arculattervezés árak 2024

Akár 5 árajánlat 24 órán belül

Az Árkalauz gombra kattintva megtalálod, hogy hogyan épül fel a arculattervezés árazása. A Szakemberek, árak gombra kattinva pedig böngészni tudsz a szakemberek között. Minden árajánlatkérés ingyenes.

Akár

Akár 50000 Ft / darab

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

Fogadok munkát
DrawJob Reklám és Grafika Kft.

Grafikus

Honlapkészítés

Programozó

Sok évet töltöttem el különböző reklámügynökségeknél és komoly tapasztalattal rendelkezem. Gyors, hatékony és precíz vagyok. Az egyedi, kreatív megoldásokat részesítem előnyben. Ha logót szeretne új cégének, vagy egy új, attraktív weboldalt szeretne, vagy termékeit megjelentetné saját webáruházában, írja meg röviden az igényét és szívesen adok ajánlatot, küldök referenciát korábbi munkáimból, vagy adok tanácsot, kihez fordulhat. Ne bízza cégének netes megjelenését csupán a programozáshoz értő (vagy alig értő) informatikusokra, hiszen ez egy kreatív, tervezési feladat! Ahhoz, hogy kitűnjön a konkurenciából, a megjelenést kell előtérbe helyezni. Kérjen ingyenes és személyre szabott ajánlatot!
Bővebben
Budapest - III. kerület és 170 km-es körzetében kiszállok.
Jószaki
14 megbízás
8 vélemény
20 fotó
Fogadok munkát
H&H FrontDesign - Heinczinger Márk

Designer

Bútorasztalos

Asztalos

Egyedi Prémium Konyhabútorok és beépített szekrények gyártása ! KÉREM MINDENKÉPP OLVASSA EL TÁJÉKOZTATÓNKAT ! : Tisztelt Érdeklődő ! Tisztelt Leendő Megrendelőnk ! Üdvözlöm Önt a H&H Front Design világában ! Kimagasló színvonalon készítünk Egyedi Prémium kategóriás konyhabútorokat,beépített szekrényeket,toloajtós gardróbokat,hálószobákat,fürdőszoba bútorokat,nappali bútorokat,egyedi igényekre szabva,minden fajta stílusban. MODERN-KLASSZIK-TRADICIONÁLIS-és KEVERT stílusok. Festett,Vákuumfóliás,Tömörfa, Furnérozott lapok, Akryl, Alu, Antikolt, Bútorlapos ajtófrontokkal,látványelemekkel. Munkáinkra Egyedülállóan 10 ÉV Extra garanciát vállalunk ! Üzemünkben lehetőség van találkozóra, megbeszélésre,és ajtófrontjaink,alapanyagaink,bútorlapjaink,munkalapjaink megtekintésére. A legújabb német anyagokkal és csak a legprecízebb német Blum vasalatokkal dolgozunk kimagasló kivitelezéssel. Egyedi 3D Piper FOTOREÁL látványtervet készítünk előzetesen. Vállalkozásunk 20 éves működése a bizonyíték a sok-sok elégedett ügyfélre. Nézze meg képeinket is ! Bútorgyártás Weboldalunk: hh-butorgyartas.hu Bútorajtógyártás weboldalunk : www.eurofront.hu Szeretettel várjuk a lakásukra és környezetükre igényes leendő ügyfeleinket. Leterheltségtől függően minimum 6 hétre vállalunk gyártást,és Konyhabútoroknál minimum 3 méternyi hosszúság az alsó rendelési határ !! Kérem hogy ajánlatkérést csak névvel és telefonszámmal küldjenek. Ha ajánlatadás előtti helyszíni felmérést kérnek,annak díja 25.000.-ft , amit elfogadott árajánlat esetén végül beszámítunk az árba. ( Kiegészítés : Ajtókat,ablakokat ,székeket,szunyogháló kereteket,kültéri dolgokat nem gyártunk,és nem újítunk föl régi bútorokat,nem szerelünk össze Ikeás konyhákat,nem restaurálunk,nem kárpitozunk !!!! Ilyen munkákkal kérem Ne keressenek !!! ) Tisztelettel : Heinczinger Márk Bútorasztalos Mester H&H Front Design
Bővebben
Gödöllő és 50 km-es körzetében kiszállok.
Minősített jószaki
24 megbízás
15 vélemény
59 fotó
Fogadok munkát
Konyári Mariann

