Fogadok munkát
Kalifay Attila
Kalifay Attila

Ablakcsere, nyílászáró beépítés · Zárszerelés · Ablakszigetelés

20
Megbízás

4 órával ezelőtt volt itt.

Budapest - V. kerület és 120 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 62739

Kalifay Attila

Ablakcsere, nyílászáró beépítés · Zárszerelés · Ablakszigetelés

Tisztelt Érdeklődő! Több mint 25 éves szakmai tapasztalattal állok az ügyfelek rendelkezésére. Mindennemű nyílászáró, és árnyékolás technika területén, legyen szó cseréről, vagy javításról.
Mutass többet

Értékeléseim

Bumbu
Láthatóan ért a nyílászárókhoz és a vállalási ár kedvező volt a többiek áraihoz képest.
Ajánlatkérő
Szakmailag felkészült, segítőkész.
Ajánlatkérő
Pontos precíz munkavégzés.
Ajánlatkérő
Nagyon gyors, precíz, kedves szakember. Csak ajánlani tudom!
Tibor
Gyors munka pontos kiszállás
Eta
Gyors volt,és úgy tűnik lelkiismeretes is!Bár azóta nem jelentkezett a zárcsere miatt,pedig megbeszéltük hogy utánanéz és felhív a továbbiakkal kapcsolatban.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

Ablakcsere utáni javítás benne van általában az ablakcsere árban, vagy külön kell megrendelnem ezt a szolgáltatást az ablakos cégnél vagy külön kőműves szakembert kell keresnem, mert az ablakosok ezt nem is szokták megcsinálni? Melyik a legáltalánosabb, hogy működik ez? (Hadd ne kelljen utólag bosszankodnom ezen.)

Az én válaszom:

„Kedves Anna! A beépítési díj ilyen esetben 2 részre van osztva, az egyik tartalmazza a bontás-beépítés díját, amásik pedig, a visszajvítás költségeit. Ez a helyszini felmérés során már kiderül, hogy milyen módon lehet a visszajavítást elvégezni, illetve azon is mulik, hogy amegrendelőnek, milyen igényei vannak. Mi jelenleg 2-3 hetes határidővel, tudjuk vállalni az ilyen jellegű munkát. Üdvözlettel! K.Attila”

0

2023. 11. 06.

Ablakcsere előtt állok, és a régi helyett elképzeltem, hogy más méretű ablakot tetetnék be, de nem tudom, vajon a szabvány ablak méretek olcsóbbak-e, vagy ezzel nem kell foglalkoznom a tervezgetés során?

Az én válaszom:

„Kedves Zsófia! Valójában a szabvány méretű ablakok nem olcsóbbak, mivel egy komoly gyártó esetén, 10cm-t változnak az árak, és nem számítanak fel egyedi árat. Az a tévhit, hogy olcsóbb a szabvány méretű ablak abból adódik, hogy a gyengébb minősgégú, ocslcsóbb kategóriájú ablakokat szoktak előre legyártani szabavány méretekre, és ezt raktárakból értékesíteni... Ha megrendeli a az ablakokat, a gyártónak mindegy, hogy mekkorra ablakot gyárt, ugyan annyi a gyártási idő. Megfelelő gyártói háttér esetén, ez nem lehet több, mint maximum 2-3 hét. Ami megemeli az árat, az a nyílások kilakításából adódik, hogy mekkorra munkával jár, akár áthidaló beépítése, és falazással is járhat.”

2

2023. 10. 27.

Szakmáim

Ablakcsere, nyílászáró beépítés 15 megbízás Zárszerelés 4 megbízás Ablakszigetelés 1 megbízás