wordpress weboldal készítése árak 2024

Akár 5 árajánlat 24 órán belül

Az Árkalauz gombra kattintva megtalálod, hogy hogyan épül fel a wordpress weboldal készítése árazása. A Szakemberek, árak gombra kattinva pedig böngészni tudsz a szakemberek között. Minden árajánlatkérés ingyenes.

Akár

Akár 70000 Ft / darab

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

Problémába ütköztél? Kérdésed van?

Kérdezd szaktanácsadónkat!

Fogadok munkát
Novin Informatika - Molnár Balázs

Honlapkészítés

Rendszergazda, informatikus

Programozó

Cégünk 15 éve foglalkozik az informatika számos területével, legyen ez programozás, tesztelés, tanácsadás, táv-segítség, rendszerintegráció, szerver üzemeltetés, honlapfejlesztés... Kevés olyan terület van amivel még nem találkoztunk. Ügyfeleink között tudhatunk mind 30 fős vállalkozásokat, mind magánszemélyeket, alapítványokat, projekteket végzünk multinacionális cégeknek is. Tudunk az ügyfél igényeihez alkalmazkodni. Ha további kérdése adódna, tekintse meg a weboldalunkat: https://novin.hu/
Bővebben
Budapest - XIII. kerület
Jószaki
6 megbízás
3 vélemény
Fogadok munkát
Lohner Zoltán

Honlapkészítés

Rendszergazda, informatikus

Programozó

MAGÁNSZEMÉLY RÉSZÉRE OTTHONI SZÁMÍTÓGÉP KARBANTARTÁST NEM VÁLLALUNK! KÉREM NE KERESSENEK FACEBOOK FELTÖRÉS, ZAKLATÓ EMAIL FELADÓJÁNAK KIDERÍTÉSE ÉS MÁS HASONLÓ MAGÁNJELLEGŰ PROBLÉMÁKKAL. Segíthetünk pár ötlettel? Szolgáltatásainkkal biztosítjuk Önnek, hogy az informatika ne problémaforrás legyen, hanem támogassa az üzletet. Ön cégvezetőként tudna válaszolni az alábbi kérdésekre? Mi történne, ha leállna a cég szervere? Vajon van naprakész biztonsági mentés a fontos adatokról? Az alkalmazottak valóban csak ahhoz férnek hozzá, amihez szükséges? Hány eszköz és milyen szoftverek vannak az informatikai rendszerben? Amennyiben a fentiekre nem tud megnyugtató választ adni, szívesen segítünk informatikai rendszerének átvilágításában és rendbetételében. Szolgáltatásaink: - Munkaállomások, szerverek üzemeltetése; - Adatok archiválása napi, heti, havi rendszerességgel. - Hálózatok tervezése, kiépítése, korszerűsítése; - Helyszíni karbantartás, javítás; - Tanácsadás eszköz és szoftverpark fejlesztéséhez; MAGÁNSZEMÉLY RÉSZÉRE OTTHONI SZÁMÍTÓGÉP KARBANTARTÁST NEM VÁLLALUNK. KÉREM NE ADJANAK FEL ÁRAJÁNLATKÉRÉST FACEBOOK FELTÖRÉS, ZAKLATÓ EMAIL FELADÓJÁNAK KIDERÍTÉSE ÉS MÁS HASONLÓ MAGÁNJELLEGŰ PROBLÉMÁKRA.
Bővebben
Székesfehérvár
Jószaki
10 megbízás
6 vélemény
4 fotó
Fogadok munkát
DrawJob Reklám és Grafika Kft.

Honlapkészítés

Programozó

Grafikus

Sok évet töltöttem el különböző reklámügynökségeknél és komoly tapasztalattal rendelkezem. Gyors, hatékony és precíz vagyok. Az egyedi, kreatív megoldásokat részesítem előnyben. Ha logót szeretne új cégének, vagy egy új, attraktív weboldalt szeretne, vagy termékeit megjelentetné saját webáruházában, írja meg röviden az igényét és szívesen adok ajánlatot, küldök referenciát korábbi munkáimból, vagy adok tanácsot, kihez fordulhat. Ne bízza cégének netes megjelenését csupán a programozáshoz értő (vagy alig értő) informatikusokra, hiszen ez egy kreatív, tervezési feladat! Ahhoz, hogy kitűnjön a konkurenciából, a megjelenést kell előtérbe helyezni. Kérjen ingyenes és személyre szabott ajánlatot!
Bővebben
Budapest - III. kerület
Jószaki
14 megbízás
8 vélemény
20 fotó
Fogadok munkát
Barassó Zoltán

Honlapkészítés

Számítógép szervíz

Rendszergazda, informatikus

Számítógép,laptop szervizelés az Ön otthonában, üzletében a legolcsóbb áron! Hardver- szoftver tanácsadás az Ön igényeinek kialakítva. Ha velünk szervízelteti a számítógépét, azt követően van számítástechnikai partnere, akitől mindig tanácsot kérhet ha elveszne a informatika világában! ANDROID okostelefonok ADATMENTÉSE, digitális fényképezőgép memóriakártya tartalmának visszaállítása! NON-STOP szolgáltatásunk bármikor elérhető, éjjel-nappal várjuk hívását! Kamera és Riasztórendszerek telepítése! Kamerarendszerek beüzemelése, internetre történő beállítása! A szervíz a helyszínen szolgáltatás kiszállással: Komárom, Komarno, Szőny, Koppánymonostor, Ács, Győr, Kisbér, Kocs, Mocsa, Almásfüzitő, Tata, Dunaalmás, Neszmély, Süttő, Lábatlan és térségeiben.
Bővebben
Komárom
Tanácsadó
Jószaki
28 megbízás
9 vélemény

Wordpress weboldal készítés

A WordPress tartalomkezelő rendszer segítségével dinamikus és könnyen kezelhető weboldalak hozhatók létre. A szakember kialakítja a weboldal struktúráját és elrendezését, figyelembe véve az ügyfél igényeit és vállalkozásának jellegét. A WordPress sablonok és témák segítségével egyedi és attraktív megjelenés hozható létre a weboldal számára. A sablonok testre szabhatóak, így a design könnyen az ügyfél saját arculatához és preferenciáihoz igazítható. A szakember telepíti és konfigurálja a szükséges bővítményeket, amelyek különböző funkciókat és lehetőségeket biztosítanak a weboldal számára. Ez lehet például a galéria megjelenítése, kapcsolat űrlapok kezelése, SEO optimalizáció vagy a közösségi média integráció.

A WordPress weboldal lehetőséget nyújt a tartalom könnyű szerkesztésére és frissítésére. A weboldal készítése során a szakember gondoskodik a reszponzív design-ról, ami azt jelenti, hogy a weboldal megfelelően és esztétikusan jelenik meg minden eszközön és kijelzőméreten, legyen az mobiltelefon, táblagép vagy asztali számítógép. A szakember gondoskodik a weboldal optimalizálásáról, hogy a betöltési idő gyors legyen és a felhasználói élmény kellemes legyen, valamint beállítja a megfelelő védelmi intézkedéseket, például tűzfalakat, SSL tanúsítványokat és biztonsági mentéseket.

A WordPress weboldal készítésének ára projekt alapon kerül meghatározásra, és számos tényezőtől függ, mint például a weboldal mérete, bonyolultsága és egyedi igények.

Problémába ütköztél? Kérdésed van?

Kérdezd szaktanácsadónkat!

Szakemberek

Válaszd ki a lakhelyed!

Így azokat a szakikat látod, akik vállalnak kiszállást hozzád.

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!