Fogadok munkát
Kolmont Dávid
Kolmont Dávid

Gázkészülék javítás · Duguláselhárítás

4
Megbízás

2 nappal ezelőtt volt itt.

Budapest - V. kerület és 95 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 98301

Kolmont Dávid

Gázkészülék javítás · Duguláselhárítás

GÁZKAZÁN JAVÍTÁS 21 ÉV SZAKMAI TAPASZTALAT Büszkén vállaljuk 21 éves szakmai tapasztalatunkat, amely garanciát jelent ügyfeleink számára a megbízható és magas színvonalú szolgáltatásokra. Ezen évtizedek alatt szerzett szakértelmünkkel állunk rendelkezésére. KAPCSOLATFELVÉTEL SOS 0-24 Azonnali javítási munkálatokat is vállalunk Budapesten és Pest megyében. Garanciával Az általunk végzett javításokra és a beszerelt alkatrészekre 6-12 hónap garanciát vállalunk (gyártótól függően)!
Mutass többet

Áraim

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Felicia
Nagyon ügyesen gyorsan megcsinálta
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

Gondolom, fel kellene tölteni, de elfelejtettem, hogy amikor ráteszem a zuhanycsövet a kazánra, akkor mit kell elzárni és mit megnyitni és milyen sorrendben, hogy ne legyen baj.... Igazából, csak mikor épp nem megy, akkor van a zöld szakasz alatt a nyomásmutató, de ha bekapcsol, akkor feltornázza magát a zöld zónába, így nem is tudom, szükséges lenne-e az újratöltés. Segítség.

Az én válaszom:

„Jó napot az a probléma hogy ezt csak személyesen lehet normálisan el magyarázni úgy hogy ne történjen semmi baj . Gondolja szivesen segítek önnek keresen bizalommal ”

2024. márc. 10.

Szakmáim

Gázkészülék javítás 4 megbízás Duguláselhárítás 0 megbízás