Fogadok munkát
Göttinger Bt.
Göttinger Bt.

Statikus · Építész · Látványtervező

52
Megbízás

50 perccel ezelőtt volt itt.

Szentendre és 60 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 63531

Minősített jószaki

Göttinger Bt.

Statikus · Építész · Látványtervező

Építészeti tervezés Tartószerkezeti tervezés Tartószerkezeti szakértés Épületdiagnosztika Épületenergetika Ingatlanvásárlás előtti állapotfelmérés
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Alapos
Daragics György
Korrekt, pontos, és rugalmas volt. Korrekt díjazásért korrekt munkát végzett.
Borbély Viktor
Pontos, komunikatív
Ajánlatkérő
Alapos volt, jo tanacsokkal latott el minket.
Ildi
Teljeskörű tájékoztatást adott, minden kérdést megválaszolt. Csak ajánlani tudjuk!
Marcsi
Helyszíni szemle során rengeteg kérdésünk felmerült, többre kaptunk is választ, kiemelném az angol kommunikációt. Sok esetben annyit tudtunk meg, hogy fel kell tárni, meg kell nézni stb. Falak mérésénél, ellenőrzésénél nem használt semmit, azt az infót kaptuk, hogy ott van a kocsijában, de nem hozta be. Nem érezzük az elégedettséget a szemle után, ha pedig egy mélyebb vizsgálatra lett volna szükség, akkor nem jelezte felénk, hogy erre lenne opció. Majdnem 2 órát töltött itt, végig néztünk mindent, de nem éreztük a szakmaiságot elegendőnek, másra számítottunk.
Szaki válasza:
Szívesen visszajövök feltárni, ha arra van szükség megismételhetjük. Sajnálom, hogy ilyen rossz értékelést sikerült adni, én mindent megtettem, 2 órán keresztül vizsgálódtunk az épületben. A falak tapintásra nedvesek voltak és mivel szigetelés nem készült, így felesleges lett volna ezt nedvességmérő műszerrel megmérni. A lakásban minden gipszkartonnal lett elburkolva, így természetes, hogy a szerkezet megtekintéséhez feltárást kell végezni, ezt is részletesen átbeszéltük. Erős kritikának érzem a szakmaiság megkérdőjelezését, mivel alaposan végigjártuk az épületet és minden szerkezetet azonosítottunk és véleményeztem a szerkezet állapotát. Részletesen átbeszéltük a tetőtérbeépítés lehetőségét és arra elvi megoldási javaslatot adtam. (két nyelven) Mi hiányzott? Javaslom, hogy inkább kommunikáljunk.
Ajánlatkérő
Alaposan felmérte a házat és fejlesztési tanácsokat adott
Márió
Alapos, közvetlen, szaktudása kiváló, sokat segített.
Ajánlatkérő
A megbeszélt időpontban érkezett. Alaposan szemrevételezte a repedéseket a falon, a beomlott üreget. Mi is kérdeztünk, így közösen próbáltuk megtalálni az okokat. A beszélgetés során több tanácsot kaptunk. Két héten belül megkaptuk az írásbeli véleményt.
Ajánlatkérő
Megfelelő szakember, precíz, pontos munkàt végzett
Zoltán
Gyorsan reagált, hamar jött, a vállalt áron dolgozott, nem voltak meglepetések a fizetésnél. A szakértelmével segített megtalálnom az áthidalókat, amiknek a megléte és elhelyezkedése érdekelt.
Ajánlatkérő
Az ur szakszeruen felmerte az ingatlan allapotat kivul-belul, es mindenrol azonnali tajekoztatast adott.
Bogi
Gyorsan válaszolt, hamar ki jött. Alaposan átvizsgálta a kérdéses területet, majd a kívánságaimat figyelembe véve, lelkesen adott ötleteket. Hozzáértő és lelkes.
Gabriella
Körültekintő, alapos, gyors. Alkalmazkodik a megrendelőhöz
Ajánlatkérő
Rendkívül precíz, alapos, magabiztos,körültekintő. Látni, hogy érti a munkáját, jó szakember. Nem mellesleg udvarias, ami a mai világban sokat jelent.Minden kérdésünkre kielégítő választ kaptunk.
Ajánlatkérő
Gyors ajánlatadás. Alaposan átnézte az épületet.
Zita
Mindent megnèzett, bele kérdezett a tulajoknál, érhetően elmondta a véleményét. Van tudás mögötte és ez látszik is. Ház vásárlás előtti felmérés miatt kértük a segítséget és rengeteget segített! Biztos vagyok benne hogy még keressük őket.
Ajánlatkérő
Azonnal keresett telefonon, ott minden kérdésemre válaszolt, nem zárkózott el egy 1 órás tanácsadástól sem. Másnap érkezett is, amit szerettem volna, azt mind megnézte alaposan, válaszolt kérdéseimre, és megtette javaslatait.
Ajánlatkérő
Pontos precíz, szakmailag felkészült, ill. azt is megnézte és ellenőrizte, amit mi nem kértünk, viszont ő észrevette a hibát.
Ajánlatkérő
Minden szuper volt. Gyors kommunikáció, egy napon belül vállalta a munkát, és magasszintű szaktudással rendelkezik.
Ajánlatkérő
Felkészült, szakmailag precíz, tudása kimagasló.Mindent átnézett, mindent átbeszélt. Türelmes, és érthetően magyarázott el mindent.
János
Nagyon meg voltam elégedve. Egy gyors áttekintésre és véleményre volt szükségem szóban, amit meg is kaptam. Átnéztük együtt a lakás fontosabb részeit, amit körültekintően átvizsgált és elmagyarázott minden apróságot. A hibákat elemezte és megvitatta a tulajdonossal is. Csak ajánlani tudom.
Ajánlatkérő
Szakmailag alapos pontos kivalló munkát végzett és nagy segítség volt számunkra
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Statikus 50 megbízás Építész 2 megbízás Látványtervező 0 megbízás