Fogadok munkát
Illés Tibor
Illés Tibor

Vízszerelő · Burkoló · Szobafestő, tapétázó

15
Megbízás

9 órával ezelőtt volt itt.

Jászberény és 95 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 49144

Illés Tibor

Vízszerelő · Burkoló · Szobafestő, tapétázó

Csak az lehet sikeres, aki tesz is valamit a sikerért! Több mint 10 éve építőiparban dolgozom, összeszokott fiatalos, káros szenvedélyektől mentes emberekkel. Leinformálható valós referenciákkal rendelkezünk az ország több pontján. A munkáinkra garanciát vállalunk!
Mutass többet

Áraim

Új vízvezeték rendszer kiépítése

35 000 Ft - 65 000 Ft / kiállás
A megadott ár tartalmazza a munkadíjat, az anyag költséget és a kiszállási díjat is 5 rétegű csővel szerelve.

Új ház építés

300 000 Ft / ㎡
Alaptól a kulcsátadásig tartalmaz minden szak és segéd munkadíjat, alap esetben a feltüntetett ár.

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Messzemenoen megbizhato, szakmajat jol vegzo!
Szaki válasza:
Nagyon kedves, köszönöm a bizalmat!
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

Olyan szakikat keresünk, akiknek az adatlapján vannak kádárkocka felújításból előtte utána képek. Csak írd ide válaszban, ha neked van a referencia képeid között ilyen!

Az én válaszom:

„Nekem is van...”

0

2024. 03. 04.

Mik a jellemző trendek ebben az évben szobafestés terén? Milyen színeket, textúrákat kérnek a legtöbbször a megrendelők? Egyszínű? Több színű? Mintás? Hengerelt? Sima, texturált? Dekorglettes, aranyozott felületek? Vagy inkább a tapéta hódít? Mi most a legkeresettebb, legdivatosabb a szobafestésben?

Az én válaszom:

„Mindenképp figyelembe kell venni a burkolatokat, a bútorokat és a kiegészítőket az alapján lehet eldönteni a leginkább passzoló színt, textúrát, dekort stb. Véleményem szerint.”

0

2024. 02. 22.

50-60-as években épült házak esetén általában miből van a vízvezeték cső? Érdemes ezeket kicserélni egy felújítás során vagy teljesen megfelelőek úgy, ahogy vannak?

Az én válaszom:

„Üdv! Valószínűleg horganyzott vascsővel szerelt vezeték van benne, felújítás során mindenképp javaslom a vízvezeték cserét is. ”

0

2023. 10. 30.

Sziasztok! Van olyan vinyl teraszburkolat, ami bírja az esőt, a hideget, fagyot, azaz kültérre is megfelelő? Javasolnátok a vinylt kültéri burkolásra vagy jobban járunk, ha maradunk a hagyományos fagyálló padlóburloló lapok mezején, és ott keresgélünk olyat, ami tetszik?

Az én válaszom:

„Szia! Külrérre vagy wpc vagy "hagyományos" burkolatot javasolnék személy szerint, vinyl-t több szempontból sem tartom megfelelőnek...”

0

2023. 10. 15.

Szakmáim

Vízszerelő 7 megbízás Burkoló 5 megbízás Szobafestő, tapétázó 2 megbízás Épületbontás 1 megbízás Sittelszállítás 0 megbízás Épületgépészet 0 megbízás Földmunka 0 megbízás Generálkivitelezés 0 megbízás