FOGADOK MUNKÁT
H&G KLÍMATECHNIKA KFT
H&G KLÍMATECHNIKA KFT
5
Megbízás

4 nappal ezelőtt volt itt.

Budapest és 35 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 18241

H&G KLÍMATECHNIKA KFT

Cégünk vállalja MINŐSÉGI légkondicionáló berendezések beszerzését, telepítését, karbantartását, szükség esetén javítását. 20 év szakmai tapasztalat, precíz és szakszerű kivitelezés... DAIKIN, MITSUBISHI, MIDEA, GREE, PANASONIC,LG.... LEGYEN SZÓ LAKOSSÁGI, KÖZÜLETI VAGY AKÁR IPARI BERENDEZÉSRŐL...H&G KLÍMATECHNIKA KFT A MEGOLDÁS!
Mutass többet

Áraim

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Ők voltak egyedül az összes klímaszerelő szakik közül akik nem csináltak abból problémát, hogy meglévő klímát kellett felszerelni! A többiektől csak a kifogásokat hallottam úgy, hogy a felszerelés helyei elő voltak készítve/csövezve. Maximális profizmus és tapasztalat jellemezte a munkájukat. Kitűnő volt a gépparkjuk és a szerszámozottságuk. Röviden, tökéletes kivitelező céget sikerült találnom klíma rendszer kivitelezésére.
Emőke
Tiszta, rendes, profi munkavégzés, menet közben többször is porszívóztak. Gyönyörű lett a végeredmény, es persze jól is működik. :) A saját elképzeléseimet is figyelembe vették, de elmondták, hogy melyik elhelyezésnek mi az előnye-hátránya, így közösen hoztuk meg a döntést, hogy hol lesz a legjobb helye a készüléknek. Vidám hangulatban, szépen dolgoztak. A lakást is itt mertem hagyni rájuk.
Szaki válasza:
Nagyon köszönjük,a jövőben is számíthat ránk! :)
István Király
passz
Krisztián
Nagyon korrektek, gyorsak, tisztán dolgoznak, jó szakemberek, ajánlom!
Ajánlatkérő
Gyorsan lelkiismeretesen kitisztították a légkondit.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Klímaszerelés 5 megbízás Épületgépészet 0 megbízás