Kiszner Krisztián
Kiszner Krisztián
2
Megbízás

11 nappal ezelőtt volt itt.

Hajdúböszörmény és 80 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 39980

Kiszner Krisztián

Ha olyan képeket szeretnél, melyek egyediek, különlegesek, RÓLAD SZÓLNAK, és néha szebbek, mint a valóság. Fotós Hajdúböszörmény, Debrecen és Nyíregyháza környékén. Esküvői fotózás, jegyesfotózás, babafotózás, kismamafotózás, fotózás minden témakörben.
Mutass többet

Áraim

Egyéni, páros vagy családi fotózás

21 000 Ft / alkalom
1 órás fotózás. (Az sem baj, ha kicsit elhúzódik!) A rengeteg elkészült fotóból megkapod a 20-30 legjobban sikerült képet alap utómunkákkal. Itt már gyönyörű színek, vagy speciális effektek, szép kompozíció, tűéles, tiszta képek várnak Rád. 5 általad választott fotó teljes, magazin minőségű retusálása. Ezeken a képeken a legapróbb bőrhibák, zavaró kis árnyékok is el lesznek tüntetve!

Esküvői fotózás teljes csomag

185 000 Ft - 265 000 Ft / alkalom
A rengeteg elkészült képből megkapjátok a legjobban sikerült 400-600 képet. Ezeken a képeken már digitális utómunka is lesz, szóval be lesznek állítva a fények, a színek, az élesség és a tökéletes kompozíció. Együtt kiválasztjuk a kedvenc 50 fotótokat, és ezeket a képeket magazin minőségűre retusálom Nektek. Itt már el lesznek tüntetve a legapróbb bőrhibák, a legkisebb zavaró árnyékok is. Tartalmazza a készülődés, a szertartás(ok), a lakodalom teljes fotózását, sőt még egy külön 2 órás szuper hangulatú kreatív fotózást is! Tartalmazza a kiszállást 30 km-en belül.

Szexi glamour / budoir fotózás

21 000 Ft - 65 000 Ft / kiállás
Ha szeretnéd csodaszépnek látni magad, ha szeretnéd, hogy olyan gyönyörű képeid legyenek, mint még soha, akkor válaszd ezt a fotózást! Önbizalom növelő szexi glamour vagy budoir fotózás diszkrét műtermi környezetben, vagy akár szabadtéri helyszínen. Erotikus munkához is kérhető!

Jegyesfotózás

21 000 Ft - 35 000 Ft / kiállás
Csodás képeken örökítjük meg szerelmetek legyszebb pillanatait.

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Nem volt problémánk a munkájával, szép képeket készített és kedves volt.
Ajánlatkérő
A munka még folyamatban.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Fényképész, fotós 4 megbízás Esküvői fotós 1 megbízás