Fogadok munkát
Jászteleki István
Jászteleki István

Lomtalanítás · Költöztetés · Teherfuvarozás

5
Megbízás

50 perccel ezelőtt volt itt.

Székesfehérvár és 70 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 27488

Jászteleki István

Lomtalanítás · Költöztetés · Teherfuvarozás

GARANTÁLTAN A KÖRNYÉKEN az egyik legmegfizethetőbb és minőségi munkát végző vállalkozás vagyunk. Facebookon utánunk tudnak nézni a “Velünk költözz Székesfehérvár” oldalon is, ahol láthatják követőink, támogatóink folyamatos jelenlétét is! Székesfehérváron a mi oldalunkat követik a legtöbben ! Weblapunk is van és hivatalos engedéllyel rendelkezünk. Fő tevékenységünk a költöztetés, lomtalanítás, de szállítunk is! Hétvégén is dolgozunk! Hétvégén is hivhatóak vagyunk! Emailban is lehet ár ajánlatot kérni, akár képek csatolásával is!
Mutass többet

Áraim

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Xeon
Maximálisan ajánlom. Minden felmerülő kérdést megoldottak, jó hangulatban telt a költözés, és kedvező árajánlatot kaptam.
Ajánlatkérő
máskor is őt fogom keresni
Szaki válasza:
Köszönöm :)
Ajánlatkérő
Minden a megbeszéltek alapján történt. Bátran ajánlom.
Szaki válasza:
Nagyon köszönjük,pozitív vissza jelzését! Üdvözlettel JásztelekiTrans
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

Sziasztok! Van egy óriás diófánk. Tavaly teleraktam a komposztot a levelével, de nem volt jó ötlet... Idén arra gondoltam, megszabadulok a levelektől, de nem tudom, mi az olcsóbb, ha veszek zöldhulladék zsákokat, és abban kitesszük a kukásoknak, vagy ha megbízok valakit, hogy szedje össze és szállítsa el valami lerakó helyre.

Az én válaszom:

„Mindenképpen zöldhulladék zsákokat ajánlok mint fuvarozó, a zsákokat megpakolja,elvesz egy fél délelőttöt kiteszi és elviszik. A fuvarozó felrakja ha kell segítséget vinnie az már plusz költségekkel jár,ezek mellett kiszámítja kmrben a távolságot az autókopás és a lerakás miatt is kér el egy összeget,tehát össze vetve mindent ,nem éri meg ilyen miatt fuvarozót hivni.”

2023. okt. 16.

Szakmáim

Lomtalanítás 3 megbízás Költöztetés 2 megbízás Teherfuvarozás 0 megbízás