Designer

Belsőépítész

Generálkivitelezés

Lakberendezőként hiszem, hogy az otthon az ember legmeghatározóbb élettere. Célom, hogy egy berendezés előtt álló térből otthont teremtsek. Szeretnék segíteni azoknak, akik ezt teherként és felesleges súlyként élik meg, vagy egyszerűen nincs rá idejük. Úgy gondolom, hogy egy otthon akkor az igazi, amikor a benne lakók ízlésének, igényeinek egyaránt megfelel. Csapatommal teljes körű kivitelezést is végzünk.
Bővebben
Budapest - V. kerület és 25 km-es körzetében kiszállok.
1 válasz
17 fotó
Kallós Norbert [Carlos - Ka-Lee]

Designer

Dekoráció

Online marketing

Kedves leendő Partnerünk! Aki nem ismer...közel 20éve tevékenykedünk a dekoratőr szakmában. Reklám-dekoráció-marketing amivel foglalkozunk. Fő profilunk a három közül -vagy inkább ami a hangsúlyosabb- az a dekoráció. ( Dióhéjban: Arculat tervezés, Autó-reklám-cégtábla feliratok készítése) a legapróbb dolgoktól egészen a komplett épületek dekorálásáig azaz teljes körű reklám kivitelezés. Mond el az elképzelésed, mi segítünk megvalósítani! Hívj vagy írj bátran! :-)
Bővebben
Székesfehérvár és 80 km-es körzetében kiszállok.
Jószaki
1 megbízás
1 vélemény

Tartalomjegyzék

Arculattervezés

Az arculattervezés a vállalkozások és márkák vizuális megjelenésének tervezési folyamata. Ez magában foglalja a logó, a színpaletta, a betűtípusok és más vizuális elemek kialakítását. Az arculattervezés célja egy összhangos és felismerhető megjelenés létrehozása, amely tükrözi a vállalkozás értékeit és üzenetét. Az arculattervezés segít megkülönböztetni a vállalkozást a versenytársaktól, erősíti a márka azonosíthatóságát és hozzájárul a hitelesség és professzionalizmus megjelenítéséhez. Egy jól kidolgozott arculat segíti a vállalkozást abban, hogy pozitív benyomást keltsen a közönségében és hosszú távon megerősítse a márkahűséget - karaktert és felismerhetőséget biztosít a cégnek.

Az arculattervezés végeredménye általában egy arculati kézikönyv kidolgozása, ami tartalmazhat:

  • Logó használati útmutató: Részletes leírás arról, hogy miként használják a vállalkozás logóját különböző felületeken, méreteken és háttérszíneken. Ide tartoznak a logó variációi, elhelyezési szabályok és minimális méreteket.
  • Színpaletta: Az arculati színek meghatározása, beleértve a főszíneket és a kiegészítő színeket. Megjelölhetik a Pantone, RGB vagy CMYK értékeket, hogy konzisztens színhasonlítást biztosítsanak.
  • Betűtípusok: Az arculati kézikönyv felsorolja a használt betűtípusokat, beleértve a címek, szövegek és feliratok stílusát. Fontos meghatározni a betűméreteket és a vonalvastagságot is.
  • Grafikai elemek: Ide tartoznak az arculati képelemek, mint például a minták, ikonok, keretek vagy hátterek. A kézikönyv részletesen bemutatja ezeket az elemeket és javaslatokat ad azok használatára.
  • Kommunikációs irányelvek: Az arculati kézikönyv részletezi a vállalkozás kommunikációs irányelveit. Ez magában foglalhatja a stílust, a hangvételt, a nyelvezetet és a formátumot az írásos és online kommunikáció során.
  • Felhasználási példák: A kézikönyvben bemutathatnak olyan mintaprojekteket vagy példákat, amelyek megmutatják, hogyan kell alkalmazni az arculati elemeket különböző marketinganyagokban, mint pl. névjegykártyák, levélpapírok, hirdetések vagy weboldalak.

Az arculattervezés árát általában előre, csomagajánlatként adják meg a grafikusok, ami fix elemeket tartalmaz és rögzíti a módosítási körök számát is. Az ettől történő bármilyen eltérés plusz költséggel járhat."

Szakemberek

Válaszd ki a lakhelyed!

Így azokat a szakikat látod, akik vállalnak kiszállást hozzád.

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!