Fogadok munkát
Jelenek Ferenc
Jelenek Ferenc

Statikus · Építési műszaki ellenőr

25
Megbízás

2 órával ezelőtt volt itt.

Országosan kiszállok

Jelenek Ferenc

Statikus · Építési műszaki ellenőr

Kedves Érdeklődő! Jelenek Ferenc vagyok, okleveles szerkezet-építőmérnök, a Magyar Mérnöki Kamara tagja, a NODIM Tervező és Építő Kft. alapítója, ügyvezetője. Munkatársaimmal az alábbi feladatokban tudunk segítségére lenni: - Tartószerkezeti, statikai tervezés: Koncepciótervek, bejelentési statikai dokumentáció, kiviteli tervdokumentációk készítése. Jellemzően családi házak és társasházak, csarnokok tervezésével, valamint speciális mélyalapozások (cölöpalapok, résfalak) tervezésével foglalkozunk. Kompetenciáink közé tartozik továbbá vasbeton alaplemezek, szivárgórendszerek és szegezett lőttbetonos rézsűbiztosításuk tervezése is. - Műszaki ellenőrzés: Építőipari kivitelezés esetén elengedhetetlen a műszaki ellenőr alkalmazása, akkor is, ha azt jogszabály nem írja elő. A műszaki ellenőr feladata többek között ellenőrizni a kivitelezés minőségét, a beépített anyagok megfelelőségét. Magas- és mélyépítési műszaki ellenőri jogosultságggal, évtizedes tapasztalatunkkal támogatjuk építkezését. - Vásárlás előtti állapotfelmérés, tanácsadás: Műszaki tanácsadásunk során segítünk abban, hogy életük egyik legnagyobb kiadással járó döntését megalapozottan hozzák meg. Vásárlás előtti felmérés során az épület tartószerkezetét (alapozás, falak, födém és tetőszerkezet) szemrevételezéssel megvizsgáljuk. Ellenőrizzük és véleményezzük továbbá a külső és belső burkolatokat, a hozzáférhető gépészeti és elektromos berendezéseket, közműcsatlakozásokat. Szükség esetén a falak nedvességtartalmát ellenőrizzük, hőkamerás felvételeket készítünk, felújítási költségbecslést állítunk össze. Tervezési és műszaki ellenőri tevékenyégünket országszerte végezzük. Az ingatlan állapotfelmérést elsősorban Budapesten, valamint Pest, Fejér és Bács-Kiskun megyékben tudjuk gazdaságosan vállalni. - Generálkivitelezés: Családi házát hagyományos tégla falazattal, könnyűszerkezettel, valamint korszerű CLT-panelekből generálkivitelezésben, kulcsrakészen vállaljuk. Referencia házaink Dabason, Ráckevén és Üllőn is megtekinthetőek, előzetes egyeztetés után. Amit nem végzünk: - Nem vállalunk írásos tartószerkezeti szakvélemény készítését vályogházak, panelházak, leégett vagy túlzott mértékben károsodott épületek esetében. - Műszaki ellenőrként legkésőbb az alapozás betonozása előtt szerencsés becsatlakozni a projektbe, de legkésőbb a falak kitűzésekor. Amennyiben később válna szükségessé az ellenőrzés, úgy a korábban eltakart munkákat sajnos nem tudjuk ellenőrizni. - Igazságügyi műszaki szakértéssel nem foglalkozunk. - Vásárlás utáni, valamint átadás előtti vitás kérdések esetén nem tudunk segíteni, hiszen az előzményeket, a megtekintett állapotot és az eltakart munkarészeket sajnos már nem tudjuk objektíven vizsgálni. Magánszemélyek esetén alanyi adómentes számlát állítok ki. Gazdasági társaságok esetén +27% ÁFA kerül felszámolásra. Számla minden esetben készül, ettől eltekinteni nem áll módunkban.
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Tamás
Segítőkész, gyors, profi. Laikusként is megértettem az alap építészeti koncepciókat miután részletesen mindent elmagyarázott.
Attila
Kedves,gyorsan reagált és rövid időn belül tudtunk is egyeztetni időpontot,amit be is tartott. Mindent részletesen átnézet, ellenőrzött, méréseket végzett és minden problémával szemben megadta az egyszerűbb olcsóbb megoldás lehetőséget,de ugyanakkor a szakszerű és hatékony megoldást javasolta, és hogy mire hívjuk fel a szakemberek figyelmét. Nem sietett...mindent részletesen átnézet vagy 2.5-3 órán keresztül,és minden esetleges korszerűsítési javaslattal is tanácsot adott . Kérdéseinkkel kapcsolatban egy héten belül kommunikált más építészekkel,és a hivatalos jogszabályok szerinti összes lehetőséget elküldte. Utólagosan is felhívtam pár kérdéssel, és azokra is megadta a választ. Én csak ajánlani tudom mindenkinek.Nem csak letudva az ügyfelet hanem foglalkozik is vele türelmesen...Mai világban ez nagyon ritka. Köszönjük az elvégzett munkát.
Kitti
Precíz megbízható munkavégzés. Gyors időpontot egyeztetès, gyors kiszállàs.
Klára
Korrekt szakember.
T.Bence
Megvolt a felmérés, sos tudott időpontot adni. Részletesen átnézte az épületet, majdnem 3 órán keresztül vizsgálódott. Jól elmondta az összefüggéseket és felhívta a figyelmet a lehetséges veszélyekre. Nagyon ajánlom mindenkinek, aki ház vásárlás előtt áll.
Garancsy Péter
Statikus tervezés mellett műszaki ellenőrzéssel bíztuk meg. A terveket átnézte, és már most spórolt nekünk egy nagyobb összeget. Megdolgozik a pénzéért!
Csiki Tibor
Megkeresésemre gyorsan válaszolt, ma pedig megejtettük a felmérést. Korrekt szakember, profi eszközökkel. Látszik, hogy felkészült.
Tomi
Nagyon gyors kapcsolatfelvétel, részletes és pontos ajánlatadás, szinte azonnali időpont. Az ingatlant nagyon alaposan átnézte és olyan rejtett hibákat talált, ami miatt inkább elálltunk a vásárlástól. Szerencsére sikerült egy pénztemetőt elkerülnünk, ami miatt nem győzünk hálálkodni! Profi, maximálisan elégedettek vagyunk.
Mihály
Az oldalon ő volt az első aki vállaszolt,telefonos egyeztetés után korrekten,érthetően elmondott mindent.A megbeszélt időre elkészült a terv,végig egyeztetett az építész mérnökkel,tájékoztatott folyamatosan,e-mail ben és telefonon.Korrekt,udvarias,hozzáértő szakember.Bárkinek merem ajánlani,aki gyors ,precíz,statikus munkát szeretne végeztetni.Nagyon kedvező ár-érték !!
Ajánlatkérő
Gyors, pontos, precíz
Bea
Gyorsan elvégezte a rá bízott munkát, minden kérdésre érthetően válaszolt.
Ajánlatkérő
Jó szakember
Tamás Szilvási
maximálisan elkötelezett, fókuszált, profi
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Statikus 22 megbízás Építési műszaki ellenőr 3 megbízás