Fogadok munkát
Kerekes és Márton Bt. - Márton Zoltán
Kerekes és Márton Bt. - Márton Zoltán

Kőműves · Térkövezés

173
Megbízás

19 nappal ezelőtt volt itt.

Szigethalom és 5 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 66880

Minősített jószaki

Kerekes és Márton Bt. - Márton Zoltán

Kőműves · Térkövezés

Üdvözöljük!! :) A nevünk Kerekes Katalin, és Márton Zoltán. Családi vállalkozásként, huszonöt év folyamatos építőiparban eltöltött idő, és ezalatt megszerzett tapasztalataink alapján tökéletesen megtanultuk, így teljes magabiztossággal merjük kijelenteni, hogy az elégedett megbízóinkhoz vezető egyenes út, a szakma iránti szenvedélyünk és elvégzett munkáink minősége, az ügyfeleink igényeivel szembeni rugalmas hozzáállásunk. Személyes küldetésünk egyben, hogy minden kedves megrendelő igényeit folyamatosan szem előtt tartva, ezzel párhuzamosan legjobb tudásunk szerint igyekezzünk önöknek további költséghatékony, kreatív ötletekkel szolgálni minden megbízás terén, hogy megbízó és megbízott egyaránt elégedett mosollyal élvezze az áhított végeredményt! Velünk, a minőségi munkavégzés mellett az összeszokott, profi szakembereinkkel a munkafolyamat is a lehető leggyorsabb ütemben zajlik. Nálunk minden szakember ellenőrzött tudással rendelkezik. Csapatunkat és szakembereinket folyamatosan ellenőrzött, minőségi, gyors és precíz munkavégzés jellemzi! (Budapesten csak a XVII, XVIII, XIX, XX, XXI, XXII, XXIII (17,18,19,20,21,22,23) Kerületekben vállalok munkát!) Keressen bennünket bátran, bizalommal! :) További referenciáink: Webhely: vivakovilag.hu Google/ közösségi média: Viva Kővilág 21 Kft Kerekes Katalin & Márton Zoltán
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Zoltán
Pontos, korrekt árajánlat (amitől a későbbiekben sem tért el), gyors, szakszerű munka, felmerülő problémák megfelelő kezelése, megoldása.
Ajánlatkérő
Korrekt, megbízható, minden a megbeszélteknek megfelelően történt.
Szaki válasza:
Nagyon örülünk hogy elégedett a végeredménnyel, köszönjük szépen a visszajelzést, használják egészséggel! :)
Ajánlatkérő
Azonnal reagált, mindent a kérésemnek megfelelően tett és gyorsan, készségesen, barátságosan állt az elvégzendő munkákhoz remek tippekkel szolgálva amik hosszútávon valóban jobban megérik nekem, mint tulajdonosnak. Egy alapos, jószándékú embert ismertem meg. Az ár a megbeszéltek alapján alakult, egy forinttal sem fizettem többet, tartotta a szavát! Kevesen reagálnak még aznap/másnap. Mindenkinek ajánlom aki igényes munkát kíván az otthonához, a legjobb helyen kopogtat! :) Ráadásul segített más hibák megoldásában is, tipp adás és design téren. Hálásan Köszönöm, örülök hogy megtaláltunk Zoli! ;) Jó egészséget!
Szaki válasza:
Köszönöm szépen a kedves szavakat, még inkább örülök hogy elégedett vagy! Minden jót kívánok Neked is! :)