Horváth Rita
Horváth Rita

Pszichológus

8
Megbízás

2 hónappal ezelőtt volt itt.

Budapest és 35 km-es körzetében kiszállok.

Horváth Rita

Pszichológus

Személyközpontú szemléletű pszichológus Lételemem a másoknak való segítés és az önkénteskedés, mindig a maximumra törekszem, a munka-magánélet egyensúly megtartása mellett. Célom a mentális egészség fontosságának hirdetése, a mentális egészséghez való hozzásegítés, emellett az emberek kiegyensúlyozottabb mindennapjait szeretném támogatni. Személyközpontú szemléletű módszerspecifikus képzésemet jelenleg végzem, ebből adódóan is számomra elengedhetetlen a feltétel nélküli elfogadás. Alap- és mesterdiplomámat kitüntetéses fokozattal klinikai és egészségpszichológia szakirányon a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen szereztem, ahol öntevékeny körök tagja és tanulmányi demonstrátor is voltam, utolsó évemben lehetőségem nyílt Kortárs Segítőként hallgatótársaimnak pszichológiai segítő beszélgetéseken keresztül segítséget nyújtani. Szakmai gyakorlataimat az Országos Onkológiai Intézetben, majd a Szent Rókus Kórház Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinikáján végeztem. SZAKTERÜLETEIM: - önismeret fejlesztése - önértékelési problémák, önbizalomhiány - céltalanság - motivációs- vagy teljesítményproblémák, maximalizmus - produktivitás, hatékonyság - pályaorientáció, pályaváltás - vállalkozás/munka-magánélet egyensúly - életszakasz váltásból származó nehézségek – pl. kapunyitási pánik - életvezetési tanácsadás
Mutass többet

Áraim

Pszichológiai tanácsadás, konzultáció

14 000 Ft / óra
Online vagy személyes pszichológiai konzultáció során segítek elakadásaiban, nehézségeiben, problémáiban.

Értékeléseim

Ákos
Mivel választ sem kaptam tőle így nehéz lenne véleményeznem őt. Nyilván az egy pozitív dolog hogy még válaszolni sincs ideje kb. 40 nap elteltével, ebből arra következtetek hogy sok munkája lehet. Csak akkor miért hirdeti magát!? Ezt az egyet nem értem.
Donát
Remekül sikerül együtt dolgozni és jó módszerekkel bontja tovább az esetleges gondolatokat de semmire sem erőltet rá hagy időt gondolkozni.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Pszichológus 8 megbízás