Fogadok munkát
Horváth Gábor
Horváth Gábor

Villanyszerelő

54
Megbízás

3 nappal ezelőtt volt itt.

Érd és 15 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 72078

Jószaki

Horváth Gábor

Villanyszerelő

Kedves Érdeklődő! Elavult villamos hálózatú családi házak, lakások komplett villamos felújítását vállalom, erősáramú és gyengeáramú kiépítéssel egyaránt. Okosotthon hálózat kiépítését vállalom - vezetékes eszközökkel - a korszerűsítéssel egybekötötten. - részletes egyeztetés szükséges az igényekről és lehetőségekről. Rövid határidővel vállalok kisebb villanyszerelési munkákat, mint áramkörök átalakítása, kiselosztó tábla cseréje, hibafeltárás. Rugalmasan alkalmazkodom az igényekhez. Kapcsolók, csengők, dugaszolóaljzatok, lámpák cseréje, áramkörök bővítése, új áramkörök / szerelvények kiépítése süllyesztett vagy falon kívül szerelt megoldással, csatornázással, ipari csövezéssel. LED szalag szerelése. Elektromos főzőlap/sütő bekötése. - illetve lehetőségének vizsgálata. Új kiépítése kiegészítő elektromos fűtési megoldásokkal foglalkozom. Elektromos fűtőszőnyeg - elektromos fűtőpanel. Érd, Budapest XI., XII., XXII., kerületiben, valamint Budaörs, Törökbálint, Diósd, Budakeszi, Biatorbágy, Százhalombatta, Zsámbék, Herceghalom, településeken vállalok munkát.
Mutass többet

Áraim

Okosotthon

10 Ft - 1 000 Ft / darab
A felújítással egybekötötten lehetőség van okosotthon rendszer integrálására. Nem wifi-s, vezetékes rendszerrel dolgozom.

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Karácsony előtt pár nappal kijött egy rossz utp kábel miatt, pedig nem hittem, hogy ilyenkor találok szakembert egy ennyire kicsi munkára. Pontosan érkezett, fél óra alatt meg is volt, és teljesen korrekt díjat kért.
Ajánlatkérő
Precíz pontos munka és pontos megjelenés. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Barnabás
Pontos, alapos munkát végez. Gyorsan, hozzáértéssel dolgozik! Ajánlom.
Tamás
Megbeszélt időre jött. Nagyszerűen megoldva feladatot.
Szimjanovszki Emil
Gábor precízen és gyorsan dolgozik, és pontos árajánlatot ad. Mindenkinek ajánlom!
Acsakvari
Pontos, precíz, udvarias szakember. A megbeszélt időpontban érkezett, gyorsan elhárította a hibát. Köszönjük a segítséget!
Berta Krisztina
Köszönöm Gábor! Nagyon gyors volt, pontos, ügyes és olcsó. Máskor is Önt fogom hívni.
Sarok Istvanne Zsuzsa
Nagyon ügyes, lelkiismeretes szakember, akiben meg lehet bízni, hogy az ajánlatának megfelelően építi ki a hálózatot. Személyében egy kiváló szakemret ls intelligens fiatalembert ismertünk meg. Rövid időn belül megoldotta a feladatot és a többi munkához alkalmazkodva végezte el az utolsó sikmításokat. Akinek ajánlottuk, mindenki meg volt vele elégedve.
Nefelejts
Precíz és gyors szakember - örültünk neki, hogy pont őt találtuk meg!
Törölt felhasználó
Intelligens, megbízható, lelkiismeretes és pontos. Szépen dolgozik és amennyire lehet csöndben is, nem hangoskodik feleslegesen. Jah és még jó fej is. Nem ismerem a piaci árakat, de azt sejtem, hogy átlagos áron dolgozott. Kell ennél több? Bátran merem ajánlani!
Donaszi Andras
Nagyon gyorsan, hatékonyan dolgozott, és kifejezetten rugalmas volt (hétvégén jött ki, hogy bekösse a sütőnket).
Ajánlatkérő
Nagyon jó együttműködésben volt részünk Gábor személyében. Pontos volt, ügyes volt, mindent jól át tudtunk beszélni és gyors, rugalmas vállalási idővel állt rendelkezésre. Ezúton is köszönöm a munkálatok elvégzését! Szívesen ajánlom.
Brbs Erika
Kedves Gábor, köszönöm szépen, hogy együtt dolgozhattunk. Precíz, pontos. Szakmailag kiváló elsőosztályú munkát adott ki a kezéből. Gábor emberileg is meggyőzött. Korrekt úriember. A vállalt határidőket betartva, határidő előtt teljesített minden vállalt feladatot kifogástalan minőségben és az előre megegyezett árban.
Szaki válasza:
Köszönöm a lehetőséget.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Villanyszerelő 54 megbízás