Fogadok munkát
Illésné Rákos Krisztina  - Illés Band
Illésné Rákos Krisztina - Illés Band

Zenész · Esküvőszervező · Rendezvényszervező

8
Megbízás

3 órával ezelőtt volt itt.

Országosan kiszállok

+36 1 443 3777 / 53441

Illésné Rákos Krisztina - Illés Band

Zenész · Esküvőszervező · Rendezvényszervező

FALUNAP - RENDEZVÉNY, CSALÁDI ÖSSZEJÖVETELEK, ESKÜVŐ- LAKODALOM és SZERTARTÁS HANGOSÍTÁS Élőzene, lakodalmas mulatós, illetve egyéb tánczenék, népdalfeldolgozások, a 70-80-90 évek és napjaink magyar slágerei, változatos kínálattal. FALUNAPOK- RENDEZVÉNYEK: Mulatós és Retro slágerek- akár fellépőként, vagy a teljes BÁL Zeneszolgáltatása hang és fénytechnikával! LAKODALMAS AJÁNDÉKUNK: Ajándékba adjuk: a szertartás hangosítást, a hang és fénytechnikát, és NINCS időkorlát, addig játszunk míg kéritek! CSALÁDI ÖSSZEJÖVETEL: Mulatós és Retro slágerek, hogy az ünnep felüthetetlen legyen.
Mutass többet

Áraim

Családi esemény

90 000 Ft - 150 000 Ft / darab
Születésnap, évfordulók, családi összejövetelek, Az árajánlat során kedvezően figyelembe vesszük a létszámot , illetve zeneszolgáltatás idejét. Az árak tájékoztató jellegűek, ( az útiköltség díját nem tartalmazzák) Kérjen személyre szabott árajánlatot.

Lakodalom hangosítással

160 000 Ft - 250 000 Ft / egység
ESVÜVŐ/ LAKODALOM - teljes hang és fénytechnikával! 2in1 azaz előzene és Dj szolgáltatás az általatok kért számokból Élőzene, lakodalmas mulatós, illetve egyéb tánczenék, népdalfeldolgozások, a 70-80-90 évek és napjaink magyar slágerei, változatos kínálattal. Dj szolgáltatás az általatok kért számokból! AJÁNDÉK: szertartás hangosítás, hang és fénytechnika, NINCS időkorlát. Az ár téjékoztató jellegű, az utiköltséget, szállást nem tartalmazza. Forduljatok hozzánk bizalommal!

Falunapok

150 000 Ft - 220 000 Ft / egység
Számos falunapon biztosítottuk a jó hangulatot, melyről képeket is megtekinthet facebook oldalunkon. Zenekarunk számlaképes. Zenekarunk létszáma a rendezvény nagyságától függ 2 - 3 - 4 fő Az árak tájékoztató jellegűek, ( az útiköltség díját nem tartalmazzák) Kérjen személyre szabott árajánlatot.

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Szakmáim

Zenész 8 megbízás Esküvőszervező 0 megbízás Rendezvényszervező 0 megbízás