FOGADOK MUNKÁT
Kiss Barbara
Kiss Barbara
1
Megbízás

5 nappal ezelőtt volt itt.

Tolna és 150 km-es körzetében kiszállok.

Kiss Barbara bemutatkozása

Kiss Barbara vagyok. Exkluzív Esküvőszervezőként az a feladatom, hogy az ifjú pár legszebb napját elegánssá, különlegessé, egyedivé varázsoljam és teljesen stresszmentessé tegyem számukra, hogy minden perce úgy teljen el ahogy ők megálmodták. 7 év rendezvényszervezői tapasztalattal Európa több nagyvárosában, 250 sikeres rendezvénnyel a hátam mögött, 20 év angol nyelvhasználattal, garantáltan professzionális szervezést nyújtok nemcsak magyar pároknak, de az angolul beszélőknek is. Forduljatok hozzám bizalommal! Segítek valóra váltani amit megálmodtatok! "Minden nyugodt menyasszony mögött egy kompetens esküvőszervező áll!"
Mutass többet

Áraim

Exkluzív esküvő tanácsadás 2 óra

12 500 Ft / óra
Azoknak a pároknak ajánlom akik még nem döntötték el, hogy igénybe veszik e az esküvőszervezői szolgáltatásomat, de szeretnék átbeszélni egy profi szervezővel az esküvőjüket, hasznos tippeket és ötleteket szeretnének kapni a szervezéshez és a Nagy Nap akadálymentes felhőtlen lebonyolításához. Ebben a 2 órában megírjuk együtt a forgatókönyvet is.

Exkluzív nagy nap csomag

150 000 Ft / darab
Azoknak a pároknak ajánlom, akik maguk szeretnék megszervezni az esküvőjüket, utánajárni a sok apró részletnek, helyszín, szolgáltatók, és még sok más dolog, de szeretnék a Nagy Napot teljesen felhőtlenül és stresszmentesen élvezni, mert tudják, hogy egy profi esküvőszervező mindenről gondoskodik, hogy az esküvő napja akadálytalanul és gördülékenyen történjen, kézben tartva minden apró részletet, koordinálva minden szolgáltatót és 100%-ban megvalósítva a megálmodott forgatókönyvet. 1 hónappal az esküvő előtt találkozunk, együtt elmegyünk az esküvő helyszínére átbeszélni a részleteket, tartunk egy próbát a ceremóniából, megírjuk a Nagy Nap forgatókönyvét, felveszem a kapcsolatot az összes szolgáltatóval, összekoordinálom őket, mindenki időben megkapja a forgatókönyvet majd találkozunk a Nagy Napon amikor én már reggeltől ott vagyok és biztosítom, hogy a legszebb napotok tényleg a legszebb legyen.

Exkluzív plus nagy nap csomag

200 000 Ft / darab
Azoknak a pároknak ajánlom akiknek összetettebb az esküvője, több helyszínen történik vagy esetleg 2 nyelvű az esküvőjük, de akik maguk szeretnék megszervezni az esküvőjüket, utánajárni a sok apró részletnek, helyszín, szolgáltatók, és még sok más dolog, de szeretnék a Nagy Napot teljesen felhőtlenül és stresszmentesen élvezni, mert tudják, hogy egy profi esküvőszervező mindenről gondoskodik, hogy az esküvő napja akadálytalanul és gördülékenyen történjen, kézben tartva minden apró részletet, koordinálva minden szolgáltatót és 100%-ban megvalósítva a megálmodott forgatókönyvet. 1 hónappal az esküvő előtt találkozunk, együtt elmegyünk az esküvő helyszínére átbeszélni a részleteket, tartunk egy próbát a ceremóniából, megírjuk a Nagy Nap forgatókönyvét, ezt én angolul is biztosítom, felveszem a kapcsolatot az összes szolgáltatóval, összekoordinálom őket, mindenki időben megkapja a forgatókönyvet majd találkozunk a Nagy Napon amikor én már reggeltől ott vagyok és biztosítom, hogy a legszebb napotok tényleg a legszebb legyen.

