Fogadok munkát
Káté József
Káté József

Szobafestő, tapétázó

57
Megbízás

2 nappal ezelőtt volt itt.

Budapest - IX. kerület és 35 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 52396

Minősített jószaki

Káté József

Szobafestő, tapétázó

Tisztelt megrendelő! Fő tevékenységi köreink szoba festés, mázolás, tapétázás, glettelés. Rugalmas kezdés, és precíz munka. Munkákra igényesek vagyunk, és nem utolsó sorban ügyelünk a tisztaságra is ! :) Hívjon bizalommal!
Mutass többet

Áraim

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Dani
Józsefet a családi házunk glettelésére fogadtuk fel. A kezdetektől fogva megbízhatóan, precízen és korrekt módon állt hozzá az elvállalt munkához. A házunk felújítása alatt egyetlen szakemberrel sem találkoztam, aki olyan szakértelemmel és felkészültséggel végezte volna a munkáját, mint József és csapata. Kimondhatom, hogy ezelőtt még soha nem voltam maradéktalanul elégedett a végeredménnyel. Velük azonban az első pillanattól az utolsóig minden pontosan úgy történt, ahogy azt egyeztettük és ahogy azt szerettem volna. Minden nap pontosan érkeztek, keményen dolgoztak és amellett, hogy figyeltek a rendre és tisztaságra, még arra is mindig volt idejük, hogy mindenről részletesen beszámoljanak nekem. Mialatt dolgoztak, még zajlott a felújítás egy másik része is, amit én magam végeztem. A munkafázisokat végig úgy osztották be, hogy ne zavarjuk egymást, sőt, többször kaptam tőlük olyan plusz támogatást is, amire nem is számítottam. Az anyagok beszerzésénél minden felmerülő költséggel pontosan elszámolt és segített a beszerzésben is. Végig maximális tisztelettel beszéltek velem és látszott, hogy számukra tényleg a megrendelő az első. József megígérte nekem, hogy amíg ott vannak, koncentrálhatok a saját teendőimre és a családomra az ő munkájukat illetően pedig nyugodt lehetek. Így is történt... El kell mondjam, hogy a végeredmény felülmúlta a várakozásaimat és az elvégzett munka díja is pontosan annyi volt, ahogy azt korábban az árajánlatban megkaptam. Mindenkinek csak ajánlani tudom Józseféket! Az bizonyos, hogy ezután bármilyen felmerülő munka esetén Őket hívom majd először...
Ajánlatkérő
Maximálisan meg voltunk elégedve a munkájával, minden a megbeszéltek szerint zajlott. Gyorsan tudtak kezdeni, a megbeszélt határidőre végeztek is. Teljes lakás festése, glettelés és gipszkartonozás volt. Nagyon szép lett minden és vigyáztak a tisztaságra is. Szimpatikus, lelkiismeretes, munkájára igényes szakember. Legközelebb is őt keressünk majd. Bátran ajánlom. 10/10
Ajánlatkérő
József,és kollégája pincét vakolt,és egy nappalit gipszkartonozott,festett nálam.Korrekt árajánlatot adott,megfelelően tájékoztatott mindenről.Végig tartotta magát az eredetileg megbeszéltekhez,nem variált,nem próbált módosítgatni.Rugalmasan kezelte az anyagbeszerzést.Szép,precíz munkát végeztek,és végig figyeltek a tisztaságra.Szívből ajánlom mindenkinek.
Judit
Pontosan és precízen végezte a munkáját és a lakást biztonsággal rá mertem hagyni. Mindig tájékoztatott a következő munkafolyamatról és a várható kiadásokról. Munkavégzés után - eddig még ilyet nem láttam - feltakarított és a keletkezett hulladékot az utolsó szálig elszállította. Jó szívvel ajánlom másoknak is, a munkájában biztosan nem fognak csalódni.
Péter
József teljesen korrekt szakember. Gyors kezdéssel, a megígért határidőre hibamentesen elvégezte a munkát. A házba még nem költöztünk be, nem tartózkodtunk a helyszínen, így nagyra értékeltük, hogy munkavégzések napján mindig tájékoztatást kaptunk (kezdés, illetve nap végén elvégzett munkák). Lelkiismeretesen végzett mindent, mintha saját magának készítette volna. A váratlan problémákat mindig igyekezett szakszerűen, gazdaságosan, gyorsan megoldani. Következő festési munkálatokat is vele tervezzük megvalósítani.
