FOGADOK MUNKÁT
Horváth Renáta
Horváth Renáta
4
Megbízás

2 évvel ezelőtt volt itt.

Győr és 310 km-es körzetében kiszállok.

Jószaki

Horváth Renáta bemutatkozása

VÁLLALOK: - Logótervezést - Nyomtatott anyagok megtervezését (szórólap, plakát, étlap, hajtott brossúra, névjegy) Csomagolást és katalógust NEM! - Webdesign megtervezését (programozást nem) - Bannerek (nem mozgó), facebook borítóképek készítését. NEM VÁLLALOK: a felsoroltakon kívül egyebet. Az egész ország területéről várom az ajánlatkéréseket, hiszen a grafikai munkák távmunkában is elvégezhetőek. ÁRAK: Logótervezés díja: Egy ötlet prezentálása 35 ezer forint, amin lehet kérni 1-2 kör módosítást. Ha valaki három különböző ötletből szeretne választani, annak a díja 75 ezer forint. Ebben az esetben a legszimpatikusabb verzión lehet módosításokat kérni. Két ötletnél 56 ezer az ár. (Az ötletek kidolgozott logókat jelentenek, nem ceruza vázlatokat.) Webdesign tervezés 40 ezertől kezdődik. Itt fontos, hogy hány aloldalt kell megtervezni, elég-e csak monitorra vagy kell mobilverzió is. Névjegy 12 ezer forint Szórólap/plakát 14 ezertől Itallap/étlap ára az oldalak számától függ. AJÁNLATKÉRÉS: Kérem, amennyiben szeretne tőlem ajánlatot kérni, néhány mondatban foglalja össze nekem már az első e-mailben, hogy miről is lenne szó. Például: "Hamarosan nyíló kávézóm számára lenne szükségem logóra, itallapra és webdesign tervre. Egyszerű, letisztult hatást szeretnék, domináns színként egy lila árnyalatot látnék szívesen. Az itallap esetében A4-esre gondoltam, félbehajtva. Egyoldalas weboldalt szeretnék, melyen helyet kap a kínálatunk, elérhetőségünk, bemutatkozásunk. Az egész projektre 1 hónap áll rendelkezésre." Ezzel jelentősen felgyorsíthatjuk a dolgokat és rögtön tudok árajánlatot adni a teljes projektre. Árajánlatot mindig írásban küldöm. Ha valaki több dolgot szeretne egyszerre, akkor tudok adni kedvezményt. Ha az ár megfelelő, akkor szerződést kötünk. Fizetni többnyire a projekt végén kell, ekkor állítom ki a számlát is. Köszönettel, H. Renáta
Mutass többet

Áraim

Logótervezés - két ötlet

56 000 Ft / darab
A két ötletes tervezés azt jelenti, hogy a briefnek megfelelően két logót készítek és ebből a kettőből tudsz választani. A szimpatikusabb logón lehet módosítást is kérni. A végén csak az egyik logó kerül átadásra - vektoros verzióban is.

Logótervezés - három ötlet

75 000 Ft / darab
A briefnek megfelelően három logót tervezek és ezekből tudsz választani. A legszimpatikusabb verzión lehet módosítást kérni. A végén csak egy logó kerül átadásra - természetesen vektorosan is.

Névjegy

12 000 Ft / darab
Az ár az egyoldalas és kétoldalas verzióra is érvényes. Egy irányt mutatok két verzióban. Átadás pdf-ben.

Szórólap - egyoldalas

14 000 Ft / darab
Egy ötletet mutatok, módosítás lehetséges. Átadás pdf-ben.

Szórólap - kétoldalas

18 000 Ft / darab
Egy ötletet mutatok, módosítás lehetséges. Átadás pdf-ben.

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Polyák Ádám
Ha elégedett szeretni lenni a megbízással, őt keresse
Soltész Richárd
Gyors, megbízható, kreatív. Csak pozitívat tudok róla írni.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Grafikus 4 megbízás Designer 0 megbízás Névjegykártya készítés 0 megbízás