darab pl A/3 méretű résszletesen látványosan kidolgozott grafika árát takarja. Minimum rendelés 5 db.

Karikatúra rajzolás lány és legénybúcsún

350 000 Ft / darab
Karikatúra rajzolás lány és legénybúcsún. A megadott ár tartalmazza: az országos kiszállást, egy palack Koczor pince, igényes minőségi bort ajándékba, minimum 2 órás karikatúra rajzolást élőben a lány és legénybúcsús résztvevőkről. A rajzok digitálisan készülnek és színesben nyomtatom ki őket a résztvevőknek.

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Szakmáim

Grafikus 0 megbízás Designer 0 megbízás