Ajánlatkérő
A konyha és a fürdő felújítását végezték nálam: a hornyok kijavítását, hálózást, kétszeri glettelést és festést. Szuperül elvégezték a munkát, mindig pontosan jelentek meg. Bármi kérdés, kérés volt, készségesen válaszoltak, minden nap egyeztettünk, mi várható, mikor mit fognak csinálni. Ügyeltek a tisztaságra, és nagyon jól felmérték az anyagmennyiséget is, mindig pontosan annyit vásároltak, amennyi kellett, melyről minden számlát megkaptam. Precíz, pontos emberek, akik nagyon szépen dolgoznak. Gyönyörű munkát végeztek, teljes mértékben elégedett vagyok az eredménnyel.
Ajánlatkérő
Bár az elején kicsit magas árat kaptam, de végül meg tudtunk állapodni. Pontosan érkezett kollégájával, szépen dolgoztak. Fotókkal dokumentálta a munkafolyamatot. Pontosan elszámolt számlákkal az anyaggal. Több olyan okos megoldása is volt, amire megrendelőként nem is gondoltam.
Zsolt
József a házunkban minden szempontból kiváló munkát végzett három héten át: mindig pontosan érkezett és fegyelmezetten dolgozott, szakmailag elsőrangúan teljesített. Ügyelt a rendre s tisztaságra. A nehezebb feladatokat rugalmasan és magabiztosan oldotta meg. Maradéktalanul ajánlom. Szükség esetén őt fogjuk hívni legközelebb is.
Martina
József és Szabi visszaadták a szakemberekbe vetett hitemet! Minden alkalommal pontosan megjelentek, időben elkezdték az aznapi munkát. Folyamatos tájékoztatást kaptam a munkafolyamatokról. Józseféket kértem meg előző szakemberek hibáinak kijavítására is, melyet maradéktalanul elvégeztek. A felmérés során el nem hangzó - de később felmerülő - kéréseimet is szó nélkül teljesítették. A munka során végig azt tartották szem előtt, hogy miként lehetne a legszebben megoldani a kivitelezést, ezzel sokszor megnehezítve a saját munkájukat. Nagyon hálás vagyok nekik, amiért segítettek befejezni a kis lakásomat! Tényleg nagyon precíz és gyors munkát végeztek! És nem utolsó sorban gyönyörű szép tisztaságot hagytak maguk után, sőt, a 3 kiscicámat is minden nap kiengedték a munka végeztével :) Köszönöm ezúton is!
Papp Gergely
Józsefék nagyon jó és igen alapos munkát végeztek - több kellene ilyen mesterekből. Az elejétől kezdve sok értékes tanácsot adott, amik alapvetően növelték a lakás komfortérzetét. Elég romos lakásba hívtuk, és munkát, időt, anyagot nem kímélve nagyon szép és sík falakat hoztak ki. Nem ijedtek meg a nehéz feladatoktól sem. Amit kértünk, maradéktalanul elvégezték, nem kellett aggódni, hogy vajon jó lesz-e a fal, vagy mit felejtenek ki. Sőt, azt nézték inkább, hogy hogyan tudnak jó minőséget teremteni, milyen kis okosságot építhetnek be, amitől jobb lesz a lakás. A dolgokat tempósan csinálták, illetve feltakarítottak maguk után.Az anyagot, ha kellett, beszerezték és felvitték a lakásba. A saját munkájukon felül, mivel napközben nem tudtam jelen lenni, szervezték a sitt elszállítását, egyéb felméréseket és 1-2 mesterrel (vizes, ajtós) Ő irányított. Udvarias, ha bármi volt, segíteni próbált. Mindig elérhető volt, telefonon, emailben. A főbb munkák: - az előző csapat durván elrontott kőműves munkáit rendbe rakták - a fürdőben egy vasalt galéria kiverése után kialakított pontos sarkokat - ajtónyílásokat alakítottak ki függőleges falakkal (régi ajtótokok helyén) - helyenként üreges volt a fal, rengeteg munkával kitöltötték - nyílászárócsere után az ablakok körüli falak nagyon törmelékesek, rozogák voltak, helyenként csak purhab volt, rendbehozták, és beszabták a párkányt is - a falat végig dryvit-hálóval húzták be, és nem sajnálták bele az anyagot, az enyhén hullámos fal sík lett. - festés előtt alaposan letakarták az új burkolatokat, nem lett összecsepegtetve. A fal gyönyörű fehér lett, nem látszódik semmi folt. Az árakat tekintve messze nem a legolcsóbbak, de minőséget adnak át - lehet, ha az elejétől ők csinálják, jóval kevesebbet adtam volna ki kőműves munkákra. Kis előleget kértek csak, nagyjából heti bontásban az elvégzett munka után fizettünk. A sitt szállítókat megelőlegezte, utólag kellett csak fizetnem (ehhez persze kellett a kölcsönös bizalom) Összeségében nagyon tudom ajánlani Őket, pláne, ha sok és nehezen megoldható munka van.
