Fogadok munkát
Kernreiter Péter
Kernreiter Péter

Ezermester

5
Megbízás

9 órával ezelőtt volt itt.

Budapest és 20 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 48804

Kernreiter Péter

Ezermester

Üdvözlöm! Friss nyugdíjas vagyok, aki sok-sok éves tapasztalattal rendelkezik a kisjavítások terén. Vállalom pl. zárak, csapok, wc-k cseréjét, javítását, kisebb villanyszerelési munkákat kapcsolók, dugaljak cseréjét, dugulások elhárítását, polcok felszerelését, falfúrást ütvefűrással is. Ezermesterként "mindentis" igyekszem megoldani. Hívjon bizalommal! A munkát rövid határidővel vállalom!
Mutass többet

Értékeléseim

Éva
segitőkész, preciz, megbizható pontos, kedves emberek
Ajánlatkérő
-
Franciska
Erőssége: gyors, segítőkész, megbízható, számlaképes. Ketten dolgoznak a fiatal ügyes, ad a munkájára. Internetkábel elvezetését jól oldotta meg. Köszönöm neki, hogy egy plusz munkát is elvégzett, ami eredetileg nem volt megbeszélve. Maguk után eltakarítják, felsöprik a munkával járó szemetet. Gyengeség: a zár, amit cseréltek működik, de a visszaszerelés precízsége nem volt tökéletes.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

Mikor meg akarom nyitni az egy karos csapot, elfordul a tövében, szóval így el lehet fordítani, mozog a tengelye körül. Hogy lehet ezt megszerelni?

Az én válaszom:

„T. Nagy ùr. A csap elforgàsàt a pult alatt lèvő tartóvsavar meghúzàsàval tudja rögziteni. Àltalàban 10 es vagy 13 as csőkulcsal.”

1

2024. 02. 07.

Szakmáim

Ezermester 5 megbízás