Fogadok munkát
Kökény Norbert
Kökény Norbert

Generálkivitelezés · Földmunka · Betonozás

32
Megbízás

2 órával ezelőtt volt itt.

Országosan kiszállok

+36 1 443 3777 / 98855

Kökény Norbert

Generálkivitelezés · Földmunka · Betonozás

Vállalom kőműves munkák- valamint kerti munkák- lakás Felújítás csatorna kiépítés-Burkolás-Betonozás- egyéb munkálatok elvégzését amennyiben a felsoroltakat vagy egyéb mást szeretne felújítani keressen bizalommal Tisztelettel : Kökény Norbert
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ádám
Norberték hozzáértő és megbízható szakemberek. Elégedett vagyok a munkájukkal, szépen dolgoztak: mindent a megbeszélt módon és minőségben teljesítettek, nem akarták összecsapni. Összességében tisztességes munkát végeztek, emellett személyesen is szimpatikus, becsületes szakemberek (semmi ivászat, hangoskodás, szemetelés, mint sajnos sok más brigádnál). Biztosan fogom még őket keresni későbbi munkák során.
Ajánlatkérő
Megbízható, pontos, ritka manapság az ilyen
Zoltán
Korrekt árat adott, jó volt a telefonos és személyes kapcsolat is. Mindig a megbeszéltek szerint jöttek, lelkes és ami legalább ennyire fontos, hozzáértő csapat, akik szépen dolgoznak.
Holper Zoltán
Telefonos előzetes egyeztetésünk alapján, időben és pontosan történt a kivitelezés. Számlázás kapcsán utólag is korrekt és együttműködő volt Norbi.
Ajánlatkérő
Rendesen dolgoztak.
Ajánlatkérő
Alapos, jó probléma megoldó, figyelni kell a költségeket
Ajánlatkérő
Generálkivitelezéssel bíztam meg Norbit és csapatát, a kitűzott munkákat időre és jó minőségben elkeszítették
Attila
Még nincs vége a munkának, eddig minden flottul működik
Ajánlatkérő
Minden rendben zajlott az előre megbeszéltek szerint, a munka végeztével rendet raktak fel is takarítottak, meg vagyok elégedve az eredménnyel.
Ajánlatkérő
Még nem végezte el munkát, így nem tudom megítélni.
Matyi
Miután felvettük a kapcsolatot, másnap már kezdtek is. Kifogástalan munka, 4 nap alatt kész voltak. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Ajánlatkérő
Gyorsak, megbízhatók, jól dolhoznak
Ajánlatkérő
hamar kimentek, készségesek voltak és korrektek, volt pár dolog amit nem úgy csinált volna, a vízes emberrel sok probléma volt. Amit kértem azt megcsinálták.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Generálkivitelezés 16 megbízás Földmunka 6 megbízás Betonozás 4 megbízás Hang-, tető-, hőszigetelés 3 megbízás Épületbontás 2 megbízás Egyéb 1 megbízás Térkövezés 0 megbízás Kertépítés 0 megbízás Lomtalanítás 0 megbízás