Fogadok munkát
ifj.Veres Sándor
ifj.Veres Sándor

Tetőfedő · Ács · Bádogos

31
Megbízás

9 órával ezelőtt volt itt.

Országosan kiszállok

+36 1 443 3777 / 84656

Minősített jószaki

ifj.Veres Sándor

Tetőfedő · Ács · Bádogos

Kedves leendő Megrendelő! Mi kell a jó szakember kiválasztásához? - elérhetőség - segítő készség - reális ár - pozitív vélemények Ezek a tulajdonságok jellemzőek a csapatunkra. Kérem hívja bizalommal a megadott telefonszámot! Pontos helyszíni felmérés és árajanlat kérése érdekében! Fő tevékenységeink: - Új tető építése, fedése - Régi tető felújítása, javítása - Bádogos munkák (vápa lemez, orrom szegő, falszegő illetve egyedi méretezésű bádogok beépítése, cseréje, javítása) - Ereszcsatorna rendszer kiépítese, javítása - Födém és padlás szigetelés. Szarufa közötti és feletti(PIR) szigetelések készítése. - Lapostető szigetelés - Zsindely tetők készítése, javítása (akár bontás nélküli fedéssel is) - Lemez tetők készítése ( Lindab cserepes/trapéz lemezfedések) - Kocsibeállók, Előtetők készítése (fából, fémből) - Kőműves munkálatok - Hőszigetelés
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Mkoma
Rendben történt minden. 5-6 fős brigád dolgozott mindennap, időben jöttek, nem volt semmilyen csúszás, ment folyamatosan a munka. Az árajánlat a minőségi kategórián belül teljesen normális volt. Sándor kifejezetten odafigyelt arra, hogy a tetőn levő egyéb hibákat is felmérje, ezekre készült kiegészítő árajánlat és ezeket is rendben és gyorsan elvégezték. A lekerülő sittet elszállították, figyeltek rá, hogy ne maradjon itt minden. Külön kiemelten jó pont, hogy a munka pont aznap kezdődött, ahogy megbeszéltük és minden reggel teljesen időben jött a csapat, semmilyen csúszás nem volt a 4 napos munkafolyamat során. Javasolt szakember.
Laci
A munka még folyamatban van, de nagyon sokat segített az anyagok beszerzésében és sok jó tanáccsal látott el. Mindig pontosan érkeznek és szépen, gyorsan dolgoznak, betartja az ígéretét és tartja magát a megbeszéltekhez Mindenkinek bátran ajánlani tudom.
Zsolt
Építész mérnökként rendeltem meg a munkát . Szakmailag nagyon rendben vannak . Olyan feladatokat is megoldottak amit nem az acstol várok . Profin hegesztenek és építenek vasszerkezet. Voltak szakmai vitáink, és volt amikor el kellet fogadnom az érveiket. Szepen és tisztán dolgoztak. Volt garanciális javítandó apróságok . Jöttek és megcsinálták . Ajánlom őket mindenkinek .
Ajánlatkérő
A tetőm teljes felújításával és a házam hőszigetelésével bíztam meg őket. Telefonos egyeztetés után gyorsan ki tudott jönni és nagyon jól felmérte a munkát. Pár napon belül meg is kaptam az árajánlatot tőle, ami nagyon tetszett és korrekt volt. A munkát igényesen és nagyon szépen elvégezték.Minden úgy történt ahogy megbeszéltük és persze ahogy a szerződésben le volt írva. Látszik rajta és az emberein is, hogy értenek a szakmához és a legjobb tudásukat teszik bele. Én ennek nagyon örültem. A munka elvégzését követően természetesen rendet hagytak maguk után. Nagyon ajánlom mindenkinek őket, aki egy megbízható, korrekt csapattal akarja felújítani az otthonát.Köszönjük a munkájukat! További sok sikert kívánunk Sándor.
Megrendelő
