FOGADOK MUNKÁT
Kőházi  Dezső
Kőházi Dezső
1
Megbízás

1 hónappal ezelőtt volt itt.

Kenderes és 50 km-es körzetében kiszállok.

Rólam

Kőházi Dezső vagyok 52 éves épitö ipari munkálatokal foglalkozom illetve tető javítás új tető készítés bádogos munka hívjon Bizalomal.
Mutass többet

Válaszaim

Érdemes inkább többet fizetni egy gépi vakolásért? A gépi vakolás ára mindig több a kézinél? Azt olvastam, az anyag homogénebb, ezért mindenképp jobb a gépi. Igaz ez?

Az én válaszom:

„Jó napot nem minden esetben jóa gépi vakolás sőt én a kézi vakolás jobban ajánlanám vagy gipszkarton ”

1

2022. 11. 25.

Kedves Szakemberek! Lehet csak mennyezetet tapétáztatni? Az oldalfalakon van már tapéta. Elvállalják ezt a szakik? És ha lehet, ki kell majd hozzá pakolni a szobát? Fűrészporos tapéta van az odalfalakon, fűrészporost szeretnénk a mennyezetre is. Az eddig csak festve volt.

Az én válaszom:

„Igen lehetmennyezetet is tapétázni ”

1

2022. 11. 24.

A tisztasági festés mindig fehér festést jelent? Szerződésben vállaltunk egyszeri tisztasági festést kiköltözéskor (albérlet), de a falak jelenleg színesek. Hogyan tudom ezt a legolcsóbban "megúszni"?

Az én válaszom:

„Jó napot kívánok én a gletelést javaslom utána fehér színre festeni”

1

2022. 11. 16.

Szakmáim

Kőműves 1 megbízás Ablakcsere, nyílászáró beépítés 0 megbízás Hang-, tető-, hőszigetelés 0 megbízás Ács 0 megbízás Bádogos 0 megbízás Gipszkarton szerelés 0 megbízás Épületbontás 0 megbízás Szobafestő, tapétázó 0 megbízás Tetőfedő 0 megbízás