Fogadok munkát
Horváth Ervin
Horváth Ervin

Térkövezés · Kőműves · Betonozás

27
Megbízás

20 órával ezelőtt volt itt.

Apagy és 195 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 97969

Jószaki

Horváth Ervin

Térkövezés · Kőműves · Betonozás

Vállaljuk 20 éves szakmai tapasztalattal utak járdák parkolok aszfaltozását térkövezését burkolását betonozásat .kerítések támfalak epiteset . Vályog házak utólagos viz szigetelését ,vakolást ,Illetve tetöfedést rövid határ idővel 10 év garanciával.
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Törölt felhasználó
Adamo
Megbeszélt időben telejesült a térburkolás előzetes felmérés után. Preciz, jó munkát végeztek. A kifizetés az árajánlat alapján történt. Semmi egyéb (benzin, kiszállás) költség, pedig 100 km ről érkeztek hozzám. Minden komoly megrendelőnek ajánlani tudom a szolgáltatásukat. Én pedig köszönöm a munkájukat.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen
Ajánlatkérő
Pontosság, precíz munkavégzés
Marianna
Hamar vállalta a térkövezést. Minden nap pontosan jöttek. Nagyon szép minőségi munkát végeztek.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen
Ajánlatkérő
Gyorsan mondott egy négyzetméteres árat, személyesen találkoztunk a kivitelezés helyszínén, megtekintettünk két referencia munkáját, szóban meg is egyeztünk a kivitelezést illetően. Szerződéskötés előtt egy nappal SMS-ben jelezte, hogy mégsem tudja vállalni a munkát. Azóta telefonon keresztül sem érhető el...
Mari
Szorgalmasan dolgozott a brigád, pontosan a megbeszélés szerint jöttek, szépen dolgoztak. Néha kellett ugyan szólni, hogy nem úgy gondoltuk, vagy nem volt elég precíz a munka, de igyekeztek kijavítani.Az anyagmennyiséget jól mérték fel. Tartották a vállalt határidőt.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen
Ajánlatkérő
Megbízható, pontos, jól együttműködő csapat érkezett hozzánk betonozni Horváth Ervin vezetésével. Az elvégzett munka minősége remek hozzáértésről tett tanúbizonyságot. Korrekt határidő tartás és vállalási ár jellemezte Őket. Ezúton is ajánlani tudjuk munkájukat.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen
Ajánlatkérő
A munka egyenlőre nem került még elvégzésre, de az rajtam álló okok miatt történt. Viszont mindent pontosan megbeszéltünk és keresni fogom.
Ajánlatkérő
Minden a megbeszélt időpont szerint történt.Terkovezesi munkát vállalt.Preciz szép munkát vettem át csak ajánlani tudom ritka az ilyen jószági! Erzsébet.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen
Szilágyi Szilárd
Amit megígért és megbeszéltük az úgy történt
Vrezsnyovszky Károly
gyors, megbízható
Norbert Kapeller
Nagyon meg vagyunk elégedve Ervin és csapata munkájával. Minden a megbeszéltek szerint történt. Jöttek a megbeszélt időben, és az előre tervezett időben végeztek is a munkával. Az alapanyagokat pontosan mérték fel, mindenből megfelelő mennyiség lett rendelve, nem maradt felesleg, nem kellett rárendelni sem. A járdánk nagyon szép, térkövezéssel kapcsolatban keressék nyugodtan.
Trpik Tamás
Terkovezessel kapcsolatban kerestük meg minden a megbeszéltek szerint zajlott. Segítő készek voltak mindenben. Szép munkájuk van nem kapkodnak. Én csak ajánlani tudom mindenkinek.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Térkövezés 13 megbízás Kőműves 12 megbízás Betonozás 2 megbízás