Exkluzív teljeskörű esküvőszervezés és nagy nap csomag

250 000 Ft / darab
Azoknak a pároknak ajánlom, akik szeretnének kompetens segítséget kapni az esküvőjük megszervezésében, ajánlásokat, tanácsot kapni, már az elején szeretnének sok plusz munkát megspórolni maguknak a hosszas keresgélésekkel, esetleg van egy pontos elképzelésük de nem tudják minden részletét hogyan valósítsák meg. És természetesen szeretnék a Nagy Napot teljesen felhőtlenül és stresszmentesen élvezni, mert tudják, hogy egy profi esküvőszervező mindenről gondoskodik, hogy az esküvő napja akadálytalanul és gördülékenyen történjen, kézben tartva minden apró részletet, koordinálva minden szolgáltatót és 100%-ban megvalósítva a megálmodott forgatókönyvet. Nagyon fontos, hogy tudjátok az esküvő előtti hónapokban nem helyettetek, hanem veletek szervezek, mert minden menyasszony imádja a szervezést kézben tartani! Az esküvő előtt 3 szor találkozunk. 1szer online amikor átbeszéljük az elképzeléseiteket amire én többféle javaslatot is összeállítok nektek, majd személyesen találkozunk a kiválasztott helyszínen és átbeszéljük a részleteket újra és végül 1 hónappal az esküvő előtt, együtt elmegyünk az esküvő helyszínére átbeszélni az utolsó részleteket, tartunk egy próbát a ceremóniából, megírjuk a Nagy Nap forgatókönyvét, felveszem a kapcsolatot az összes szolgáltatóval, összekoordinálom őket, mindenki időben megkapja a forgatókönyvet majd találkozunk a Nagy Napon amikor én már reggeltől ott vagyok és biztosítom, hogy a legszebb napotok tényleg a legszebb legyen.

Exkluzív plus teljeskörű esküvőszervezés és nagy nap csomag

300 000 Ft / darab
Azoknak a pároknak ajánlom, akiknek összetettebb az esküvője, több helyszínen történik vagy esetleg kétnyelvű az esküvőjük, de akik szeretnének kompetens segítséget kapni az esküvőjük megszervezésében, ajánlásokat, tanácsot kapni, már az elején szeretnének sok plusz munkát megspórolni maguknak a hosszas keresgélésekkel, esetleg van egy pontos elképzelésük de nem tudják minden részletét hogyan valósítsák meg. És természetesen szeretnék a Nagy Napot teljesen felhőtlenül és stresszmentesen élvezni, mert tudják, hogy egy profi esküvőszervező mindenről gondoskodik, hogy az esküvő napja akadálytalanul és gördülékenyen történjen, kézben tartva minden apró részletet, koordinálva minden szolgáltatót és 100%-ban megvalósítva a megálmodott forgatókönyvet. Nagyon fontos, hogy tudjátok az esküvő előtti hónapokban nem helyettetek, hanem veletek szervezek, mert minden menyasszony imádja a szervezést kézben tartani! Az esküvő előtt 3 szor találkozunk. 1szer online amikor átbeszéljük az elképzeléseiteket amire én többféle javaslatot is összeállítok nektek, angol nyelven is, majd személyesen találkozunk a kiválasztott helyszínen és átbeszéljük a részleteket újra és végül 1 hónappal az esküvő előtt, együtt elmegyünk az esküvő helyszínére átbeszélni az utolsó részleteket, tartunk egy próbát a ceremóniából, megírjuk a Nagy Nap forgatókönyvét, ezt én angolul is biztosítom, felveszem a kapcsolatot az összes szolgáltatóval, összekoordinálom őket, mindenki időben megkapja a forgatókönyvet majd találkozunk a Nagy Napon amikor én már reggeltől ott vagyok és biztosítom, hogy a legszebb napotok tényleg a legszebb legyen.

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Szakmáim

Esküvőszervező 1 megbízás