Zsófi
József és társa munkájával maximálisan meg voltam elégedve. Tisztességes, becsületes és mindenek előtt kiváló szakemberek! Minden a megbeszéltek szerint történt, folyamatos tájékoztatást kaptam a folyamatokról, így nem kellett aggódnom vagy folyton kijárni a házhoz ellenőrizni. Ezzel sok terhet vettek le a vállamról, amit ezúton is köszönök. A végeredmény pedig csodálatos lett! Tökéletes, alapos munka és tisztaság amit maguk után hagytak. Jó szívvel ajánlom mindenkinek és bárcsak minden szakember ilyen lenne, mint ők!
István
Jo modoru szakember aki nagyon megbizhatonak tünt...Alaposan,precizen ,szépen dolgoztak és még egy kis plusz munkát is elvégeztek csak ugy grátisz...
Bocskai Ádám
József és társa tényleg azok a szakemberek, akik visszaadják a szakma becsületét: Pontosak, rugalmasak voltak és a korábbi "szakemberek" barbár munkáit is tudták orvosolni. Szépen, igényesen, nyugodtan dolgoztak és mindent munkát a megbeszélt áron végezték el. Nagyon nagy tisztelet nekik, mert nagyon nagy bajból húztak ki (nem jelentkezett az a szaki akivel korábban megegyeztem). Káté Úr tartotta a szavát, pontosan jelentek meg és igényesen elvégezték a munkákat, pedig sok idegesítő apróság volt nálam. Több jótanáccsal is elláttak illetve megoldást is adtak egy nagyon idegesítő problémához szóval a korábban kialakult elkeseredettségem (korábbi "szakik" igénytelen munkái) is oldódott:). Én azt bánom csak, hogy legelőször nem őket hívtam, mert sok bosszuságot, időt és nem kis pénzt spóroltam volna meg. Tisztán dolgoznak, vigyáztak a készen levő munkákra, csendesek. Csak ajánlani tudom őket.
Ajánlatkérő
József megbízható, korrekt, munkájára igényes szakember. Gyorsan reagált az ajánlatkérésre, minden felmerülő kérdést megválaszolt és részletes tájékoztatást adott a munkavégzés folyamatáról, áráról. Vállalta az anyagbeszerzést és mindent a megbeszélt időben és minőségben végzett el, az előzetesen egyeztetett korrekt áron. Maga után rendet és tisztaságot hagyott. Csak ajánlani tudom!
BALINA ISTVÁN
József már a bemutatkozásával jó benyomást tett rám. Pontosan érkezett, tisztelettudó volt, konkrét árajánlatot tett és a munkakezdés tervezett napján is pontosan érkezett társával. Két szoba és hall újra festésével, két szoba újra tapétázásával, nyolc ajtó és tok mázolásával, valamint bútor mozgatással bíztam meg. A napi munka végeztével összetakarítottak, a hulladékot elvitték, a szükséges anyagokat számlával igazolva szerezte be, csak a felhasznált anyagokat számolta el. Alaposság, precizitás és szakmai hozzáértés jellemezte a munkáját. A megbeszélt munkadíjat fizettem ki a munka végén, nem voltak "előre nem látható járulékos költségek". Társával együtt tisztán dolgoztak, összetakarítottak maguk után, a bútorokra gondosan vigyáztak. Minden az előre megbeszéltek szerint történt. Józsefet csak ajánlani tudom, ha hasonló munkára lesz szükség, biztosan őt fogom hívni.
Miklós
Gyors. Pontos.
Viki
Rendkívüli szakember és személyiség! Professzionális munkát végeztek, mindent az elôrejelzésnek megfelelôen, nem csak idôben, de minôségben is! Rendet és konkrétan nagyobb tisztaságot hagytak maguk után, mint ami volt! Csodálatos lett a lakàs, köszönöm József! Mindenkinek ajánlom!
Törölt felhasználó
