Fogadok munkát
Kállai László
Kállai László

Kőműves · Térkövezés · Kertépítés

98
Megbízás

9 órával ezelőtt volt itt.

Országosan kiszállok

+36 1 443 3777 / 76961

Kállai László

Kőműves · Térkövezés · Kertépítés

29 éves gyakorlattal sok referencia munkával vállalom csapatommal kertek felújítását, térkövezését. Keritesek epitesre, kisebb épületek alaptol való felhuzasat, valamint egyéb- a lakásokon lévő kőműves munkákat, glettelest, szobafestest, mázolást.A csapat józan életvitelű- bármilyen távolságon (szállón is) vállalom a kivitelezési munkákat.
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Tomi
A mai világban ilyen becsületes, illedelmes, megbízható, szakértő vállalkozót és csapatot ritkán találni. Térkövezés és kerítés felújítás alkottak nálam. Kreatív ám ésszerű és költséghatékony ötleteivel varázsolták gyönyörűvé az otthonunkat. A bizalom teljes volt. Az első vállalkozó, aki nem kért előleget és ha úgy adódott, hogy dolgoznom kellet még az anyagot is ő fizette ki és utána forintra pontos volt az elszámolás. Mindent az anyagbeszerzést is beleértve rugalmasan és hatékonyan intézet. Semmi nem maradt el az utolsó ecsetvonásig nem hagytak itt. Ami szintén ritka. Nap mint nap összerámoltak és eltakarítottak maguk után. Nagyon köszönök mindent neki és a csapatának is! Biztosan őket bízom meg ezután.
Szaki válasza:
Köszönjük szépen a csapat neveben is, és had koszonjem en is meg neked es kedves nejednek a baratsagos es emberi viselkedest irantunk! Ja... es a sok sok finom kávét! :)
Ajánlatkérő
Az országban szerintem bárhová kiszállnak munkát végezni, a munka jellegétől függő létszámmal. Minden anyagot azonnal a munkavégzés kezdő napjára a munka helyén lévő kereskedőktől megrendeltek.
Ajánlatkérő
Kiváló szakembert ismertem meg személyében, hozzáértő nagyszerű probléma megoldásokkal, gyönyörű igényes munkával.Köszönöm kedves László.
Megbízó
Teraszt készítettek nálunk. A munkát telefonon, elektronikus levelezés útján egyeztettük. Minden felmerült kérdésre segítő, konkrét válaszokat adott. Az árajánlata részletes volt. Pontosan, a megbeszélt időben érkeztek. Minden szerszámot hoztak, amire szükségük volt. Látszott a csapaton, hogy nagyon összeszokottak. Segített az anyagbeszerzésben. Jó tempójú, precíz munkavégzést láttam náluk. Szépen összerakodtak a munkaterületen, tisztán adták vissza a munkaterületet. Csak ajánlani tudom őket!
Törölt felhasználó
Korrekt, gyors, precíz
Szaki válasza:
Köszönöm szépen Gábor!
Ajánlatkérő
Szakértelem
Ajánlatkérő
Precíz és pontos
Peti
Preciz ajánlatadás, utána az elvégzett munka pontos és a megbeszéltek szerint. Szimpatikus munkások. Szuper minden.
Ajánlatkérő
Alkudni kell!
Szaki válasza:
A zöldségpiacon lehet- az árakat előre fixáljuk ajánlatban- alku nincs , mintahogy a csirkefarhátra se lehet alkudni
Ajánlatkérő
Megbízható szakember, gyors, precíz, tiszta munkavégzés.
Ajánlatkérő
gyorsak voltak.
Ajánlatkérő
Precíz
Horváth Gábor
Szakszerűen, a megbeszéltek szerint szépen dolgozik, önálló és precíz! Emberbarát és normálisan meg lehet vele beszélni a munkával kapcsolatos dolgokat! Nem ködösít, nem kér előleget és amit ígér azt teljesíti! Köszönjük szépen a munkát Kedves László! :) Gábor és Mónika
Szaki válasza:
Köszönöm szépen az értékelest kedves Gábor és Mónika, számomra is élmény ilyen embereknek dolgozni. Baratsaggal, Laci
Ajánlatkérő
Rendben elvégezte a munkát
Laszlo
Megegyezes szerint mentek a dolgok, erti a dolgat a csapata. Ajanlom, megbizhato vallalkozo.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen, üdvözlöm a családot!
Laci
Pontosan végezte el a vállalt feladatot, maguk után takaritottak, üdítősdoboztól kezdve a végső elpakolásig. Érti a dolgát, megvannak a feladathoz szükséges eszközei.
Szaki válasza:
Köszönöm a csapat nevében is- élmény ilyen megrendelőnél dolgozni! Sok Boldogságot az egész családnak!!!!
Ferenc
Nagyon gyorsan rendelkezésre tud állni. Hozzáértő és segít az esetlegesen felmerülő problémák megoldásában. Pontosan és megbízhatóan dolgozik a munkatársaival együtt.
András
Nem tudok rosszat mondani. Precíz, szép, tiszta munkát végeztek korrekt áron. Elszámoláskor is minden rendben zajlott.
Gabi
Pontosan betartotta a megbeszélt időpontokat, udvariasan viselkedett Ő és munkásai is. A megállapodott árhoz tartotta magát, nem merültek fel váratlan kiadások. Szakmai ötleteivel, javaslataival segítette elképzeléseim megvalósítását. Pontos, szakszerű munkát végzett. Az anyagköltséget a szállítónak kellett számla ellenében kifizetnem, csak részfeladatok elvégzése után kért munkadíjat. Munkavégzés után eltakarítottak.
Ajánlatkérő
A csapata gyorsan és ügyesen dolgozik. A munka után összeszedték a hulladékot és takarítottak is. Az elvégzett munka jó lett.
Marianna
Nem volt kifogásom a munkájával, dolgos csapat
Ajánlatkérő
Jól végezte a munkáját, az anyagot nem pontosan számolta ki.
Ajánlatkérő
Mindent úgy tett ahogy mondta. Előbb is végzett a munkával.
Péter
Amit megbeszéltünk az úgy is volt...
Laci
Két napos munkát végeztek, elöre megállapodott fizetségért amit rendesen elvégeztek. A feladatot rendesen elvégezték időre, megkapták a kért fizettséget, ez így normális. Tudom ajánlani a szakértemüket és én is fogok élni vele biztosan a jövőben. Köszönöm a Jószaki közremüködését ebben a szűkülő piaci helyzetben.
Sándor Tamás
Térkő építés volt a feladat, a munkát szépen, idő előtt elvégezték. Az én részemről az ajánlott kategória.
Betti
Nálam nagyon szép és alapos munkát végeztek. Teljesen korrekt volt minden szempontból a munka elvégzése. Ajánlom őket!
Ajánlatkérő
Összetörték a csillárt, amiről hallgattak. Ocsmány munkát végeztek nem ajánlom senkinek! El sem jöttek amikor kellett volna stb.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Kőműves 51 megbízás Térkövezés 36 megbízás Kertépítés 5 megbízás Földmunka 5 megbízás Épületbontás 1 megbízás