Egy régi, hagyományos cseréptetőt cseréltek le cserepeslemezre, majd - látva minőségi és megbízható munkájukat - a homlokzati hőszigeteléssel és 30 nm betonozással is megbíztuk őket. Korrekten, szerződéssel, számlával, garanciával dolgoznak. A csapat munkája kifogástalan, minőségi anyagokkal, nagy szakértelemmel, szorgalommal végzik a feladatokat. Rendet, tisztaságot hagytak maguk után. Az anyagbeszerzést intézték, nevünkre szóló számlára fizettünk. A felmerülő nehézségeket rugalmasan kezelték. Gyorsan, hatékonyan dolgoznak, kulturáltan viselkednek. Jó szívvel ajánlom őket bárkinek. Köszönjük a munkájukat és a csodálatosan felújított házunkat! - Zsuzsa és Tímea
Mónika
Pontos volt akár a felméréskor, akár az ajánlattételnél. A munkát is lelkiismeretesen elvégezte, a megbeszélt ár nem lett több, mint számos esetben előfordul. Valószinű, hogy még nincs vége a tető körüli munkáknak nálunk, mindenképpen ő fogja csinálni.
Samu Erika
Nagyon elégedett voltam a csapattal! Preciz felmérés! A munkát a megbeszélt időre befejezték! Megállapított 240nm tető szerkezettre gondosan számolt anyag! Nem volt megmaradt anyag ha volt is minimális! Az ár elfogadható volt a munka befejeztével a megbeszélt összeget kérték! A jövöben is szeretnék munkát adni a csapatnak! És ajánlani tudom őket mindenkinek akinek számít a minőség és az ár! Samu Erika Szolnokról!
Ajánlatkérő
2022. októberben az előtetőnk lezárására szolgáló gerendák kicserélését végezte nálunk Sándor csapata. A kapcsolatfelvételtől kezdve gördülékenyen ment a kommunikáció, Sándor gyorsan és részletesen válaszolt a kérdéseimre telefonon és e-mail-en is, illetve fényképek alapján adott egy előzetes árajánlatot, amit az ezt követő személyes felmérés után változatlanul hagyva megerősített. A munkát akkor, annyiért és úgy végezték el, ahogy megállapodtunk. A csapat összeszokott és hatékonyan dolgozik. Összességében nagyon elégedett voltam a megrendelés folyamatával és a kivitelezéssel is, ezért ajánlom Sándort és csapatát.
MIKERON Kft.
Nagyon hatékonyan végzik a munkát, kiváló minőségben. Az alapanyag-ellátottságuk jobb nem is lehetne, egy szolgáltatóval dolgoznak már évek óta. A fák TÉNYLEG egyenesek, le vannak mártva, mindent 1 napos határidővel hoznak. A szakmát nagyon jól ismerik, és reggeltől délutánig dolgoznak. A kommunikációjuk teljesen jó, hozzá nem értőknek is szívesen magyaráznak, mutatják mit hogyan csinálnak.
Szaki válasza:
Köszönjük az értékelést!
Linda
Tetszett a megoldás, amit az előtető kivitelezésére javasoltak, nem utolsó sorban nagyon jó árajánlatot kaptunk, és gyors kivitelezést, 1 nap alatt elkészültek. Pontosan érkeztek a munkavégzésre, és szépen dolgoztak, rendet hagytak maguk után.
Szaki válasza:
Köszönjük az értékelést!
Ajánlatkérő
Gyors, megbízható, korrekt csapat. Munkájukra igényesek. A munkaidőt mindíg pontosan kezdték! Az árajánlatban vállaltakat betartották, voltak plusz munkák amiket megtudtunk beszélni és jól megoldották! Nagyon megvoltam velük elégedve, minden úgy ment ahogyan kell! Legközelebb is biztosan őket fogom hívni! Köszönöm Sándor!
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Tetőfedő 20 megbízás Ács 8 megbízás Bádogos 3 megbízás