Generál felújítás után a lakásom teljes festésével és javításával Józsefet biztam meg, mert a személyes felméréskor előre figyelmeztetett a nehézségekre és pontosan meg tudta mondani, hogy mennyi időt fog igényelni a mumkálat. Ez így is volt. Nyugodtan tudtam rábízni a munkát, rendkívül precízen dolgoztak és tisztán. Minden nap pontos tájékoztatást kaptam az aktuális helyzetről. Az ajtócseréket megelőzően a nyílások visszajavitásán kívül a glettelést, festést szépen kivitelezték, bútormozgatást is megoldották sérülések nélkül. Bátran ajánlom bárkinek József munkáját aki igényes, precíz, megbizható és gyors szakembert keres korrekt áron.
Lívia
Gondosan, szépen dolgozik. Segítőkész, a színválasztáskor külön szólt, hogy a választott szín sötétebb lenne, mint gondoltam. Lehetne olcsóbb.
Ajánlatkérő
József igazán profi szakember, maximálisan megbízható, kiváló munkát végez. Tisztasági festéssel és ajtó/ablak mázolással bíztam meg. A munkát ő maga végezte el, nem másnak adta ki. Alaposság, precizitás jellemzi a munkáját. Hozzáállása rugalmas, alkalmazkodik a megrendelő kéréseihez, igényeihez. Az előre megbeszélt időpontban kezdett dolgozni, és a munkavégzés annyi ideig tartott, ahogy azt előrejezelte (sőt, pár nappal még hamarabb is végzett). Az anyagiak terén sem voltak meglepetések, az előre megbeszélt munkadíjat fizettem ki a végén. Társával együtt tisztán dolgoznak, összetakarítottak maguk után, a lakásban lévő bútorokra, tárgyakra vigyáztak. Minden szempontból elégedett voltam József munkájával, csak ajánlani tudom, és ha legközelebb hasonló munkára lesz szükség, biztosan őt fogom hívni.
Enikő
Minden flottul ment, pontosan a megbeszélt időre jöttek és végig dolgoztak. A végeredmény csodás lett, a tapétázás és a csempefestés kifejezetten. A munka közben felmerülő plusz feladatokat is könnyedén megcsinálták. 10/10
Törölt felhasználó
Korrekt módon, a megbeszélésnek megfelelően elvégezte a munkát.
Ajánlatkérő
A megbeszéltek szerint történt minden, pontosan érkeztek és a megbeszélt határidővel dolgoztak. A közben felmerült problémákat is könnyedén megugrották, emberileg is nagyon szimpatikus amit képviselnek a munkájukban. Nagyon elégedettek vagyunk.
JÁNOS
PRECIZ, ALAPOS MUNKA, ELFOGADHATÓ ÁRON.
Orsolya
Józsefnek példaértékű az elvégzett munkája és a hozzáállása is. Amit mondott az úgy volt, amit igért azt megcsinálta, nem beszélve arról, hogy rugalmasan és szakszerűen kezelte az extrán felmerülő kéréseket. Nekem nagy segitség volt, hogy megoldási javaslatokat tett, és nagyon igényes munkát ad ki a kezei közül. Mindenki jól jár aki őt választja.
András
Pontos kezdés, szépen gyorsan, tisztán dolgozott.
Baranyi Noémi
Készséges, pontis, tiszta. Ha valami félreértés adódott abban, hogy mi az elképzelésünk, gyorsan és morgolódásmentesen korrigálta
Balázs Grecz
Precíz és pontos volt
Törölt felhasználó
Precíz, pontos, udvarias. Igényes, szép munkát végez. A munkaterület tisztaságára egészen az átadásig figyelt. Maximálisan elègedettek voltunk, József visszaadta a mesteremberekbe vetett bizalmat.
Balázs
Teljesen korrekt! Szépen megcsinálta a glettelést és a festést is!
Marian
Szépen dolgozik, gyors, pontos, udvarias.
István
Szépen igényesen dolgoztak.
Ajánlatkérő
Nagyon szép munkát végzett, a megbeszélt időpontban felvonult és megkezdte a munkát. A munkavégzés közben előkerült problémáról korrekt módon tájékoztatott. A felújítás végeztével a lakást tisztán, rendezetten hagyta el. Számomra nagy pozitívum, hogy a kollégáival is nagyon tisztelettudóan beszélt, ezt más nálam dolgozó kivitelezőknél nem tapasztaltam.
Zsófi
Gyorsak, rugalmasak, precízek.
Ajánlatkérő
Pontosak, jó minőségben dolgoznak, a takarásra is figyelnek.
Edit
Nagyon gyorsan és szépen dolgozott.
Ajánlatkérő
Erősségei: pontosság precízitás és egyben gyorsaság
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Szobafestő, tapétázó 57 megbízás